Kato za na4alo Zdraveite na vsi4ki!Iskam mnenieto vi za slednata istoriq;4atq s edno mom4e ot 5-6 meseca toi e na 21 a az na 17...ta prez tozi period toi edva da ne kaja 4e me svalq6e oba4e ne se poznavahme zapoznahme se i v 4ata si ostanaha pak su6tite ne6ta oba4e az se promenih haresva mi imam 4ustfa kum nego.. i mu kazah 4rez edna moq priqtelka koeto toi mi kopira vednaga i az potvurdih 4e e istina.Ta uj spodelqme vsi4ko a ima nqkoi vuprosi na koito kazva 4e bil oburkan i taka natatuk naistina ne otbqgva vuprosa no po nqkoi put se pravi na udaren..a togava mn qko me drazni.. sled kato mu kazah 4e mi karesva go pitah ima li druga i toi ze mi razpravq a nqkfo f deto skoro se zapoznala s neq ma nemal ni6to ob6to s neq i daje me uverqva6e dosta 4e nqma ni6to ob6to s neq ,a za6to nqmam si i ideq.. kato az go pitam kakvo misli za men toi kazva ne6to ot sorta "TRUDNO MI E TAKA EBAS" NE RAZBIRAM KOE E TRUDNOTO da si kaje dali vob6te imam vuzmojnos s nego ili ne i sega ve4e imama 4ustfo 4e mu se natiskam s tfa 4e iskam da razbera kfo smqta za men i taka natatuk..ima6e vupros na koito otgovori "oburkan sum nz kfo iskam" i az ve4e bqh totalno obeznadejdena za ne6to mejdu nas no o6te ne sum se otkazala da go spe4elq iskam va6eto mnenie mom4etaa iskam da znam kfo da pravq 4e da go spe4elq pi6ete pls