- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Крайно време е да спра...
Чекии... добре известни на всички млади и не толкова млади представители на мъжкия (и на женския) пол... От известно време нещо не се харесвам - много лъскам, по 5-6 пъти на ден. Ужас - сутрин с това ставам, през деня докат уча...лъс-блъс... следобяда пак и вечерта преди да заспя пак... направо в чудо съм се видял, не знам какво да ви кажа. Не че не е нормално да мастурбираш, ама това вече... ще се побъркам. Как да спра? на 19 съм, девствен съм, не съм се целувал, а що чекии съм отлепил сигурно поне 2 пъти повече съм свършвал, в сравнение с хората на моята възраст. Анцука ми "мирише на риба", не знам какво е това нещо... Може ли да ме светнете, ако спра(стига да искам, мога да го направя), това ще ми помогне ли да си намеря приятелка? За манастир е мойта работа... ама и там не знам цял ден затворен между 4 стени какво ще правя? Тоя проблем ми се появи изведнъж след НГ и... по цял ден, учене, тек, пак тек и пак учене... ПОМОЩ((((((((
и ние кво да направим?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Спокойно като (ако) си намериш приятелка няма да спреш да лъскаш.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Това няма нищо общо. Просто си търси такава, независимо мастурбираш ли или не. Единственото важно при търсенето е да не го правиш единствено с цел да правиш секс. Ако толкова ти се прави - събираш 50 кинта и отиваш на някоя елитна кака /хайде, няма да казвам къде ги има, защото е тийн форум/ и тя ще те отрака.Може ли да ме светнете, ако спра(стига да искам, мога да го направя), това ще ми помогне ли да си намеря приятелка?
Иначе, на Ояма заключението е добро, в този случай![]()
Ти през седмицата все с един анцуг ли ходиш?Сменяй ги и нищо няма да има има
![]()
Лъскай си на воля никой досега не е умрял от това.Смятам че ще ощастливиш избранницата на сърцето си .
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
пФ пич поспри се малко е как може по 4-5 пъти на ден да си праиш чикия........не ти ли писва![]()
Виж нормално е през 3-4 дена като се поразгониш ,но твойтоооооооо
Накрая ще стане като клечка.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Днеска не съм лъскал![]()
Кой пробира - масторбира .... (народна мъдрост)Първоначално написано от The Saint
![]()
Един приятел ги беше спрял за 41 дена,за да бие рекорда от оня филм.После обаче пак започна.Нямат отказаване да знайшс цигарите е по-лезно.иначе ходи да си хабиш енергията другаде.Аз примерно след фитнес нямам желание,преди пък се въздържам...
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
41?????///аз ще умра,по-точно малкия ще умре от стрес
Първоначално написано от machoka
![]()