здр на всички да ви кажа какво станало и да ви питам дали може да се направи нещо по въпроса и така значи снощи с приятелката ми се разделихме към 2 часа през нощта(и двамата сме непълнолетни) изпратих я до тях и точно кат съм си заминал минала патрулка на смяна бил някакъв неин познат с който имат "здравей- здрасти" и още някакъв и и казал да се качи в патрулката и тя се качила все пак 2 часа през нощта пък и непълнолетна както споменах и онез отишли до една чешма в града дето е и спрели там единия отишъл да пълни вода а другия отишал отзаде и седнал при приятелката ми(с която имаме много сериозна връзка...) и започнал да я гали някакъв и да я зарибява , естествено тя се одръпнала...
та да питам отностно това че я е галил може ли нещо да се направи по въпроса , аз лично ужасно много се изнервих и също оня се опитал да я целуни(тя е на 17 а той на 34-35 някъде)
исками се да направя нещо по въпроса , мисля че не трябва така да останат нещата...вие как мислите и какъв съвет ще ми дадете...благодаря за отделеното време