- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Той искаше свирка,за да останем приятели ..
vij te trqbva6e da naprava 1 svirka no ne mojah v smisal super gadno se polu4i
spored vas gre6no ili vqrno sam napravila
prosto misla 4e ima o6te vreme za tova i 4e o6te sam malka da prava svirki
kolkoto az znaq 4e si4ki pravi ne6to kogato e
gotov/a
a tova mom4e iska6e svirka za da ostanem priqteli
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
felacio za si4ki
na kolko si ??? ama i da si golqma ne e kazano 4e trqbva da pravi6 svirka na nqkoi si..... ti ako iska6 togava i ako si gotova ...ama kato prai6 svirki 6te stani6 ....kurva!!
ami na 14 sam
felacio za si4ki
нещо несеризоно ми се струва...
Ама това ”за да си останем приятели” ако е истина, това е егати глупака или манипулатора (ако е доста по-голям от теб).
Светът е оцелял, защото се е смял !
http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
http://www.audibg.com
http://www.setcom.bg
http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица
ТИ ЛУДА ЛИ СИПървоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
Заради един Боклук ще се жертваш като не се чустваш готова само и само да си останете приятели
Ти не си добре много ясно, че си постъпила добре.
na po4ti 16 e
felacio za si4ki
momi4eto_M_!_S_T spored men netrqbva da mu pravi6 svirka za tvoe dobro e... moje posle da razkaji 4e si pravila svirki na pr-lite si... posle nai mn 6te sujalqva66... 6tom iska svirka za da si ostanite pr. tova e mn tupo ...pomisli malko ..se edno ti da iska6 da se vidi6 s men ama mn ti se iska i az ti kaja 6tese vidim ako pravim sex!! tova e mn tupo
NEDEI PRAVI !!!!![]()
as tova napravih
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
Не е нужно след всяко мнение да има твой пост![]()
felacio za si4ki
пФ тоя е бати шибаняка........като не ти се духа няма да му духаш.......никога не бих накарал момиче на сила да ми духа или каквото и да било
Теглиш му една и готово.
Ti Dobre Li Si Kvi Svirki Shte Pravish!!!
Dneshnata Mladesh Kvo Pravi Znachi.I Pri Tova Za Da Ste Priqteli...Ninam Ne Mi Se Struva Mnogo Udachno, A I Shtom Ne Si Gotova!!!Ti Si Znaesh Nai-DobreA Otnosno Priqtelq Ti Ako Bqh Na Tvoe Mqsto Shtqh Da Mu Kaja Dobre
Toi Si Svqla Parcalite I Sled Tova Ninam Kvo Shte Stane S *** Mu....
![]()
![]()
Bye
Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!
Moje Da Me Namerite v IRC: Channel- #Shut`Up`Bi7cH s nick- ^EyeLeSs^
Естествено, че не трябва, прави си сметка какъв приятел ти е щом те кара да му правиш свирки без ти да го желаеш![]()
![]()
Иначе се някога ще Оспееш![]()
Земи се ограмоти малко бе момиче може ли така да се излагаш но 14 години. Не се оправдавай, че е грешка от невнимания щото си бързала и не знам още кво в ОООчилището не са ли те научили на правопис и да знаеш, че отрицателната частица - "не" се пише отделно от глагола? Така е тия поколения само за свирки и ебане мислят![]()
![]()
I LOVE MY SEX
ХАХА не бъди наивна не ти е време.Ама и той добре го е измислил хехе да останете приятели е тва само не го бях чувал.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
мила,верно вземи се научи да пишеш грамотна![]()
какво е това "оспея" "и ас"![]()
това,че не си му направила свирка е добре![]()
да не искаш "приятел",който само те използва .. и иска такива безумни неща от теб?!![]()
а и като си малка и не си правила свирки,какъв е този подпис от тебfelacio za si4ki
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Кво кат не си оспяла, то жени на по 25 години не могат да правят свирки като хората ми ти ли дето не си проходила още. Свирката е нещо изключително сложно, има толково много майсторлък в нея че няма да ми повярвате ако почна дя обяснявам
. О тва "да си останем приятели" е тъпо измислено от негова страна ама щом си се вързала евала му правя на пича
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Свирка може да му направиш само защото искаш, а не защото той го иска!!! А за възрастта няма значение иска ли ти се няма проблем!
Зле си! Само защото не си му духала, си го изгубила като приятел. Излез и духай на всичките си познати! Така ще сте близки приятели цял живот!
Pff toq 4isto si te izpolzva..Zna4i prosto nqma koi da mu napravi svirka a puk mu se e priiskalo izvednyj...Abe nqma kvo da obqsnqvam te vsi4ki predi mene si kazaha vsi4ko.. Nedei da mu pravi6 ni6ty , ako kaje az pove4e nqma da sym ti priqtel ili ne6ty ot sorta zna4i ne si zaslujava da ti e priqtel i da ne te interesuva , 4e ve4e nqma da ima6 zimane davane s nego...Ako razbirase se rasyrdi ne6ty...![]()
Подкрепям!Първоначално написано от `Death`Whore`
Ти си много зле. Тоя толкова лошо се гаври с тебе, а ти не зацепваш...Първоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
V tova da napravi6 svirka na nqkoi,za da ostanete priqteli nqma smisul.Dobre 4e ne si go napravila o6te pove4e 6tom ne si gotova za takova ne6to.
abe gledai segaПървоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
primamva6 go tva tupo kopelence sitno i mu vika6 "are pi4 ok 6e go poema".toi potriva dovolno ru4i4ki,ti mu svalq6 ga6tencata i (tuk idva momentut s izvestnata samojertva no rezultatut 6te ti haresa) na vtoroto dvijenie prosto mu go othapva6 na toq kopeldak da se nau4i navreme
![]()
![]()
![]()
Abe kvo stava tuka,be hora?Kvi svirki,kvi dobri priqteli,kvi 5 leva?
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!