- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 69/............
...v kola ili domashna obstanovka ..\\????koi kade e praktikuval 69 ??
Домашни условия.
и аз такаПървоначално написано от xaxo_xixi
![]()
не съм екстремна личност![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Абе каква е тая глупост - в кола ли, в самолет ли, във въздуха ли! Знаеш ли какво е въобще 69? Е ако не знаеш няма аз да съм този, сойто ще ти обясни но определено тая работа става на широко и спокойно местенце за да е пълно удоволствието. а иначе често момичетата с които съм бил оставят тяхната част на страни и защо? Било им трудно да се концентрират но пък е супер да целуваш котенцето пред очичките ти докато с две ръчички и мачкаш дупето и същевременно се опитваш все по-надълбоко да проникнеш в нея с език. Е тако поне аз го обичам?! А ви?
I wanata beshe pylna s woda?!![]()
Maistor!
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
pravila sum go i v kola i v dom. usloviq.i na dvete mesta e qko,stiga da znae6 kak da se razpoloji6
Рядко правя 69.Обикновенно момичетата забравят тяхната час независимо къде се намираме.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
В домашни условия
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
v domashni usloviq ama v kola zvuchi qko![]()
Живот без любов не е живот, а съществуване!!!
хаха нали ти беше човека дето във темата: С кого искате да спите от форума ,беше си регнал няколко женски ника за да си споменаваш иметоПървоначално написано от foxi_V12_turbo
![]()
![]()
![]()
![]()
You are soooo Retarded
2 т. системно
Първоначално написано от scorpiass
vij sega nz koi si no foxi si e foxi a az sam si az...nqmam ni6o ob6o sas foxi...tva 4e mi e gadje i ot vreme na vreme kato sam v tqh pi6a ot negoviq komputar ne zna4i 4e az i foxi sme edin i sa6i 4ovek....a tva 4e nqkoi sa tapi sa tqhna rabota..no da ne drankat gluposti za6oto stava6 smesen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
еммм я уфффффффффф аре по-добре да си замълча и тоя пътПървоначално написано от dj_tigrica
![]()
2 т. системно
мда коментара е излишен в случая...малко се получи "гузен-негонен бяга" щото никой не беше споменавал за dj_tigrica ама айде...
по темата-ами в домашни условия...но честно казано се разсейвам и нищо немога да свърша както трябва...не знам защо така се получава...
а някой може ли да ми обясни как става в кола,щото аз секс в кола съм правила ама 69...?!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Хаха аз поне съм лош и аз забрявам мойта частПървоначално написано от thEClown
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
И щом се оплаквате, че жената забравя своята част, защо толкова напирате за тази поза?
Някой каза, че клиторът е 2 пъти по-чувствителен от главичката на пениса...ако е така, как би могла една жена да мисли за това как да го лапне, ако мъж И е засмукал клитора?
Точно като и стане хубаво спира да мисли как да достави удоволствие и ако си лош/а преминаваш направо към половия акт.Предполагам 2жени в тази поза никога не забравят да удовлетворят една на друга клиторите си.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
del
Не съм правила 69 с жена. И не бих правила по същата причина, поради която не харесвам 69. И ще ви кажа нещо: лизането не включва само клитора.
ox bate ne znam ama obojavam da lija klitor i anus i ne samo de....
Първоначално написано от foxi_V12_turbo
imam ednoi vapros4e kam vas foxi..moje li da se zapoznaem 6om obi4ate da lijete klitor..za6oto az pak obojavam da pravq sv na hubavi majki igra4ki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
В домашни условия
Аре стига си лъгала....![]()