.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: 69/............

69/............

...v kola ili domashna obstanovka ..\\????koi kade e praktikuval 69 ??

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Домашни условия.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Домашни условия.
    и аз така
    не съм екстремна личност
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    София
    Абе каква е тая глупост - в кола ли, в самолет ли, във въздуха ли! Знаеш ли какво е въобще 69? Е ако не знаеш няма аз да съм този, сойто ще ти обясни но определено тая работа става на широко и спокойно местенце за да е пълно удоволствието. а иначе често момичетата с които съм бил оставят тяхната част на страни и защо? Било им трудно да се концентрират но пък е супер да целуваш котенцето пред очичките ти докато с две ръчички и мачкаш дупето и същевременно се опитваш все по-надълбоко да проникнеш в нея с език. Е тако поне аз го обичам?! А ви?

Guest
    I wanata beshe pylna s woda?!
    Maistor!

Moderated by miloto
    т.9 от Правилника

feel me
    Guest

i na dvete mesta

pravila sum go i v kola i v dom. usloviq.i na dvete mesta e qko,stiga da znae6 kak da se razpoloji6

Рядко правя 69.Обикновенно момичетата забравят тяхната час независимо къде се намираме.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

В домашни условия
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

v domashni usloviq ama v kola zvuchi qko
    Живот без любов не е живот, а съществуване!!!

Re: 69/............

Цитирай Първоначално написано от foxi_V12_turbo
    хаха нали ти беше човека дето във темата: С кого искате да спите от форума ,беше си регнал няколко женски ника за да си споменаваш името
    You are soooo Retarded
    2 т. системно

Цитирай Първоначално написано от scorpiass
    хаха нали ти беше човека дето във темата: С кого искате да спите от форума ,беше си регнал няколко женски ника за да си споменаваш името
    You are soooo Retarded

vij sega nz koi si no foxi si e foxi a az sam si az...nqmam ni6o ob6o sas foxi...tva 4e mi e gadje i ot vreme na vreme kato sam v tqh pi6a ot negoviq komputar ne zna4i 4e az i foxi sme edin i sa6i 4ovek....a tva 4e nqkoi sa tapi sa tqhna rabota..no da ne drankat gluposti za6oto stava6 smesen
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Цитирай Първоначално написано от dj_tigrica
    Цитирай Първоначално написано от scorpiass
    You are soooo Retarded

vij sega nz koi si no foxi si e foxi a az sam si az...nqmam ni6o ob6o sas foxi...tva 4e mi e gadje i ot vreme na vreme kato sam v tqh pi6a ot negoviq komputar ne zna4i 4e az i foxi sme edin i sa6i 4ovek....a tva 4e nqkoi sa tapi sa tqhna rabota..no da ne drankat gluposti za6oto stava6 smesen
    еммм я уфффффффффф аре по-добре да си замълча и тоя път
    2 т. системно

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    мда коментара е излишен в случая...малко се получи "гузен-негонен бяга" щото никой не беше споменавал за dj_tigrica ама айде...

по темата-ами в домашни условия...но честно казано се разсейвам и нищо немога да свърша както трябва...не знам защо така се получава...
    а някой може ли да ми обясни как става в кола,щото аз секс в кола съм правила ама 69...?!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от thEClown
    Рядко правя 69.Обикновенно момичетата забравят тяхната час независимо къде се намираме.
    Хаха аз поне съм лош и аз забрявам мойта част .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Мега фен
    И щом се оплаквате, че жената забравя своята част, защо толкова напирате за тази поза?
    Някой каза, че клиторът е 2 пъти по-чувствителен от главичката на пениса...ако е така, как би могла една жена да мисли за това как да го лапне, ако мъж И е засмукал клитора?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И щом се оплаквате, че жената забравя своята част, защо толкова напирате за тази поза?
    Някой каза, че клиторът е 2 пъти по-чувствителен от главичката на пениса...ако е така, как би могла една жена да мисли за това как да го лапне, ако мъж И е засмукал клитора?
    Точно като и стане хубаво спира да мисли как да достави удоволствие и ако си лош/а преминаваш направо към половия акт.Предполагам 2жени в тази поза никога не забравят да удовлетворят една на друга клиторите си.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Мега фен
    Не съм правила 69 с жена. И не бих правила по същата причина, поради която не харесвам 69. И ще ви кажа нещо: лизането не включва само клитора.

ox bate ne znam ama obojavam da lija klitor i anus i ne samo de....

ox bate ne znam ama obojavam da lija klitor i anus i ne samo de....

imam ednoi vapros4e kam vas foxi..moje li da se zapoznaem 6om obi4ate da lijete klitor..za6oto az pak obojavam da pravq sv na hubavi majki igra4ki
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от thEClown

angel's_brother
    Guest
    В домашни условия
    Аре стига си лъгала....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си