- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mojete li da povqrvate vtori pyt?
Moje bi na nqkoi istoriqta mi shte im se stori glupava no vse pak.... V mometa hodq s edno momche za 3-ti pyt i obshto zeto toi e 1-vata mi lubov ..pyrviq pyt hoihme predi 3 godini ,2-riq -predi 5 meseca i sega otnovo... Predniq pat kato bqhme zaedno toi me lajeshe ,drusashe super mnogo obeshtavashe mi da se obadi no ne go praveshe oshto zeto beshe mi super gadno
i go zarqzah...Toi me potyrsi obeshta che shte spre da drusa ,che shte mi se obajda vinagi i go pravi...No az se samnqvam i to ponqkoga s osnovanie...Naprimer drusal e vapreki che mi obe6ta no posle mi kaza,obeshta da mi se obadi a ne go pravi strah me e che vav seki edin moment mojeda me izlaje
...Kazva che me obicha che vinagi me e obichal... a az neznam kakvo da pravq
![]()
Ta vie bihte li povqrvali 2-ri pyt pri polojenie che naistina darjite na tozi chovek ...![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Еми, гледайс ега, щом друса, значи то не е толкова лесно и не можеш да спреш така извднъж. Важното е да се опитва , а ти трябва да имаш търпение. Аз по принцип бих останала до човека, който обичам , бих се опитала да му помогна, но ако от негова страна няма желание и това са празни приказки, тогава няма смисъл.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Щом го обичаш остани с него и направи всичко възможно да му помогнеш да излезне от гадната ситуация, в която е.
Както каза Josefinne, не е толкова лесно човек да спре да се друса.Това изисква много време и усилия.
Ако все пак видиш,че той няма желание,говори едно, а прави съвсем друго и продължава да се друса го остави колкото и да е гадно.![]()
Хм, зависи от човека, ти го познаваш, не ние. И аз съм с приятелката си за 3-ти път(сапунена опера сме). Първите 2 пъти не се получи, защото или единия или другия тръгваше на някъде за доста дълго време, и като се срещнехме пак, все имаше някой на моето място....
Tova,4e drusa ne go pravi po-malko 4ovek,no go pravi 4ovek ot kogoto ne moje da se o4akva ni6to i koito e poel dosta opasen i strumen put!Izstrugni se ot nego,6te sre6tne6 druga liubov.
A po otno6enie na vruzkata 6te ti dam edin primer i go davam na vsi4ki koito se zamislqt,da se vurnat li 2,3,4,5, put pri nqkogo.Prestavi si edno vaje,koeto se e skusalo,vruzva6 go na vuzel,no to ve4e ne e su6toto,onova zdravo i cqlo vuje.Su6toto e s vruzkite.Dve godini v koito bqh s edin edinstven 4ovek,v pulniq smisul na dumata BQH SAMO S NEGO i ne sum i pomislqla za drug,se razdelqhme,subirahme,razdelqhme,subirahme,nqkolko puti.Ni6to hubavo ne se polu4i.Vse pove4e i pove4e neuredici m/u nas,vse po-labilni otno6eniq,vse pove4e naskurbqvane i bolka,susipa me,dokato nakraq poiskah tova da prikliu4i i slojih krai.Be6e mi tejko v na4aloto,sled tova se suvzeh pak s usiliq,i 5,6 meseca sled tazi razdqla sre6tnah 4ovek s kogoto sum o6te,obi4am go adski mnogo i sum neveroqtno 6tastliva.Da ne govorim,4e mi be6e o6te po-trudno za6toto toi jivee na susednata prqka ot nas,no az vse pak se spravih,sega sum 6tastliva,obi4am,obi4ana sum,a toi mi zvunq,da se vidim,da probvame pak...no ne se suglasih.Eto tova e duhovnata sila na 4oveka,koqto vseki edin ot nas ima stiga da poiska.
Razkazvam ti tova,za6toto e nai-podhodq6tiq i istinski primer koito moga da dam na teb i na mnogo momi4eta,koito stradat i koito tvurdqt,4e ne mogat da se otkusnat ot 4ovek kogoto obi4at i koito mnogo gi naranqva i susipva psihi4eski.Budi silna,spri s nego i 6te doide vremeto kogato 6te bude6 6tastliva i 6te razbere6,4e edin 4ovek vuv vremeto vsu6nost ne zna4i ni6to i kogato se oburne6 nazad 6te vidi6 samo mraka v koito si bila,togava 6te si napravi6 ravnosmetka i 6te se 4uvstva6 o6te po-dobre,za6toto si izleznala ot tam,a tova e edin ot nai-golemite poleti na 4ove6kata du6a,pridrujen s mnogo bolka,volq i sili,no si struva....
jelaq ti da uspee6,ako go iska6 i ne samo na teb,a na vsi4ki koito sa v shodno polojenie,za6toto sled tova naistina se 4uvstva6 prekrasno!
men kat me izluje nqkoe momi4e 6ansa da mu prostoa e kum 20 % ne pove4e ... i ako mu prosta ne trqbva da go vijdam pone 1 mesec za da mi mine gneva ot slu4iloto se... sled tova moje bi si4ko 6te se vurne po staro mu![]()
DA ZA6TO PUK NE.Naprimer sus sega6noto mi gadji mn puti sme kusali i trugvali zaredi takiva ne6ta ama posledniq put kato trugnahme e po dobre ot presi.Vqrai.Nadejdata umira posledna![]()
emi ostani s nego ako tolkova go obi4a6 i mo pomogni pove4e da ne se drusa
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
lesno e da se kaje no narkoticite sa shibana ralta...Първоначално написано от piFka_LP
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
hehe mi az ne bih mu povqrvala ..
Щом са намесени наркотици, не трябва да му се вярва. Той може да те обича, но когато е в абстиненция, няма да мисли как да ти се обади, а ще мисли какво да направи(открадне, например), за да си набави дрога. Ако е на сериозни неща, де.
ти сама трябва да решиш дали да останеш до него или да скъсате пак,но този път окончателно.
лично аз мисля,че ако избереш да сте още заедно трябнва да имаш много търпение и силна воля,защото ще му е много трудно да спре да се друса.
dam i az ne bih mu povqrvala
prosto ne zaslujava za6toto moje da te luje vednuj,vtori put,tereti ama ve4e 6e prekali
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
izob6to ne moje6 da mu pomogne6,kolkoto i da ti se iska.
Може и да може.Първоначално написано от belluci