- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Имам мустаци, а съм момиче - как да ги махам?
kakvo da napravqimam mustaci a sam momi4e...s kakvo i kak da gi maham.Maika m ne dava da gi maham...ne znam kak da gi obqsnq 4e ne trqbva da imam ...na daskalo mi se podigravat vsi4ki...v 11 klas mn sam krasiva am teq mustaci...basi kakjete kak pls
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
edva li 6te ti pomogna mnogo no ako bqh az moje bi 6tqh da gi maham s pinseta
NE MOGA DA RAZBERA ZA6TO MAIKA TI NE TI DAVA da si gi mahne6 !!!!Първоначално написано от :(
ako bqh na tvoe mqsto 6tqh otdavna da si gi mahna![]()
mahni gi s pinseta tova spored men e nai dobroto re6enie ili izpolzvai kola maska![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
ne znam ama mn boli i maika se mi vika 4e ako gi maham 6te stanat mn golemi i 4erni...kato bqh 7 klas mn se bqh qdosala i gi obrysnah edin pat ;[[
Върви на козметик и там ще ти ги махнат с електрическа пинсета. Боли малко но не се умира от тва.
hodi s maska
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Maika ti v toq slu4ai ne e prava=>nqma smisal da q slu6a6. Ako ne iska6 sama, hodi na kozmetik - 4e boli tva e qsno ama nali znae6 pogovorkata : trai babo za hubostKusmet
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
махни ги! Грозно е
майка ти явно е супер консервативна![]()
отиди на козметик или си ги махни сама с пинсета
ама си и доооста скромна![]()
какво ти пука,че майка ти не ти дава ..все пак си 11 класНе си малка
![]()
Отиди на козметик - това е най-доброто решение![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ми с кола маска
и искам да кажа че тва е хипер гадно-аз от 9 год. се епилирам и за тва няма такива работи по мене...
хахаха бръсни ги..така ще станеш още по-красива..а майка ти обезкосмява ли се някъде изобщо?!?
Moderated by miloto
т.9 и т.11 от Правилника![]()
ami zna4i kato gi maham s pineseta ili s kola maska 6te ostane nejna kojata i nqma kao izbiqt nanovo da bode kato me celuvat...ami mn sa konservativni roditelite mi i samo mi vikat((
Аве олигофрени не и се подигравайте !!! Тва е доста нормално явление и се маха с пинесета или кола маска...доста момичета имат мустачки или по точно казано мухче на горната устна!Мазя някой олигофрен тай да се подиграва...Ако ще и се подигравайте - подигравайте се на мене ве!Не на нея ясно!?
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ами обясни и на майкат 4е не ти е никак приятно и просто трябва да го направиш,а ако пак не се съгласи си ги махни ,пък тя няма какво да направи пред свършен факта уна4е аз мойте си ги махам с едни ленти4ки,дет по принцип са си специално за тва.....в всяка аптека ги продават и са по не пове4е от 50-60 ст....даже има едни на стреп за 2 и нещо дето е еднапо голяма лента и се режи
боли,ама не е кой знае колко много....и пинсетата е добър вариант ама изисква много търпение
а ако ожеш наистина е най-добре накозметик да идеш
![]()
zna4i posle kato po4nat da izrastvat ne bodat ...zna4i teq lenti4ki...otivam v aptekata i pitam za premahvane na mustacite lenti4ki tai li ?Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
Еми не не бодат,поне мене не ме бодат....то тва е тип кола маска,то има такива и за крака и разни други.....не са кът бръсна4а,ама ти да не земеш да го ползваш за муста4ките,щото.....
мноо зле ще стане
ми да отиваш и казваш ленти4ки...аз им викам за над горната устна,ама както и да го кажеш ще те разберат
и с тях се откарва поне седмица,е зависи и косъма къв ти е де....аз и пове4е откарвам,ама те мойте и не ли4ат кой знаеколко много по принцип
![]()
iskam samo da razbera dali pri kolata maska i mahaneto s pineseta kosmite zatvyrdqvat i stvat po 4erni i po golemi ili izsvetlqvat i iztynqvat ?
Виж сега мацко,..нормално е някой момичета да са по окосмени от други но в 'тва не намирам нищо лошо,при положение че има доста начини които могат да ти оправят проблема..най-обикновения е ..отиваш до магазина за 1 леви си купуваш една пинсетка..и така..
Другия е да идеш на козметик,там той ще ги разкара с кола маска-ти трябва да решиш дали искаш над цялата устна или само отстрани,аз да речем си ги махам с пинсетка само отстрани щото нямам..даже нищо нямах..ама да се намира нещо да скубя..
Та другия е лазерна епилация..ще ти струва някъде към 50-60 лв..айде..и 'кво се тормозиш за един мустак
![]()
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..
nai dobroto reshenie e kolata maska ne bolo 4ak tolkoz no v nikakav sly4ei ne si q pravi sama v kashti idi na kozmetic da ti q napravi !! az vednaj si napravix sama i cqlata mi ysta stana na mexyri i beshe 4ervena abe yjasno beshe i si4ki v y4ilishte me pitaha kakvo ti ima ? mahala sam gi i s pinseta i s konec sa mi gi mahali s pinsetata trqbva tarpenie i e po bolezneno s koneca stava barzo boli ama ne 4ak tolkova ! az predpo4itam da mi gi mahat s konec . ili shte otida na kozmetik da mi gi mahne s kola maaska shten stane za 5 minyti 4e i za po malko ! yspex
moje6 i da gi izsvetli6,ako ne iska6 da gi maha6
Ole boje! Mi spored men s kola maska v nikakav sluchai sus SAMOBRUSNACHKA!!! Ne slushai maika si ili pone q ubedi che ti se podigravat i ti se prismivat!Първоначално написано от :(
I az sam 11 klas i si mahnah musta4kite za prav pat predi okolo mesec.Maika mi mnogo me ubejdava6e da ne go pravq,no ne sajalqvam.Moje da probva6 s tezi lenti4ki,ne boli 4ak tolkova.pone da ne se pritesnqva6 vse za takava glupost.haide,uspeh!
Е ти ги отскубваш нормално е да изтъняватПървоначално написано от :(
Смисъл като скубеш веждите с пинсета те почерняват ли?!Сгъстяват ли се?!НЕ
и с мустачките е същото :P Аз нямам,но или пинсетка или както вече казах отиваш и си купуваш лентички от аптеките и готово
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
nai dobroto reshenie e kolata maska ne bolo 4ak tolkoz no v nikakav sly4ei ne si q pravi sama v kashti idi na kozmetic da ti q napravi !! az vednaj si napravix sama i cqlata mi ysta stana na mexyri i beshe 4ervena abe yjasno beshe i si4ki v y4ilishte me pitaha kakvo ti ima ? mahala sam gi i s pinseta i s konec sa mi gi mahali s pinsetata trqbva tarpenie i e po bolezneno s koneca stava barzo boli ama ne 4ak tolkova ! az predpo4itam da mi gi mahat s konec . ili shte otida na kozmetik da mi gi mahne s kola maaska shten stane za 5 minyti 4e i za po malko ! yspex
Zdravei! Pak sam azKogato napisah tova po gore predi nqkolko dni ne se oto4nix 4e kolata maska koqto izpolzvah beshe lentite na veet specialno za mysta4ki i ot tam cqlata my gorna ystna stana na mehyri !!! I sled kato se sly4i tova me beshe strax mnogo da izpolzvam kola maska za musta4ki !!! No v4era se prestrashix i opitax . Izpolzvah obiknovenna topla kola maska tazi ot 50 stotinki koqto e i efecta beshe strashen mnogo ostanax dovolna boleshe me savsem malko kato si gi mahax nakraq ostanaxa malko kosam4eta i si gi dois4istix s pinseta ! Mojesh i ti da probvash s t6azi kola masja ! uspex !