- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Имам мустаци, а съм момиче - как да ги махам?
mahni gi s kola-maska lenti4ki v ka6ti,az taka si gi maham (vapreki,4e moite ne se vijdaha mn)deistva
Лентички.
Лазерната епилация е много добро решение/вече казаха,че след няколко процедури почти спират да растат/,обаче е малко скъпичка.
Махай ги,много е грозно.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Първоначално написано от ffff12
s kislorodna voda se izvetlqvat ama zapo4vat da rastat po na gasto i stava o6te po kofti pone tka mi kazaha
еми незнам аз съм пробвала ама нито се изсветляват нито почват да растат повече![]()
![]()
moiata kozmeti4ka mi obqsni 4e za mustacite nai podhodqshta e elektroepilaciqta a ne lazernata ili foto
az si gi maham s epilator...mnogo boli ama dopiram epilatora i vednaga go amham...tam nqmam tolkoz mn kysmi i kolkot da boli se iztraiva..malko po4ervenqva kakto pri epilaciq na krakata...ama ve4er kat se epiliram sytrinta sym dobre...Yspex!
щом казваш че си ги и бръснала ако не можеш да си позволиш електроепилация няма друг вариант освен епилатор ако ти се стои хиляда часа пред огледалото пинсета,успех
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
от епилатора ше ти излязат пъпки. кожата там е много чувствителна
I Love
Vania
Kabakova
Има лентички за депилация на лице .. попитай в аптеките не са скъпи.![]()
Mm..spored men nai dobre gi mahai s lentichki ili s pinseta..vbprek i che e dosadno![]()
Aз ходя на козметик на 2-3 седмици с кола маска и съм много доволна![]()
![]()
Im hot you are not!
Ходи на козметик за 10мин и си готова![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
ili otidi na kozmetik , ili s pinseta,s kola maska ili puk prosty si gi izrysi
как става махането с конец.. чувала съм ,че някой си скубят веждите с конец.. как става ? може ли някой да ми обесни![]()
Горката![]()
![]()
![]()
![]()
Най-добре върви на козметик...
s lazerna epilaciq i nqma da gi widi6 powe4e teq mustaci
Първоначално написано от :(
haha ti 6tom si stignala dotam 4e horata da zabelejat 4e ima6 mustaci....sestrami ima6e i si gi maha6e REDOVNO pres 3 dni s epilira6ti kremove-ima gi nasqkade!ili ponqkoga s izrusitel si kupuva6 no togava ako ti e 4ustvitelna kojata moje qko da se obrine6 i obeli6 i tn...sa6toto e i s epilator si4ko si zavisi ot kojata :P
Споко!Всички имаме мустачки,но едни повече,а други по-малко.С кола маска се махат перфектно и с лазарна депилация.
фотоепилация![]()
То и една моя приятелка си ги изрусява,но никога не се е оплаквала от този метод...лично за мен и това е решение.А относно родителите ти по добре не ги слушай...щом вече си го направила няма какво да ти кажат... :P
То и една моя приятелка си ги изрусява,но никога не се е оплаквала от този метод...лично за мен и това е решение.А относно родителите ти по добре не ги слушай...щом вече си го направила няма какво да ти кажат... :P