nai dobroto reshenie e kolata maska ne bolo 4ak tolkoz no v nikakav sly4ei ne si q pravi sama v kashti idi na kozmetic da ti q napravi !! az vednaj si napravix sama i cqlata mi ysta stana na mexyri i beshe 4ervena abe yjasno beshe i si4ki v y4ilishte me pitaha kakvo ti ima ? mahala sam gi i s pinseta i s konec sa mi gi mahali s pinsetata trqbva tarpenie i e po bolezneno s koneca stava barzo boli ama ne 4ak tolkova ! az predpo4itam da mi gi mahat s konec . ili shte otida na kozmetik da mi gi mahne s kola maaska shten stane za 5 minyti 4e i za po malko ! yspex
Zdravei! Pak sam az Kogato napisah tova po gore predi nqkolko dni ne se oto4nix 4e kolata maska koqto izpolzvah beshe lentite na veet specialno za mysta4ki i ot tam cqlata my gorna ystna stana na mehyri !!! I sled kato se sly4i tova me beshe strax mnogo da izpolzvam kola maska za musta4ki !!! No v4era se prestrashix i opitax . Izpolzvah obiknovenna topla kola maska tazi ot 50 stotinki koqto e i efecta beshe strashen mnogo ostanax dovolna boleshe me savsem malko kato si gi mahax nakraq ostanaxa malko kosam4eta i si gi dois4istix s pinseta ! Mojesh i ti da probvash s t6azi kola masja ! uspex !