- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Имам мустаци, а съм момиче - как да ги махам?
V Galen (do ndk) mahat mng dobre...Sestra mi hodeshe tam. Mahat gi s el pinseta 80 st na minuta i nqkvi proceduri ...
maika mi sa6to ne mi dava a az mnogo zapo4nah da se pritesnqvam ot tova.kato i kaja tq vika 4e ako gi mahna 6te stanat na golqma brada i 4e s vremeto 6e iz4eznat :~{
az sam monity :}
ti si palen oligofren we ! Kak moje da se podigravash na momicheto we !!! Tva e suvsem normalno nqma nikakvo znachenie kvi sa roditelite i ! Bahti bokluka si chesno..Първоначално написано от Roxy
И аз имах същия проблем и много страдах от подигравки.но след 7 клас майка ми ме заведе на козметик и оттогава ходя редовно-на месеца веднъж някъде.не боли толкова(само 1 път но няма да умреш)сега вече почти нямам-с времето стават по-тънки. и въобще не порастват като на мъж-не се притеснявай,няма такова нещо(освен ако не ги бръснеш-нещо което вярвам вече знаеш че не бива).а да - и колата маска е по 2-3 лева.можеш да си купиш и крем за намаляне на растежа-аз ползвам такъв и съм мн доволна.хайде успех
![]()
АЙде де!Кво стана?Първоначално написано от :(
Мисли глобално, действай локално!
[quote="Michelle_la_charmante"]izst1nqvat.pone pri men e taka.Първоначално написано от :(
s pinseta
bahti kak moje da si 11 klas i da ne si gi mahala xaxaxaxaxaxa i da slushash maika si az moita ot 4 klas ne q slusham ko mi kazva :P![]()
![]()
И аз съм на същото мнение.Не е лош вариант и летичките.Първоначално написано от nikitooo
sus brasnacha na bashta ti deto se brusne davai burzo che s teq mustaci e super smesnho !!!
ами да попитам как точно се борави с тия лентички??
Nadqvam se ne e mnogo kysno otgovora ama i da e kysno tva re6enie pone e dylgotraino fotoepilaciqta ama trqbva da obqsni6 na maika si 4e e bezvredno i primerno da otide6 s neq v nqkoi kozmeti4en centyr, to mqstoto ne e golqmo tui 4e nqma da e mnogo skypo pyk i nqma da ima6 griji za dylgo ako ne nai dobre s kola maska
abe ti si 11kl. be kvo ti puka ot maika ti vzima6 kola maska mahaj gi i sled tova kato po4nat da nabojdat gi maha6 s pinseta tova e ine4e e syper grozno tva za momi4e
kola maska.......az puk nqmam musta4ki![]()
никви пинсети![]()
и никви самостоятелни махания![]()
отиваш на козметик няколко пъти до 1 год ще се махнат напълно
Аз също имам но мойте не се и виждат много но ги махнах.. махни ги със пинцета иначе първият път не сама !!! ... и аз ги махам от 1 година и стават все по-малко а на теб нз как ще ти подейства ..
http://fun.vestnik24.com/simagochi/ivito13 --------> cukaite pls
една приятелка имаше и ги изсветли с кислородна вода да не се личат
Ти си тъпа и знаеш ли защо-не заради мустаците,не искам да те обиждам или да ти се подигравам,а заради това,че слушаш сляпо майка си,която в случая не ти мисли добророТолкова време да търпиш обиди и подигравки,как не можа да ги махнеш по-рано
Се пак си 11 клас да му се нема осети се малко тряя се грижиш за външността си,а всяка жена сама преценява как да изглежда.И каква е тая майка да знае(може би),че това ти снижава самочувствието и те притеснява и да си налага глупавите забрани.Вие сте си виновни,че проявявате малодушие пред родителите си и сляпо "слушкате" какво ше каже маминка.Ти данеби да я питаш и дали можеш да се къпеш или епилираш??Или може би не се епилираш,защото си "малка" и трябва да получиш разрешение от мама
![]()
![]()
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
мисля че подигравката беше излишна....Първоначално написано от sladkъ_mackъ
и ако ти не си в добри отношения с майка си и не я слушаш не значи че при всички е така..."проявява малодушие"И как реши че майка й и МИСЛИ ЗЛОТО ?! Момичето си каза че майка й е консервативна,а това че жената има други разбирания не значи че не мисли доброто на дъщеря си...
![]()
Аз ползвам някакви лентички на Lycia и действат. То не че имам кой знае колко за махане, ама...![]()
И не слушай майка си, особено щом си 11 клас.
Аз съм 8 за 9 и от две години не я слушам, а ти си 11...
ами аз мога да ти кажа три неща, които знам от моята козметичка:
-най-добрият начин да премахнеш дълготрайно космите и да накараш повечето да изчезнат е чрез електроепилация. (вкарва се измпулс в корена на косъма и така той изгаря) Просто трябва да отидеш на козметик, който извършва тази услуга.
-кола маската е решение, но не дълготрайно, но при различен тип кожа може и да доведе до намаляване на космите, всичко е индивидуално.
-и последното нещо, което тя ми е казвала, е че фотоепилацията е просто една огромна реклама.....нз дали наистина е така, но съм склонна да и вярвам. Ти сама избираш как да ги махнеш, но забрави за обикновената пинсета и самобръсначката!!!!
SMILE FOR ME NOW
то си има специални лентички за окосмяване на лицето.. има ги в козметичните магазини навсякъдеапък майка ти не я слушай хич
![]()
Аз съм момче. И ако трябваше за се съветвам с наще тряаше да ходя с косми по краката, една вежда, тряаше да ходя с дрех по техен стил, да бъда с по класическа прическа, да ве ползвам кремове и т.т.т..нkakvo da napravqimam mustaci a sam momi4e...s kakvo i kak da gi maham.Maika m ne dava da gi maham...ne znam kak da gi obqsnq 4e ne trqbva da imam ...na daskalo mi se podigravat vsi4ki...v 11 klas mn sam krasiva am teq mustaci...basi kakjete kak pls
![]()
Ще ти кажа само едно: махаш си космите без много да мислиш. Няма да те обият вашите
I Love
Vania
Kabakova
С конец
s lazerna epilaciq e nai efikasno malko e skupichko ama darji meseci a i veche kato mine 5tata 6tata procedura pochti spirat da ti rastat kosmi 1 procedura e okolo 400 leva