- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskam dq spq s biv6iq
iskam da spq s biv6oto si gadje pak
skasahme toi sq e s druga i mi kaza 4e mojem da baden zaedno samo v legloto.kazah NE. oba4e segaaaa neksi mnogo mi se iska , a dostoinstvoto![]()
vie ko bihte napraili?
del
Ами няма лошо все пак е взаимно и двамата го искате току виш си го накарала да се върне при теб ако измислиш нещо ново в леглото от което после да не може да се откаже .
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
mnoogo si iaka))))Първоначално написано от poliii
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
Нека свалките стават на ЛСНе е длъжен форума да ви чете как си правите четки
![]()
i az s1m s1glasna s tovaПървоначално написано от exploitedteen
emi ako moje6 da preglutne6 tova 4e ako go napravite sega posle NIKOGA nqma da moje6 da mu otkaje6 dori i da si se omujila ve4e!!! i 6te te varti ne na malkq si prust a neznam kude
голям залък лапни,голяма дума не казвай .. и все пак ще кажа,че ще предпочета да запазя достойнството си![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
bila sum v shodno polojenie,kazvam v shodno,za6toto az ne sum iskala tova,no kato se vidq s biv6iq mi redovno stava vupros za sex: OTGOVORA E KATEGORI4NO NE!
По-добре недей,така като гледам е някакъв боклук.
Недей!!! Приятеля ти е зловонен НЕрециклаем отпадък недей да се превръщаш в машина за баливането му.Остави приятелката му също да стигне до това заключение.Дай ми адреса му и ще му отидем на гости.Според мен се е поразгаврил с теб.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Достойнсво? Глупости, тук не става дума за това! Може и да играе някаква роля тук, но в крайна сметка, ти искаш секс, нали?! Така, че да не ти пука, нали ти го искаш? И той също е съгласен. Ти неискаш да се съберете и той също. Просто желаете секс! Тогава точно в този случай мисля, че може да си позволиш да спиш с него! Нали е само секс???!!!![]()
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.