.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Guest

iskam dq spq s biv6iq

iskam da spq s biv6oto si gadje pak
    skasahme toi sq e s druga i mi kaza 4e mojem da baden zaedno samo v legloto.kazah NE. oba4e segaaaa neksi mnogo mi se iska , a dostoinstvoto
    vie ko bihte napraili?

Ами няма лошо все пак е взаимно и двамата го искате току виш си го накарала да се върне при теб ако измислиш нещо ново в леглото от което после да не може да се откаже .

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Guest
    Цитирай Първоначално написано от poliii
    аmi to nzm ama pone pri men sex sled kusane e nai gotin,stiga da ne vlaga6 pak 4uvstva probvai qko e...ili pone taka sum 4uvala de
    mnoogo si iaka))))

Moderated by miloto
    т.9 от Правилника
    Нека свалките стават на ЛС Не е длъжен форума да ви чете как си правите четки

favichka{}
    Guest

Re: iskam dq spq s biv6iq

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da spq s biv6oto si gadje pak
    skasahme toi sq e s druga i mi kaza 4e mojem da baden zaedno samo v legloto.kazah NE. oba4e segaaaa neksi mnogo mi se iska , a dostoinstvoto
    vie ko bihte napraili?
    бих си запазил достойнството...

фактите са такива, че той ти е казал, че не му трябваш за нищо освен от време на време да те чука...
    i az s1m s1glasna s tova

Guest
    emi ako moje6 da preglutne6 tova 4e ako go napravite sega posle NIKOGA nqma da moje6 da mu otkaje6 dori i da si se omujila ve4e!!! i 6te te varti ne na malkq si prust a neznam kude

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    голям залък лапни,голяма дума не казвай .. и все пак ще кажа,че ще предпочета да запазя достойнството си
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

bila sum v shodno polojenie,kazvam v shodno,za6toto az ne sum iskala tova,no kato se vidq s biv6iq mi redovno stava vupros za sex: OTGOVORA E KATEGORI4NO NE!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    По-добре недей,така като гледам е някакъв боклук.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Недей!!! Приятеля ти е зловонен НЕрециклаем отпадък недей да се превръщаш в машина за баливането му.Остави приятелката му също да стигне до това заключение.Дай ми адреса му и ще му отидем на гости.Според мен се е поразгаврил с теб.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Достойнсво? Глупости, тук не става дума за това! Може и да играе някаква роля тук, но в крайна сметка, ти искаш секс, нали?! Така, че да не ти пука, нали ти го искаш? И той също е съгласен. Ти неискаш да се съберете и той също. Просто желаете секс! Тогава точно в този случай мисля, че може да си позволиш да спиш с него! Нали е само секс???!!!
    Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си