- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да спечеля сърцето на приятелката си?
Абре приятели в едно такова положение съм.. значи с едно момиче от нашия клас на нова година тръгнахме.. нали всичко ОК.. това онова.. но се влюбих в нея (за което НЕ съжалявам!) но от нейна страна не усещам нищо от рода на Любов.. и то се получава едно такова.. Искам да ми помогнете като ми кажете как да и спечеля сърцето, при условие, че тя е от типа момичета които не вярват на любовни стихчета, романтика и т.н. (поне така си мисля) или нарочно се преструва.. и аз не знам.. Единствения ми кос е, че в Петък имам рожден ден и ест. тя ще е тук.. и мисля сега да предприема нещо, но вие ще кажете какво или поне в каква посока.. ако ви трябва някакво инфо казвайте![]()
Няма момиче, което поне малко да не харесва романтиката.
'поне така си мисля' - опитай и разбери дали е така.![]()
Успех.![]()
когато си мислиш че приятелката ти ходи с теб не защото те обича а за нещо друго.. всичко ти е много объркано (на мен ми е така) но това 'друго' нещо не знам какво е.. можеби защото най-добрия ми приятел почина наскоро.. или защото се вертах на нова година като върях от 11 вечерта до 5 сутринта до едно село сам с един приятел в тъмното за да ми каже дали иска да пробваме да се получи нещо м/у нас.. тогава тя ми каза, че ако стане нещо с връзката ни няма да е заради мен а заради нея.. защото дз мн странно момиче е тя.. уфт съвсем се объркках почнах да говоря за съвсем различни неща.. просто ми кажете как да подбудя нежното и романтичното в нея..дайте нещо което може да разчувства всяко момиче..
Наистина и аз съм забелязал ,че в днешно време повечето момичета са от типа,които НЕ си падат много по романтиката... интерсуват ги много по различни неща от сорта на колко пари имаш и т.нПървоначално написано от Hebo
Надявам се силно в твоя случай да не е така![]()
В моя случей не е така! Даже обратното.. тя е много интилигентна .. не познавам по прекрасна личност от нея, просто мисля че според нея от любовтта единствено се страда и не иска да я изпитва, а да си кара покрай нея.. нали да има човек до нея, но без задълбочаване...
Като за начало слушай винаги какво ти говори и си помосли какви нещати е казвала че харесва.ако например ти е казвала че обича шоколад(пък съм сигурна че няма момиче което да не обича),купи любимия(ако не знаеш можеш да питаш някоя нейна приятелка)и и го прати по някой непознат за нея(от вашето у4илище-момиче/момче-н.зн.)нека не казва от кого е а само да загатне.няма начин да не и хареса този жест като за начало.
ако пък не-значи наистина ще ти е трудна работата.
дано съм ти помогнала и успех!!!![]()
...и мармота си го зави в станиол, хвана най-близката крава и ПАЧАНГА, шоколад навсякъде...
100% има причина момичето да се държи така![]()
може последната и връзка да не е завършила добре за нея и сега да я е страх да се влюби .. или вече да е влюбена в теб,но да я е страх са покаже истинските си чувства,за да не бъде отново наранена![]()
бъди мил,бъди нежен,бъди искрен и ще достигнеш до сърцето и![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
1. Това с шоколада е добра идея
2. malkoto_girl-4e найстина има такава причина и мисля, че последната и връзка не е приключила добре и затова просто искам да и спечеля доверието, но и това не е никак лесно![]()
По-лошо е когато повече от една връзка не е са приключили добре. На мен ми трябваше около година....хората се променят, спокойно. НО! Не трябва само в момента да направиш нещо колкото да разбереш, да я спечелиш и т.н, трябва да го правиш постоянно!Първоначално написано от Hebo
А пак според мен най лошо е когато първата ти връзка е приключила по този начин ...
tva za 6okolad4eto e tupo.PROBVAI S ROZAПървоначално написано от ^Teddy^
vsi4ki momi4eta malko ili mnogo si padame po romantikata!kakvo moje da ni raz4yvstva li......hm......kaji i 4e q obi4a6 i q celyni strastno. nema kak da ne i haresa pak i taka nai lesno moje6 da proveri6 4yvstvata i
подарих и роза и я целунах вече... апак това за 'обичам те' не мисля, че е уместно..Първоначално написано от ZAZZZI
Честно да ти кажа...Не искам да те разочаровам , но любовта не може да се куши така да се каже..Любовта е едно понятие - или я има , или я няма![]()
![]()
Честно да ти кажа...Не искам да те разочаровам , но любовта не може да се куши така да се каже..Любовта е едно понятие - или я има , или я няма
но може да се появи и в последствиенякои неща човек ги осъзнава чак когато ги е загубил (за съжаление)
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Ще измисля нещо за петък когато имам рожден ден и тя ще е тук.. или ще се изясним за това какво искаме.. или това ще е краят.. ще намеря по-подходяща.. ама няма да мога да го презъвмогна и да искам![]()
Споменът за едно такова момиче както ти описваш никога не се забравя, защото то все пак е в паметта ти. Но да го превъзмогнеш - това ще стане, рано или късно
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
рано.. НЕ.. късно.. може би, момичето е от моя клас и сигурно още много дълго време ще сме в един и същ клас.. 3 или 4 години ощеуФт.. ама и аз съм една шматка.. да се влюбя в момиче от нашия клас която си мисли, че съм смотаняк
е то вече знае че не съм.. ама явно я дразни факта че в даскало съм един а с нея друг..
xaxax spoksi ima az sam edna ot tqh...e sa6tnost obi4am romantikata ama samo ot edin mai iskam da me uhajvaПървоначално написано от p4elata_brumze
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Taka eПървоначално написано от p4elata_brumze
i az obojavam romantikata, jalko, 4e naposleduk ne sum q polu4afala
![]()
![]()
![]()
![]()
hora ne ste pravi
nqma momi4e i nqma da ima takova korto ne si pada po romantikata . vie ne ste gi 4uvali kak raskazvat na priqtelkite si za ne6to prejivqno a sled tova da gi viditte za sa6toto ne6to kak govorqt na vas
. brato nameri kakwo obi4a! tarsi tam kadeto si misli6 4e nqma da nameri6 ni6to
mnogo sa zagada4ni , no nameri6 li kliu4a za sarceto i tvoq e :P
p.s. napravi ne6to za neq ne6to koeto tq ne e o4akvala da vidi ot teb i to v moment v koito ne predpolaga 4e 6te stane ni6to . iznenadai q priqtno s ne6to priqtno))))) ama gledai da ne e ne6to koeto 6te zaradva teb!
6tot mom4etata io momi4etata imat razli4ni predstavi
OT MEN USPEH STISKAM PALCI :P