- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pls za syvet svyrzan s mom4etata i lyjata
imam problem i iskam da mi pomognete ako mojete pls. obi4am gadjeto si, no toi postoqnno me lyje. dneska oba4e napravo....vidqh edni snimki na gsm-a mu s buv6oto mu gadje, s koeto se celuva, a datata be6e 31.12.2005. toi mi be6e kazal, 4e ne moje da praznuva s men nova godina, za6toto trqbva da praznuva s tehnite. porednata lyja...nai-mn cenq v horata 4estnostta i iskrenostta, a tova dneska napravo me razbi. tva da me lyje e nai-gadnoto ne6to, koeto 4ovek moje da mi pri4ini. az mu kazah, 4e pove4e ne iskam da imam ni6to ob6to s nego i ne iskah da govorq s nego, za6toto mi be6e mn gadno, no toi me gu6na i mi kaza, 4e maika mu go bila nakarala, za6toto iskala toi da se sybere s biv6oto gadje. nz dali e taka, no sym sigurna, 4e e mojel da mi kaje istinata vypreki vsi4ko. prosto nz kakvo da paravq, za6toto toi me pita dali 6te mu dam o6te edin 6ans i mi kaza, 4e vsi4ko 6te byde ve4e razli4no i nqma da me lyje pove4e. no kakvo doverie moga da mu imam? prosto ako nqkoi se e pojertval da iz4ete vsi4ko tova iskam da go pomolq za syvet.
Когато животът те бъзика, засмей се на шегата му!!