- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обръснати "отдолу"?
Mi moeto predlojenie e:
Abe 6to ne vzemete vsi4ki da si obrusnete runtavite katerici 6toto mnogo miri6e :P :P :P :P :P :P :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
Estestveno 4e trqbavc i te da se brusnat![]()
А от дупарата как махате космите бре?
Brawo wsi4ki bili obezkosmeni !! Kak lujite samo jenki ! Zatowa poslednite dwe gi brusnah w banqta za da moga da gi izlija kato bql 4owek.
We4e ne brysnata jena = nqma seks da hodi da q ebe nqkoj mrawoqd
Последното мнение е култово. Иначе аз меко казано съм като робинзон "отдолу"
а и подмишниците също си плета въжета, ебавам се бе, всички косми ще премахна безжалостно
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
tryabva se obezkosnyava6 zadaljitelno dali si maj ili jena bez pri4eski i t.n.
и това болиПървоначално написано от pi4kaa
![]()
HAhahahah az kat beh 7mi klas si napraih na kosmite na krakata kat tabla za 6ah aYGhaghaGH
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Hm... WoW hahah (stiga tolkova vuzklicania) !!!
Spored men e absoliutno normalno v dneshno vreme mujete da se obezkosmiavat okolo polovite im organi, kakto i da si brusnat mishnicite, a daje veche i tendenciqta da si brusnat krakata!Razbira se che ne e smeshnom, daje naprotiv govori za choveka che se griji za sebe si !
![]()
(-@.@-) DoN RoSeN (-@.@-)
![]()
Е, аз не мога да разбера, защо решавате, че ако не си обръснат като гол охлюв не се "грижиш за себе си" или не си поддържан. Аз не се бръсна отдолу, а само се подстригвам, защото така ме кефи повече, и какво да не би да съм мръсен или нечистоплътен ? Тука някакъв ми разправя, че ако не се бръснел щял да хване животинки![]()
и после той ми говори за хигиена !! Бррр ... Е, съжалявам, ама за да хванещ животинки явно проблема не е в това дали и колко често се бръснеш, а в това дали и колко често се къпеш !!Аз като си бръсна главата да ви казвам ли на всички останали, че сте въшливи и мръсни, защото ходите с коса ? А ? Така че не бъркайте обезкосмяването с хигиената. Хигиената зависи от това колко често се къпеш, ако се къпеш всеки ден ще си чист, ако ще един косъм да не си махнал от тялото си и обратното. А обезкосмяването вече си е въпрос на лични естетически предпочитания
Ххахах една съмобръсначка на 1-2 седмици е за предпочитане.Отколкото да и се мотат на някое момиче
космаци от топките ми в устата и.Пък хигиената си е отделен въпрос.Въпрос на личен избор.
mhm, da...i az sam taka...samo4e az hodq na kola maskaПървоначално написано от {{{P}}}
![]()
he he, pi4 ti se zav1rna, i otnovo zapo4na da me radva6 s otgovorite siПървоначално написано от WaKo
![]()
a po temata, iz4etoh vsi4ko t1rpelivo i mislq 4e WaKo, dade nai-smislenoto mnenie. i az nerazbiram za6to trqbva br1sneneto da e sv1rzano s higienata. tova ne e vqrno! no 6te vi kaja ne6to drugo- okosmqvaneto pri m1jete e tqsno sv1rzano s potentnostta. zatova o6te praistori4eskite plemena sa znaeli 4e nai hubavoto pokolenie proizliza ot jeni s nadnormeno teglo, i silno okosmeni m1je.
v okosmqvaneto nqma ni6to stra6no. poznavam mnogo qki macki, deto super mnogo se v1zbujdat ot kosmati m1je.
az s16to nqmam ni6to protiv m1j1t do men da ne e gladko izbr1snat otdolu.
a za sebe si, obi4am da s1m gladka, prosto za6toto obi4am fino danteleno belio, a bi bilo kofti ako ot nego izlizat kosmi![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Като почнеш да се ебеш ще видишПървоначално написано от WaKo
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
по темата мисля че и жените и мъжете трябва да се бръснат,но аз искам да попитам дали като се бръсна "отдолу" да удрям "контра" (момче съм)б![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!БЛАГОДАРЯ!
shto da e glupavo ? ne e savsem normalno si e i az go namiram za hubavoПървоначално написано от Loveza NEO
kfo samo shotot e myj da e kato hrast ot dolu li
![]()
Въпрос на предпочитания и разбирания.
Gadjeto mi e baq kosmat, prosto si znae, 4e dokato ne iz4isti polojenieto svirka nqma da vidi.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Аз пък не съм съгласен,че момчетата трябва да си бръснат топките.Изглежда ми някак педерастко!Аре за мишниците може би е по-малко ненормално,ама за оная работа....А пък за крака,корем,гърди и тн. направо да не говорим!Имам един приятел,които си "оформя" веждите.Е тва на кво прилича?
И какво означава,че е по-хигиенично?Като се къпеш 4-5 пъти в седмицата къв е проблема?
Аз не се бръсна пък си имам приятелка от 7-8 месеца.Досега нито един път не се оплакала.Предполагам,че ще ме питате,затова да отговоря предварително:НЕ,не ми прави свирки!Но е така,щото аз не искам(колкото и странно да ви звучи:гнуслив съм!).И да,тя е обръсната.За момичета може би е по-нормално....Абе не знам,ваша си работа.Моето лично мнение е,че е твърде педерастко за да го направя!Единственото обръснато нещо по мен е главата ми!Айде със здраве....
I az sym na tva mnenieeПървоначално написано от xaxo_xixi
![]()
az sam gladka kato beb4e otdolu!![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на автар.
hm..da proverim li))))Първоначално написано от Lara Kroft
![]()