.

Виж резултатите на анкетата: За какви цицита си умирате?

Гласували
54. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • малки и щръкнали

2 3,70%
  • малки и плоски

5 9,26%
  • огромни цици, било то и силиконови

6 11,11%
  • с форма на полусфери

31 57,41%
  • с форма на круша

10 18,52%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Guest

По какви цици си падате?

По какви цици си падате?

Guest
    само да не гледат надолу... ина4е нямам претенции,
    и на краве мляко мога да карам.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    само да не гледат надолу... ина4е нямам претенции,
    и на краве мляко мога да карам.
    Само да не са като пъпки или да не пораждат чувството в мен че просто са настръхнали и затова съществуват.Да не са огромни да не са лисичи муцунки.Иначе перфектната женска гърда е когато пасва точно в дланта на мъжа който я гали.Може би крушовидна форма.

Офтопик: Жени не забравяйте поне веднъж на всеки 2 месеца правете обстоен преглед на гърдите си например докато сте под душа ги опивайте бавно без натиск за твърди буци или обвазувания.Ако намерите нещо нередно се консултирайте с вашия личен лекар.Все пак предполагам че искате да си ги запазите здрави и читави както и ние.
    Сори че пиша простотии но всяка жена трябва да знае и прави написаното по горе.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Spot
    Guest

Re: По какви цици си падате?

cici kato lubenici awe kolko za turski da stavat i da mi palnat 6epite drugo ne mi trqq

Spot
    Guest

i da ne sa asansiorni kop4eta

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Нямам претенции.

Цитирай Първоначално написано от Spot
    i da ne sa asansiorni kop4eta
    хехе това ме довърши

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не съм претенциозен ... но все пак да има нещо,а не да е дъска.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

огромни цици, било то и силиконови :P
    Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    ok de,no ako momi4eto vav koeto si super vluben e kato daska ama ni6to nqma.ama mnogo ste mi interesni vie mom4etata.da ne sa asansiorni kop4eta,da ne sa ohapani ot komar da ne sa takiva.ne stiga 4e vav kraina smetka nqkoi se e zahvanal sas vas a i poretenciii.tam li im e akala be mom4eta.vav cicite?tctctcct sladuri

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Ей това сте вие момчетата!Само се погледнете отстрани!И после,защо си нямам приятелка,а до 18-тата година бия чикий като полудял пред телевизора или компютъра!Само един истински чикиджия,самотник може да изрази подобни мнения.Като се влюбиш в едно момиче в какво се влюбваш?В нея или в съдържанието на сутиена й?
    Гърдите на всяка жена са такива каквито са!Нито тя може да ги промени,нито вие!Само пластичната херургия,която първо-не всеки може да си позволи и второ-крие много рискове за здравето.
    Ей,адски много се дразня,това е все едно аз да започна да предявявам претенции каква форма да са ви пишките,ама колко овални да са ви топките,ама едната ако може да е правоъгълна,ама другата ако става да е лилава!
    И преди някой много умен да ме изкоменира-не,не съм плоска,напротив,харесвам си гърдите и си ги показвам с гордост напред,назад.Особено смешно ми става лятно време,когато никой мъжки индивид не вдига погледа си на нивото на очите ми...(да уточня,на горните),но това не ми пречи да се ядосвам,когато се започне този вид дискусия.
    Вие не ходите с чифт масни образувания!Те не могат да ви дадат нищо!За това спрете да преценяте по тях стойноста на едно момиче.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

MnemmoN
    Guest
    с форма на полусфери голями колкото ръката ми
    определено стегнати (което се подразбира от формата)

Фен
    Град
    В Лудницата
    Нямам претенции към циците
    Важното е момичето да ми харесва

Точно така! Момичето е най-важно! Дали има големи/малки/никакжи/сякакви гърди няма никво значение за мен. В крайна сметка аз не общувам по цял ден с цици а с момиче! С момичето, което ми харесва! А не с гърдите и (независимо че и те ми харесват).
    Абе момичето трябва да има душа, не цици и задник...

Regards

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от amaliq
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    ok de,no ako momi4eto vav koeto si super vluben e kato daska ama ni6to nqma.ama mnogo ste mi interesni vie mom4etata.da ne sa asansiorni kop4eta,da ne sa ohapani ot komar da ne sa takiva.ne stiga 4e vav kraina smetka nqkoi se e zahvanal sas vas a i poretenciii.tam li im e akala be mom4eta.vav cicite?tctctcct sladuri
    Както вие момичетата си имате ваще изисквания така и ние момчетата имаме,но дори и да не са и голями не е проблем.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от Man-in-the-Moon
    Точно така! Момичето е най-важно! Дали има големи/малки/никакжи/сякакви гърди няма никво значение за мен. В крайна сметка аз не общувам по цял ден с цици а с момиче! С момичето, което ми харесва! А не с гърдите и (независимо че и те ми харесват).
    Не може да ме убедиш, че физическата красота е по-маловажна от духовната.
    В крайна сметка трябва да има привличане!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Цитирай Първоначално написано от 123456789
    И какво?За теб физическата красота се изчерпва с притежаването на гърди ли?!Айде моля ви се...смешни сте!Все едно аз да кажа,че едно момче е привлекателно,само ако има голям член!
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Цитирай Първоначално написано от 123456789
    И какво?За теб физическата красота се изчерпва с притежаването на гърди ли?!Айде моля ви се...смешни сте!Все едно аз да кажа,че едно момче е привлекателно,само ако има голям член!

Не мисля, че разбра именно моята позиция! Аргументирах се с това, че първо е най-естествено да усетиш привличане, защото ако няма привличане м/у двамата, колото и неща да могат да си кажат, колкото и интелигентни да са, колкото и добри души да имат, те никога не биха се събрали, ако между тях няма някаква искра.
    Не изключвам вътрешната красота, просто тя идва на второ място. Кажи ти какво смяташ?

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Да,съгласна съм,че физическата красота е много важна!Не може да се оспори фактът,че ако двама души не се харесват външно поне мъничко,никога няма да стигнат до по-дълбоки отношения.Не съм чак толкова наивна
    Но все пак си мисля,че е много по-важно да намериш разбиране,приятелство,общи интереси,отколкото чифт големи цици

Guest
    ne si padam po nikfi za6toto za men tova e nai-malkoto ne6to na koeto obru6tam vnimanie v 1 momi4e

Фен
    Град
    Sofia
    Важното е деца , да пълни шепата ....от там нататъка всичко отгоре е добре дошло

Мега фен
    Напълно ясно е, че не циците са единственото хубаво нещо в жената. Няма нужда да ни го казвате.

Отговорите са меко казано идиотски. Аз си падам по нормални и стегнати.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

еми до ся винаги съм с бил с момичета с големи........опс излъгах първата ми приятелка нямаше цици почти :P

Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Ей това сте вие момчетата!Само се погледнете отстрани!И после,защо си нямам приятелка,а до 18-тата година бия чикий като полудял пред телевизора или компютъра!Само един истински чикиджия,самотник може да изрази подобни мнения.Като се влюбиш в едно момиче в какво се влюбваш?В нея или в съдържанието на сутиена й?
    Гърдите на всяка жена са такива каквито са!Нито тя може да ги промени,нито вие!Само пластичната херургия,която първо-не всеки може да си позволи и второ-крие много рискове за здравето.
    Ей,адски много се дразня,това е все едно аз да започна да предявявам претенции каква форма да са ви пишките,ама колко овални да са ви топките,ама едната ако може да е правоъгълна,ама другата ако става да е лилава!
    И преди някой много умен да ме изкоменира-не,не съм плоска,напротив,харесвам си гърдите и си ги показвам с гордост напред,назад.Особено смешно ми става лятно време,когато никой мъжки индивид не вдига погледа си на нивото на очите ми...(да уточня,на горните),но това не ми пречи да се ядосвам,когато се започне този вид дискусия.
    Вие не ходите с чифт масни образувания!Те не могат да ви дадат нищо!За това спрете да преценяте по тях стойноста на едно момиче.
    EVALATA!!))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си