- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По какви цици си падате?
dobre kazanoПървоначално написано от Man-in-the-Moon
evala pi4! :P :P :P
skapa..ne se goresti tolkova..stooto ako stava duma za obsajdane....VIE JENITE STE PIONERI V TAIA OBLAST MAI...Първоначално написано от Ekita
![]()
аз гледам повече дупето, ма както и ди е , с форма на полусфери най ми харесват![]()
![]()
Немож ма върна на селу !
Я най-мразим молцитИ !
Как е възможно толкова ограничени теми да се пускат?
Гърдите ли са най-важното у една жена? Сега научавам.
Я прочетете пак какво ви написа Екита и се засрамете и стига писали по тази тема, че всеки който пише тук се излага тотално![]()
mi az si haresvam moite :P
Според мене работите седят така !
Никой не се влюбва в цици гъз или хубава коса или квото и да е от тялото но аз лично немога да се влюба в човек с много добра душа но да е без цици с шкембе и некаф виснал гъз и да е с мазна коса или лицето и да ме е гнус да го погледна !
И при жените е така !
Познавам мно пекани момчета дето аз пред тях съм нищо по душа но понеже той е дебел и грозен никой не му обръща внимание !
А вие тука момичетата съвсев развалихте темата...кво ви пречи на вас да си прикаат момчетата кой кви цици харесва се едно ако некоя путка пусне тема кви членове харесвате аз да влязя и да ви кажа вие сте комплексарки загорели неможете едно момче да си фанете !
Знам че ся ще пе упрекнете но за мене така седят нещата !
kvo da se pravi ima si i cicomani![]()
полусфери като моите![]()
полусфери !..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Няма значение зависи от момичето
2 т. системно
i...kakvi sa tvoite))))))Първоначално написано от Roxy
Браво мацкаПървоначално написано от Ekita
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Мен пък това с лилавата топка, мн. интересно ми звучи. ХахахахПървоначално написано от Verliebt_Maedchen
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Moite sa to4nu takiva ne sa golemi ama ne sa i malki to4no kolkoto rykata mi..Mnogo si gi haresvam hihhiПървоначално написано от MnemmoN
![]()
циците не са толкова важни. важното е това, което е зад тях - сърцето. не в буквалния смисъл, разбира се. и естествено акъла.
това, мисля че е ясно за всеки. не се влюбваш в гърди. но аз не забелязах досега някой да казва това. пита се просто какви предпочитания имаме. повтарям, това не е на първо място, но след като въпроса е зададен - слабо, хармонично и здраво тяло. това предполага не много големи гърди. и за стотен път казвам - няма да зарежа момиче заради това, че има големи или малки гърди. това е просто предпочитание.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Какво преценяме..... някои тука просто изразиха мнение относно женските гърди.Все едно жените не ни коментирате както и частите от телата ни.
Не съм цицоман късно спрял да.........
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Dotuk 58 prozenta sa za......с форма на полусфери!!!!!
Ne 4e se u4udvam,no taka nagledno otpada MITA 4e majete si padat po SILIKONOVI BALONI)))))
![]()