Първоначално написано от
Ekita
Ей това сте вие момчетата!Само се погледнете отстрани!И после,защо си нямам приятелка,а до 18-тата година бия чикий като полудял пред телевизора или компютъра!Само един истински чикиджия,самотник може да изрази подобни мнения.Като се влюбиш в едно момиче в какво се влюбваш?В нея или в съдържанието на сутиена й?
Гърдите на всяка жена са такива каквито са!Нито тя може да ги промени,нито вие!Само пластичната херургия,която първо-не всеки може да си позволи и второ-крие много рискове за здравето.
Ей,адски много се дразня,това е все едно аз да започна да предявявам претенции каква форма да са ви пишките,ама колко овални да са ви топките,ама едната ако може да е правоъгълна,ама другата ако става да е лилава!
И преди някой много умен да ме изкоменира-не,не съм плоска,напротив,харесвам си гърдите и си ги показвам с гордост напред,назад.Особено смешно ми става лятно време,когато никой мъжки индивид не вдига погледа си на нивото на очите ми...(да уточня,на горните),но това не ми пречи да се ядосвам,когато се започне този вид дискусия.
Вие не ходите с чифт масни образувания!Те не могат да ви дадат нищо!За това спрете да преценяте по тях стойноста на едно момиче.