не съм зле просто не мога да пиша имам позиция но не мога да я изразя на хартия но въпреки това вижте какво написах обаче нямам Заключение ама...ко да се прай .... според вас това за колко е ?
"Това е един интересен въпрос, който вълнува не само мен а и целият български народ.Всеки би искал да промени нещо в страната си.Но дори слепите забелязват разрухата и деградацията на съвременното българско общество. Не е нужно някой да се прави на патриот и да се опитва да защити националния дух на родината. Такъв дух вече няма и то от доста време насам. В момента държавата ни се е превърнала в сбирщина от правещи се на културни новобогаташи, корумпирани политици и дрипави нещастници, които си нямат друга работа освен да подкопават хилядолетните основи на българската култура и цивилизация. Омръзна ми от цинизмите в обществото и измислената ни съвремена конституция, която никой не спазва. И това е факт. Ще звуча банално ако изброя всеизвестните проблеми с наркоманията, алкохолизма, тютюнопушенето, унищожаването на околната среда, корупцията, несправедливостта, неравноправието, дискриминацията, предимството на имащия пари пред нямащия, насилието върху децата неизпълняване на служебните задължения и т.н. Може би и трябва да се спре строенето на сгради защото те унищожават околната среда.Горите изчезват малко по малко а никой даже и не забелязва.Донякъде са виновни и политиците защото те обещават много неща но малко изпълняват.Все още улиците са непочистени,тротоарите са разбити , но това е едно нормално ежедневие за един обикновен човек.Може би трябва и да се променят законите за да може те да помагат на гражданите.Аз искам тези неща да се променят,но все пак има и неща които искам да останат .Аз искам да си запазим красивата ни и уникална природа ,заедно с археологическите находки и историческите и културни паметници."