- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Влюбен съм в първата си братовчедка ..
zna4i zdraveite purvo malko avtobiografiq za da dobiete predstava za men! zna4i na 15 futbolist i ob6to vzeto nie ne se vlubvame mn 4esto da ne kaja po4ti vinagi i vinagi si padame po UNIKALNITE momi4eta!oba4e predi 2 sedmici baba mi ima6e rojden den i tam se vidqx s moita purva bratov4edka s neq ne se bqxme vijdali ot 4 klas! i az kato otvorix vratata na6te pogledi ne se presekoxa a neznam kakvo nqma obqsnenie ne lubov ot pruv pogled a neznam! i mislq 4e SUPER mnogo sam vluben v neq! a tva za men e super novo taka da se vlubq v 1 momi4e i s neq si govorixme okolo 2 4asa opitaxme da se celunem no neinata malka sesrta vlezna i ni spipa mn blizo 1 do drug no tva nqma zna4enie! NAI UJASNOTO e 4e dvamata sme 1 za drug vinagi ediniq znae6e kakvo e na glavata na drugq no tq mi e 1-va bratov4edka! posle kato si trugvaxme si razmenixme nomerata na telefonite i ot 2 sedmici si govorim i si pi6em po skype ICQ tem podobni no KAKVO DA PRAVQ TQ MI E PURVA BRATOV4ETKA??? a naisitna vqrvam 4e tq e momi4eto za men!!! NQMAM OBQSNENIE MOLQ POMAGAITE SERIOZNO E MNOGO DAJE
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
mm az sam chuvala che dori brat i sestra sa se vlubvali(est ne sa znaeli che sa takiva)
i daje si imali i dete..ne znam do kolko e vqrno
i vse pak tq ti e bratov4edka..1va pri tova..
mn stranno zvy4i da se vlubish v rodnina..
moje da e samo iskra,koqto po-kysno shte ugasne..
ne znam..![]()
.....have a problem,have a point-take it easy,have a joint.......
e ti ako znae6 kvo be6e to se po4na samo ot vratata! az otvarqm i tq durji cvetq (za baba mi) i kato me pogledna gi izpusna a na men ZA PURVI put mi se raztreperixa krakata ili po skoro kolenata i po4naxa leko da mi umekvat a tva za 1 futbolist ...... abe naistina imam 4ustvoto 4e sme 1 za drug!
emi kvo ti puka 4e ti e brat4edka..nqkoi 6e kajat "au ujas,tva e otvratitelno" no az li4no ne vijdam ni6to lo6o.tq e 4ovek ,ti si 4ovek..tva 4e ima nqkva rodninska vrazka e podrobnost...daje pri nqkoi strani braka se svarzva samo ako i dvamata sa rodnini..pak i ti sam kaza 4e futbolistite sa vliubvat lesno..tva moje da e momentno uvli4ane i da go barka6 s vliubvane,za tva proveri dali seriozno izpitva6 takiva 4uvstva...a 4e si pi6ete i govorite po neta ..lo6u nqma podarjaite si vrazka...
Ми щом така мислиш да ти не пука. То принципно първоначално е прието роднини да нямат деца, за да не се получават генни аномалии, а после се е превърнало в етичен проблем. Тъй че, ако отъпчеш етиката няма к'во да ти дреме.
kazax 4e nie futbolistite NE SE VLUBVAME MN 4ESTO 6tot go karame samo zaradi seksaПървоначално написано от _nqma_zna4enie_
Ти нещо не си добре...Първоначално написано от MAFIOZO
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
kakvo da napravq iskam no ne moga da spra! ve4e zapo4vam da mislq vse pove4e i pove4e za neq! ne moga da go spra
Ще ти мине, не се безпокой! Ако не - отиваш на психотерапевт и готово.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Попаднал си в доста кофти ситуация.![]()
Все пак ти е 1ва братовчедка..но има и чувства.Може би е само моменто и ще отмине..![]()
ama razbira6 li az ne iskam da mi minava toest iskam no super silno q iskam neq samata! a kato se ima na predvid 4e na6te sega si doidoxa i nai lubezno mi zaqvixa 4e sme im na gosti v subota 6toto 4i4o mi ima rojden den! lele prestavqm si kakvo 6te e prosto nqma da se sdurja i 100% 6te i se naxvurla i dano ne ni svarqt 4e togava neznam! prosto ne moga da se primirq s tova 4e s neq sme 1 za drug i dvamata go znaeme tq mi go pusna kato sms- neska sutrinta v 6:00 6tot togava stava za dasakalo predstavete si sabujda se s misalta za men :O neznam prosto kakto vinagi momi4etata ni kazvat na nas futbolistite kato gi zarejem: i vie 6te si namerite maistora v moq slu4ei mislq 4e namerix profesora![]()
Щом толкова много те кефи и не можеш да удържиш да не й се нахвърлиш...пробвай и виж какво ще излезе, НО бъди много внимателен.
![]()
Ама ходи с нея бе нз кво само уварташ просто малко повече ще внимавате да не ви хванат
То погледнато ви пречи само тва че сте парви братовчеди ама то не е казано че ще се жените вие ходете па може нещо да стане и да не я чувсташ след време толковяа близка
Щом имаш толкова силни чувста кам нея и тя сащо определено ги има какво чакаш?не се туткай ами направи нещо по вапроса говори с нея за това и т.н.
добър сценарии за някоя сапунка![]()
какво да ти кажа,това да имаш някакви любовни отношения с първата си братовчедка за мен е извратено![]()
може да имаш наистена чувства към нея,НО тя ти е роднина преди всичкомомичета - много,но роднините са си роднини
ами като ваще разберат .. ужас
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да си кажа честно незнам, но къкво лошо има в това, че си се влюбил? според мен няма :Pppppp .
You can stand under my umbrella
Po3uHka
ти не си нормален!с братовчедката ти???Това си е...Ужас!И ти какво искаш да си си влюбен в нея?!
Боже,боже...Ами дано поне един от двамата да се усети рано или късно до какво ще доведе това...А защо не си представиш какво ще стане ако в събота на тази вечеря вашите родители ви хванат да се натискате и целувате?!
Ако незнаеш какво ще стане да ти кажа...ваще ще се стреснат,ще ви залепят по някой шамар,ще ви отдалечат един от друг,ако е възможно даже да сте на различни планети...Ам сега се сетих една статия от вестника от миналата година-В Белгия мисля че беше двама първи братовчеди,които не знаели че са станали гаджета,после тъй като са на по 23-24 години си народили 3 деца(най-малкото е на 3месеца) и нз какво точно беше станало,но полицията ги хванала и в момента те са в затвора за кръвосмешение,ако не се лъжа на доживотен затвор,а 3те им деца са дадени за осиновявяне и никога няма да ги видят...
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ne prosto ne moga da si izbiq tova momi4e ot glavata! kakto se kazva NE MOGA bez neq! kvoto i da pravq ne moga da spra da mislq za neq!az vinagi kogato ritam igraq futbol toest vur6a si rabotata 1 vid vinagi se koncentriram samo v/y topkata i samata igra ama NI6TO ne moje da mi otvle4e vnimanieto! neska sled u4ili6te se pribrax i otidox na trenirovka cqla trenirovka super zdux i mislq za samo za tva kakvo ima m/y nas pribrax se i pred bloka po4nax da ratam tam po se koncentriram 6tot teq ot kvartala ne sa tolkova dobri kolkoto tezi ot trenirovkata i si pravq kvoto iskam na terena s topkata i mi e po zabavno! NO pak mislq za neq NE moga a kato se ima na predvid 4e MOJE dove4era da mi prati SMS za leka no6t 6tot ninq sms zavur6i sus citiram: "... i dove4era o4akvai produljenie" bojeeee
ти не прочете ли какво ти написах горе?Ако искаш да си съсипваш живота-продължавай...![]()
kakto se kazva glavata mi go iska ama surceto ne q slu6a! P.S. ako vidi6 i ti bratov4edka mi ti VEDNAGA 6te oburne6 rezbata! STRA6NATA PU*KA e
хм интересно ама не съм лезби и при това нали си бил влюбен в нея а я наричаш П*ТКА
тотално ме разби!ако имаш воля ще се откажеш от нея!По добре ме послушай-нищо добро няма да излезе от това!!!
![]()
Hubavo e da obi4a6 nali?!?!?!A,za6to trqbva da pottiska6 tezi 4ustva?Ne go pravi 6tom misli6 4e ste edin za drug az sam na mnenie 4e trqbva da stava ne6to.Po otno6enie na rodninskata vi vruzka...kofti 6te trqbva da se kriete.No ako roditelite vi razberut purvo 6te vi zabranqt vie 6te izpadnete v depresiq i te 6te trqbva da se primirat taka,4e ne se pritesnqvai gledai napred i budi 6tastliv.Uspeh i celuvki!!!!!!!!!!!!![]()
nari4am q kakto mi doide na um kalipso,venera,afrodita, sqkvi izrazni sredstva znam 4e nqma ni6to dobro no ne moga da q zabravq! vij az sam futbolist i ne obi4am da se predavam i da se otkazvam vinagi dokarvam si4ko do krai super mn sam uporit i znam 4e kogato zapo4vam ne6to vinagi go dovur6vam do krai! tova mi e ne6to kato 6-to 4ustvo
no tuka e po razli4no imam use6taneto 4e dori nqma da moga da i obelq duma ot sorta tova m/y nas trqbva da se prekrati! a dobre a ako tq ima dori i PO- GOLEMI 4ustva ot moite? kakvo togava! a az sega v momenta moga da kaja s ruka na sarceto 4e q obi4am do poluda a i sam 100% 4e i tq e na su6toto mnenie
kofti situaciq.v momenta se kolebae6 koe da poslu6a6-razuma ili sarceto.no ne mislq 4e tova e tazi liubov za koqto govori6.po dobre iz4akai malko.6tom e stanalo skoro moje da e samo iskra.moje i 4ustvata da ssa istinski.nz ti re6ava6 kak da postapi6.
i edin savet ot menmisli predida napravi6 ne6to za da ne sajalqva6 sled tova.uspeh
![]()
da mn mersi na si4ki 6te iz4akam! no samo si predstavete kakva lubov e futbolist da se vlubi do poluda! 6te iz4akam do subota kogato 6te xodq s na6te v tqx! a samo da vi informiram 4e tq mi pusna sms za leka no6t nqma da vi kazvam kakvo mi pisa 6tot vse pak e li4no! no sms-sa e syper romanti4en i do sega nikoe momi4e ne mi e pra6tala takuf romanti4en sms! i na kraq zavur6va s citiram: "nqmam tarpenie da doide rojdenq den na tatko(toest 4i4o mi )za da dam podaruk na o6te 1 6taslivec (demek az) i az nqma kak da ne se sduja i napisax su6to mn romanti4en sms i se poxvalix 4e sled 10 min 6te me davat po BTV koeto si e taka po novinite gledaite me ( ako me dadut de) i tq vednaga ama mn burzo mi otgovarq lele dano te dadut 6tot ne izdurjam pri koeto az ot stola na kompa dolu padnax! kolega MOLQ TI SE ne e sme6no s tva za ebaneto mn mi e nape4eno sega sled kato stana tva s neq za tva pls ili pomagai ili ne flood-vai