- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Влюбен съм в първата си братовчедка ..
zna4i zdraveite purvo malko avtobiografiq za da dobiete predstava za men! zna4i na 15 futbolist i ob6to vzeto nie ne se vlubvame mn 4esto da ne kaja po4ti vinagi i vinagi si padame po UNIKALNITE momi4eta!oba4e predi 2 sedmici baba mi ima6e rojden den i tam se vidqx s moita purva bratov4edka s neq ne se bqxme vijdali ot 4 klas! i az kato otvorix vratata na6te pogledi ne se presekoxa a neznam kakvo nqma obqsnenie ne lubov ot pruv pogled a neznam! i mislq 4e SUPER mnogo sam vluben v neq! a tva za men e super novo taka da se vlubq v 1 momi4e i s neq si govorixme okolo 2 4asa opitaxme da se celunem no neinata malka sesrta vlezna i ni spipa mn blizo 1 do drug no tva nqma zna4enie! NAI UJASNOTO e 4e dvamata sme 1 za drug vinagi ediniq znae6e kakvo e na glavata na drugq no tq mi e 1-va bratov4edka! posle kato si trugvaxme si razmenixme nomerata na telefonite i ot 2 sedmici si govorim i si pi6em po skype ICQ tem podobni no KAKVO DA PRAVQ TQ MI E PURVA BRATOV4ETKA??? a naisitna vqrvam 4e tq e momi4eto za men!!! NQMAM OBQSNENIE MOLQ POMAGAITE SERIOZNO E MNOGO DAJE
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!