.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 151
    Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    prosto ne izdurjam! ako sa6tastvuva idealnata lubov tova e tq! no su6tevremenno i nai nevuzmojnata!!! prosto neznam i sega se pitam za6to to4no na men?
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Град
    Банкя
    batka ne si samo ti i na men mi se be6e slu4ilo tova ne6to mnogo skoro no vajnoto e 4e preodolqh lubovta ( nz kak)!No deistvai ne se otkazvai nqma zna4enie 4e e nai nevuzmojnata a i pak moje da se sre6tate bez da ima nqkfi specialni povodi!!!
    Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO

Голям фен
    Град
    da taka e! no az sega kato si sedq spokoino v nas i tq ako ne mi klikva na tela ili ne mi pusne sms razsujdavam s 4ista glava i razbiram 4e ne moje da imame naistina seriozno vruzka ili moje da imame no 6te trqbva da se krieme i lujem roditelite si a az ne iskam da jiveq v luja!drugo koeto e nz ti kak si q preodolql no az kato pogledna tova momi4e v o4ite i bukvalno mi se raztrepervat kolenata i zapo4vat da ne me durjat idva mi da pripadna ot krasotata i! sega v subota prosto kato q vidq 6te napravq nqkoq golqma prostotiq siguren sam vinagi stava taka NO nqma da sujalqvam!

omfg . abe ti znaeshli kolko si zleee .
    znaeshli ako trugnesh s neq kakvo 6te zna4i tova .
    purvo mmmmmmmm vashte . kakvo stava s koi hodish S BRATOV$ETKATI omg .ahahhaha sme6no zvu4i .ne staaa brat neshto kato nevujmojna lubov .
    misli malko be ! to ne samo za tova koi kakvo 6te si misli a i do tebe .
    Gergana sini ochi {P}

Голям фен
    Град
    to hubavo no az sam takuv 4ovek koito obi4a trudnostite v jivota mi tazi duma NEVUZMOJNO ne figurira v moq re4nik!

Град
    "Българска армия"
    ...аве не знам, ама 100% твойте и нейните родители няма да реагират хич добре и то не защото няма да одобрят вашата връзка, заради вас самите, а защото просто м/у роднини (още повече толкова близки) не трябва да има каквато и да било любовна връзка! Ще те посъветвам да поговориш някъде насаме с нея и да си изясните нещата...ако и тя е на твоето мнение нацелувай си я като запоследно и найстина то да бъде последно! Защото по на там нещата ще се усложнят...

Бтв, много е тъпо това как парадираш с това, че си футболист! Аве ... "ние футболистите" - много смешно изказване, но както и да е , няма да го коментирам сега!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от CSKA
    ...аве не знам, ама 100% твойте и нейните родители няма да реагират хич добре и то не защото няма да одобрят вашата връзка, заради вас самите, а защото просто м/у роднини (още повече толкова близки) не трябва да има каквато и да било любовна връзка! Ще те посъветвам да поговориш някъде насаме с нея и да си изясните нещата...ако и тя е на твоето мнение нацелувай си я като запоследно и найстина то да бъде последно! Защото по на там нещата ще се усложнят...

Бтв, много е тъпо това как парадираш с това, че си футболист! Аве ... "ние футболистите" - много смешно изказване, но както и да е , няма да го коментирам сега!
    vij izkazvaneto mi e ebavka! ako ne q razbira6 zna4i si mn zadrusten ili nz no ne tva e vuprosa! nqma da go odobrqt li? az mislq 4e ako razberat 6te me zastrelqt men li4no a za neq neznam moje bi obesvane neznam neznam sega subota 6te vidq kakvo 6te se razberem s neq no ako s neq prekratim vsqkakvi po-intimni otno6teniq 6te sam super sdux 5-6 meseca nqma da qm da spq da piq voda da xoda nikude kamo li da trugna da si tursq druga priqtelka!

Град
    Елена
    абе кво се нахварляте върху момчето е?като се обичат нека да се съберат,все пак няма да се женят я.а и за родителите кой нормален тинейджър казва на тяхните с кого ходи освен ако не го хванат?пак и да ги хванат кво?те се обичат.никаде не е казано че е невъзможна връзка между роднини така 4е...аз сам на мнението да декстваш пич и хич не му мисли за любовта няма граници хич не ги гледай тея кво пишат действай!Успех!!!

Голям фен
    Град
    da mersi za kuraja ama malko me e strax ako ni fanat!

Град
    Елена
    е кво толкова ще стане ако ви хванат?да не ти пука.извинявай ама си на 15 и мислиш да не те хванат ваще?аз сам на 13 и не ми пука.тай 4е давай напред.ако не го направиш ще съжаляваш по късно за това че си я изпуснал.помни ми думата

Голям фен
    Град
    e vij sega ti si na 13 az na 15 oba4e az imam savsem drug na4in na mislene i savsem druga disciplina ot tvoqta!

Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    da mersi za kuraja ama malko me e strax ako ni fanat!
    Пусни се по течението!!!!! (това е девиза ми ВЕЧЕ:>)
    просто не мисли АКО това АКО онова.... действаш, пък каквото ще да става (това е да се пуснеш по течението )

Regards

Голям фен
    Град
    emi taka i 6te napravq utre!Puk verno ako ni fanat e*al sam mu maikata..... 6te znam 4e pone sam opital i ne sam si glutnal ezika i sam se spekal kato nqkoi zubar

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Сладурче, напълно те разбирам, както и знам как е при футболистите к`во да ти кажа - грешно е да се влюбваш в роднина, ноо повярвай ми това, че неможе да си без нея всяко чудо за 3 дни ще видиш как ще ти мине и след години и двамата ще се смеете! Но не прави тази грешка все пак е първа братовчедкаа , вие сте почти брат и сестра
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Голям фен
    Град
    e da ama vse pak za teq "3 dni" moje da stanat mnogo ne6ta

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    ne e to4no taka!ne se lepvam na purvata manekenka ili po krasivo momi4e.... e vie kazvate 4e sega puk e ot vuzrasta.... kakvo da napravq jiv ili umrql pak mislq za neq! p.s. priqteli imam mnogo ...
    tova che imash mnogo priqteli nqma znachenie.
    Kazanoto ot men si vaji pri vsichki sluchai ti prosto ne si razbral kakvo imam predvid
    osven tva...abe bratovchedka ti e! Izobshto osaznavash li kvo znachi tva
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    kvo stana s bra4edkati

Guest
    Vij kvo,kolkoto i da si vluben,dori i da ne moje6 minuta bez da misli6za neq trqbva da q zabravi6. Ponqkoga prosto trqbva da se otkajem ot 4uvstvata si poradi edna ili druga pri4ina. V tvoq slu4ai pri4inata e rodninskata vi vruzka. Tova suvsem ne e za prenebregvane. Moje da ti e trudno no takuv e jivota...

Guest
    Abe vie ludi li ste kvo kato mu e bratov4edka we!

Фен
    Град
    Plovidv
    ahahha pich tq ti e brachedka.. prosto istrii nomera i ot telefona si icq i t.n. trqa da zabravish za neq dokato ne obiknesh druga.i togava da ne ti puka za brachedka ti. i edin savet..ne slagay sichki futbolisti pod obsht znamenatel. tva dali se flubvash lesno ili trudno si e do chovek,do lichnost i t.n. nqma nishto obshto s tva kuf si izbral da budesh. ta suveta mi e da e zabravish! nay malkoto tva e kruvosmeshenie ili kak se narichashe tam. i nqkoy beshe pisal che brat i sestra se bili vlubili i daje imali dete..tva e nevuzmojno shtoto deteto umira f miga f koyto se rodi! a osven ako deteto ne e ot drug muj de

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Ще ти мине, не се безпокой! Ако не - отиваш на психотерапевт и готово.
    hhaha da
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Грепно е да се влюбваш в роднини но за любовта няма граници...е да ама тука май има

Голям фен
    Град
    soeey 4e ne pisax ama me nqma6e 3 dena ;( pravix si remont na staqta :P ta po vuprosa ami v subota be6e mnogo ama mnogo romanti4no i neveroqtno!cqla ve4er s neq gledaxme televizq qdoxme ot 1 4iniq xranixme se 1 drug!daje tq mi dade v ustata taka nere4eniq afrodiziak 6okolada be6e mnogo nejno i mi be6e mnogo hubavo!posle kogato roditelite ni ve4e si popiinaxa malko zapo4naxme da se celuvame i leko da se natiskame ama za mn malko da stane ne6to ama za mn malko ama ne stana!sega tq vse po 4esto mi zvani i mi pi6e sms-si

Guest
    Като стар форумец съм разрешил сума такива случаи ! Например Донка и Гошо - преди дооооооста време попаднах на темата на Донка, която беше влюбена в братовчед си ! Тя беше на 18 той на 20. Момичето беше изправено пред дилема и беше готова да се откаже от братовчед си, но аз й казах " Донке, нееееее, недей ! Това е любов по дяволите !" И тя се съгласи с мен ! След няколко месеца се ожениха (аз им съдействах чрез моите връзки тук и там, щото е леко незаконно)Сега са щастливи, имат си 2 бебчета - Джубадая и Езра ! Страшни сладури са... някои ще кажат, че са уроди вследствие на някои дребни малформации и лека умствена изостаналост, но какво ли разбират хората с техните предразсъдъци ? Важна е любовта !!!

глупашка работа...
    любов от пръв поглед няма поради простата причина,че тя се основава само на външния вид...и в тоя ред на мисли да попитам..от толкова красиви момичета защо избра точно братовчедка си?...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си