- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Влюбен съм в първата си братовчедка ..
ami za6toto za men e nai krasiavata ot si4ki koito sam vijdal po diskoteki elitni kafete ili ne6to takova tq e kato malka svetulka v mraka!ako si vluben 6te me razbere6!
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
хахах..просто бъди сигурен,че това ще отмине след време и всеки път като срещаш по някоя нова,която да ти завърти главата винаги ще си казваш,че тя е най-красивата,най..най..най...и както ти се изрази пак ще бъдя "твоята светулка в мрака"...трябва да отбележим,че си само на 15 и има още много да живееш,за да стигнеш до заключението всъщност коя е била точно "истинската любов"....
hey hey hey....uspokoi se malko MAFIOZO!!!!
Ako ne mojesh da izdarjish da ne i se nahvarlish, za men tova e chisto i prosto sexualno privlichane. i stiga paradira s tova, che si futbolist, edin vid, che ste p-razlichni. Brat mi e futbolist oshte otkakto e bil v korema na maika mi. S nishto ne ste p-razlichni ot zubarcheto s ochilata. Sled kato i tq ti e navita, ne vijdam zashto ne se probvate zaedno. Shte razberete, che e bilo do tuk i shte prodaljite napred. Sprete da se terzaete samo, ok?????
mi 6te se probvame ve4e nqma kvo da go mislq puk kakto kazva6e treniora mi v loko sfneka se opitame puk kakvoto sabiq pokaje :P
Ама ти си много скромно дете...Поне 100 пъти "случайно" спомена,че си футболист брей...Ама братовчедка ти сигурно си струва,след като си я избрал м/ду всички манекенки,който тичат след вас "футболистите",ама найстина да си футболист това било голяма работа въй въй...ама стига флууд.
Колкото до проблема ти...аз съм против връзките с роднини,звучи ми извратено,след като хората са казали,че не може явно са имали основание.![]()
abe vie puk kvo se vprqgate ot tva 4e sam futbolistvij 4e se ebavam vajnoto e da si.................?
FUTBOLIST![]()
![]()
Точно заради тебе повечето хора мразят футболисти и ги мислят за тъпи и надути![]()
![]()
Щастливам се че познавам много готини футболисти, които не парадират с тва че са такива!!!
vajnoto e da si FUTBOLIIIIIIIST vij 4e se ebavam we! da do6il sam v teenproblem da se pravq na velikiq futbolist!ako iskam da se pravq na futbolsit se pravq na terena a ne v nqkav internet sait!vij 4e prosto se zabavlqvam i se ebavam s tva!
хих брей...нямам думи вече...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
oooooooooo ti se iznameri! abe kvo stana sys sapunkata?
ми и аз това викам...по-скоро ти се покри...каде беше та не прочете ли ЛС-а ми и виж кво съм ти писала във темата за сапунката...
голямо чудо е кат е футболист...всичките ми любимци са футболисти...
Тва аз ти го казах, ама ти нещо май почна да са заяждаш, гъзе такова !Първоначално написано от MAFIOZO
4akai da si zapi6a nqkoi mi durji smetka! abe vajnoto e da si futboliiiiiiiist
хаха...избийте се сега че не сте футболисти...тц тц тц...докъде стигнахте...абе верно ли Бербатов си имал от 1 година сериозно гадже?
отивам да се гръмна някъде...всичките ми любими футболисти са заети...Франк Лампард,Кака,Бербатов...Май само Кристиано Роналдо остана...
![]()
Mafiozo,ne slu6ai teq,deto se eebavat s tebe!
Аз напълно те разбирам,от постовете ти си личи,че наистина си влюбен! Не изключвам възможността да ти мине,ама засега мисля,че наистина е сериозно!
Моята съвет е----ЩЕ СТРАДАШ МНОГО ПОВЕЧЕ,АКО Я ИЗПУСНЕШ И АКО СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С ТВА,ЧЕ СТЕ БРАТОВЧЕДИ! ЗАЩОТО АКО СЕ СЪОБРАЗИШ САМО ЗАРАДИ ТВА...СЪРЦЕТО ТИ ЩЕ СТРАДА.
А ТВА ,ПОВЯРВАЙ МИ,Е НАЙ-ГАДНОТО ВЪЗМОЖНО...![]()
pS: AKO iska6 mi pi6i na li4na,bih iskala da si govorim i da ti pomogna,pls!
I'm gonna live my life...
shinin' like a diamond...
I say: HAVE A NICE DAY :]
If there's one thing I hang on to,
it gets me through the night
abe balush utre da ne nappishesh tema sas zaglavie ami padam si po bashta mi i sam vliuben v nego
Umat mi ne go pobira kak mojesh da se vliubish v 1vata si bra4edka Abe tq mai e 4oveka s koito si spodelqsh i si govorish i sa mislish za vliuben ta ti si samo na 15 kva liubov be tap q se osaznai Sedish i ti v toq tap forum ili po to4no v nai tapata tema i palnish na horata glavite s gluposti
ti pravish li razlika mejdu seksualno privli4ane i visha otgovornost be FUTBOLIST i kvo sa iztakvash 4e si futbolist ti si neshtasnik nikav futbolist ne si i ne sa opredelqi kat takav shtoto ti si 1viq takav koito sreshtam i mi govori za kafenenca diskote4ki neshto za FUTBOLIST li sa imash be.Zemi sa osaznai
abe GOST-a 4in4il afta 4in4il be kele6! da puta madre we! mata ki4ot! volkan dameraug! are go left! 6tot si ebati izpadnaliq tip!otnosno temata ve4e xodq s neq! na6te ne znaqt! a i da znaqt ne mi puka! taka 4e smqtam temata za priklu4ena
mrahlio se pak az ne hodq s parvata si bra4edka kolkoto i da e qka i zemi 4eti malko be tap vij sa kuv si makedonec we tova e zalojeno v podsaznanieto na 4oveka da nqma privli4aniq ot svoi blizki rodnini ta ti si mislish samo za gaza we tap ti predstavqsh li si kvo she im e na tqhnite kao razberat i ako si nogo otvoren ela mi v plovdiv na levtolstoi1 et 7 ap 27 da vidim koi e putka a.
xaxa abe murlo 4uval li si za 1 kafe v plovdiv ve4e go nqma kazva6e se PALMATA!az sam idval pove4e puti v plovdiv ot tebe be! tva kafe be6e na ba6ta mi i predi super mnogo sedqx tam! i ne mi se prai na interesen kato si kazva6 kude jivee6!aide i az da ne ostana ako ti si tolkova otvoren ela v sofia kvartal lulin 10 ako si mnogo smel........
Haha emi 6tom se vlubva6 mnogo burzo,zna4i tva ne e golqmata lubov na jivota ti,spoko.Skoro 6te se vlubi6 v drugo momi4e.![]()
![]()
A puk i tq ti e purva bratov4edka!Zabravi q po-dobre!Ostanete si samo priqteli,no ni6to pove4e!Obqsni i kak stoqt ne6tata i taka.![]()
Aide uspeh!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik
Явно никой не разбра че нашия човек е FUTBOLIST. К`во му говорите!?![]()
И какво от това, че кафенето е било на баща ти? Това да не те прави велик?Първоначално написано от MAFIOZO
П.П. Какво стана с братовчедка ти?
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Mislq 4e nqma pove4e smisal da se pishe v tazi tema.
Vij bez da se obijdash, no ima tolkova nshta, koito ti predstoqt i sled koito shte razberesh koe e pravilno i koe ne za samiq teb. Vse oshte prosto ne si otkril svoqta istina.
Badi shtastliv, pojelavam ti ot vse sarce, no ne obijdai harata, koito se opitvat da ti dadat savet i namali samo4uvstvieto. Vinagi trqbva da se ocenqvash spored zaslugite i postapkite si, a do tozi moment te qvno sa na bashta ti.
Vse pak ne odobrqvam vrazka s 1-va bratov4edka. V psihologiqta tova e svarzano s edipoviq kompleks, ako mojesh pro4eti za kakvo stava vapros, 4e e mn dalgo da ti go obqsnq
Hoy volv
MAFIOZO, прочети това:
Първоначално написано от air_soul
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."