- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Реве ми се, защото тя си има гадже!
Ти сам си изложил възможностите , които има - да я забравиш, да се опиташ да я спечелиш или да й излееш чувствата си и да я оставиш да реши сама. Няма как да не я виждаш, но можеш да се опиташ да се влюбиш в друга. не е много лесно да си поставиш за цел да се влюбиш и да го постигнеш, но понякога така най-лесно се забравя. Ако ще я забравяш по-добре се опитвай да не я виждаш, да се дръпнеш от нея, някак си.
Сега това дали тя ще се раздли с гаджето си не зависи само от теб. Не трябва да им правиш мръсно, но можеш да я поканиш на кафе, да бъдете приятели и ако тя има нещо към теб, да й кажеш, че чувството е взаимно. И тя си решава кого избира, не го избираш ти. Когато двама се разделят решението не е третия човек.
И в двата случая не е лесно, но решението трябва да вземеш сам. кое е по-добре - и трите варианта са добри, но ситуацията прави един от тях най-приложим. Кой знаеш само ти и никой не може да ти каже това. Ние можем да предложим най-лесен начин за постигане на един от трите, да споделим нашия опит. Но да решиш, няма как да ти помогнем.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
nqma kakvo pove4e da kajaПървоначално написано от Josefinne
![]()
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!