Здравейте и много поздрави на всички готини хора в този форум! Пиша за да ви помоля за съвет, защото съм отчаян! Става въпрос за едно момиче! Тя е от моето училище. Влюбен съм в нея, ама толкова влюбен, че немога да го опиша Познаваме се от доста време! Преди тя нямаше гадже. Даже имах чувството, че и тя ме харесва - сигурен съм в това, може просто да съм и бил симпатичен, но пак имаше нещо! НО понеже съм страхлив, срамежлив идиот , не събрах смелост да наравя нещо, да и покажа, че я харесвам Не знам какво ми ставаше - просто в нейно присъствие се "побърквах" - не можех да си събера мислите. Сигурно отстрани съм изглеждал като идиот! Дори не събрах смелост да я поканя да излезем някъде Така времето минаваше, аз все "събирах" смелост, и стана така, че тя си хвана гадже - едно момче от нейния клас ! А аз просто не мога да спра да мисля за нея Няма да ми повярвате, ама само тя ми е в главата! Не мога да си събера мислите, едвам се справям в училище, не мога да се съсредоточавам, пък и в нас не мога да започна да уча - просто не ми се учи! Стаята ми на нищо не прилича! Даже оня ден майка ми ме попита: "А бе, ти да не взимаш някакви наркотици?" Може би отстрани изглеждам като наркоман! Само си стоя в нас, пред компютъра и не ми се прави нищо! Просто ми е толкова гадно, че не знам къде съм! Най-добрия ми приятел ми каза, че имам няколко варианта: Да изчакам те двамата да скъсат, колкото и време и да отнеме, а през това време да покажа, че не съм чак такъв идиот, че може да съм забавен и да съм приятел, че можа да разчита на мен (макар че нямам никаква идея как може да го направя това ! Като съм в нейна компания, загубвам ума и дума и се държа тъпанарски . Дори не мога да намеря свестна тема на разговор!); друго нещо което съм можел да направя, е да ги разделя - това изобщо не мога да направя, не съм такъв човек, против принципите ми е да разделям хора; друго нещо което съм можел да направя, е да я забравя - това също не мога да го направя, първо че не мога да спра да мисля за нея, второ виждам я всеки ден в училище и даже пътуваме редовно до училище заедно! Тя се държи добре с мен, приема ме като приятел; друго нещо което съм можел да направя, е да поговоря с нея и да и кажа какво ми е на сърцето! Това пък изобщо няма да мога да събера смелост да го направя - та аз не мога да си отворя устата да я покяна някъде, а камоли ще и кажа че съм влюбен в нея?!? Вие какво ме бихте посъветвали да направя?! Моля ви за съвет, че съм отчаян БЛАГОДАРЯ
Съжелявам за дългия пост, ама не можах по-кратко да излея мъката си!