.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Това е истината!

Кой няма пари - няма мацка!

Аз нямам пари...
    Кой няма пари - има свястна мацка!
    Не, че тия дето имат са с кофти момичета сичките, ама парите не са важни (за мен).

Regards

Ми така е! Като нямаш пари няма курви! Е, то и с пари да си, ако не си пич нищо няма да стане, но иначе си е още по-зле!
    Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.

Голям фен
    Mm daa .. zaradi povecheto mastii vsichki momicheta ni slagat pod edin i sasht znamenatel .. Ama dokato ima muhliovci koito vmesto da davat pari za prostitutki zabivat nqkoq 15 god myrla cherpqt q i q izchukvat ..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Според мен не е така.Не всички момичета са боклуци.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Никoй не се е аргументирал по този начин! Естествено, че не всички са курви, но погледнато от страни повечето правят успешно впечатление на такива! Дори и в този форум ги има! Има някои постове, в които умишлено се самоизтъкват с колко мъже са спали и кога им е било за първи път- на 11,12 или 13... Това за мен си е чисто позьорство и опит за привличане на внимание! Просто не бих коментирал повече!

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Не всички момчета са без пукната пара...

Напълно съм съгласна с вас че не трябва да се поставят всички момичета под общ знаменател относно връзките(ако мога изобщо да ги нареча така) основани единствено на пари.На 17 съм и честно казано много мои приятелки и съученички са интересчиики...Ама те дъртите порове с кинти само това и чакат,няколко кухи системи да им се вържат на акъла(който "тежи "колкото въздуха) и да ги праснат...Моралът е занулен в днешното общество.Колкото и тъпо да звучи за някои парите са важни НО не са на 1-во място,на 1-во място е любовта Когато човек има пари има и известно самочувствие,не казвам че те не са важни,но не са определящи поне за мен!
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

хмз...мацките,които са с мъжете заради парите...........еми те не са мацки,те са си чисти КУРВИ!!!!!

Депутатска Щерка, голямо момче си, за да влизаш тук с женски никове!
    А темата е банална... Преди да я заключат искам само да кажа, че не само парите те правят пич!

Мега фен
    А аз ще кажа, че парите не значат абсолютно нищо и даже ги презирам. Много малко богати хора са достойни за уважение.

Цитирай Първоначално написано от 123456789
    А темата е банална... Преди да я заключат искам само да кажа, че не само парите те правят пич!

Хехе, верно си е, голямо момче съм, само ме виж на аватара - c'est moi!
    А темата не е банална, напротив, доста актуална е, предвид темичката за момченцето, чиито родители дават едва по левче на ден...
    А колкото до това, че има много малко богати "отрочета", които си струват - ограничено!

Мега фен
    Говорех от свое име. Всеки има принципи и критерии за това дали един човек си струва. Няма нужда да обиждаш. Различни хора сме явно.

PostaL-Zamojnia
    Guest
    xaxa xaxa "Депутатска Щерка" deeba kurveto neshtastno, zaradi kintite li hodish s razni tatevi sincheta.Ne e taka, tolkova si ploska che ne go usaznavash,progresivnoto obshtestvo e priel edin steriotip koito e napulno greshen i v koito popadash ti i mnogo drugi pikli kato teb.Za shtastie ima vse oshte momicheta koito znaqt kakvo iskat ot jivota i go postigat, samo che ti dalech ne se pricheslqvash kam tqh.

Az gledam - si4ki gotini pi4ove imat typi grozni macki. Groznite mom4eta hodqt s po-hubawki.Mnogo e trudno da si nameri6 hubav myj s pari..Da ama prodaljawam da tarsa ,namirat se ot vreme na vreme

Цитирай Първоначално написано от Депутатска Щерка

А темата не е банална, напротив, доста актуална е, предвид темичката за момченцето, чиито родители дават едва по левче на ден...
    А колкото до това, че има много малко богати "отрочета", които си струват - ограничено!
    off//Добре, ако греша... Пак и чия депутатска щерка си?...
    Както и да е... Много подобни теми има...
    Последно да отбележа, че изглеждаш готина, ако това на аватара си ти! ...//off

Мега фен
    И после момичетата обвиняват мъжете, че мислят, че всички жени са курви. Защо ли?

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    Цитирай Първоначално написано от Депутатска Щерка

tva na avatara i e folk-pevicata ANNA znam kude e u4ila! ooo depotatska 6terka az puk sam sina na G.Purvanov u4a v italiqnski licei VIJTE ME! stradam ot kompleks za malocennost! xa-xa....! 6to na mene ne mi se nameri nqkoq takava deto iska pari! i moga da kaja sus ruka na surceto kakto po gore pro4etox 4e gotinite momi4eta xodat s grozni mom4eta ne e vqrno! aide nqma da se fukam kolko sam hubav ili ne6to takova prosto ne sam takuf zadrusten tip! ako znae6 kak da svali6 1 momi4e tq 6te ti vurje a ina4e si ostava6 NIKOI! i kvo primerno kato otida nqkude na disko i kato sam po kus rukav kato mi vidqt grivnata i prustena na rukata 6to nqkoq ne doide da mi se varti 3 4asa za nqkoi lef i da e s men zaradi parite na ba6ta mi? prosto za6toto kato doidat takiva az gi gledam s prenebrejenie i zatova pri mene sa hubavi momi4eta zaradi tova 4e 1)futbolist sam 2)znam kak moga da svalq 1 momi4e/jena 3)mojebi i zaradi vun6tnosta mi...
    off//Добре, ако греша... Пак и чия депутатска щерка си?...
    Както и да е... Много подобни теми има...
    Последно да отбележа, че изглеждаш готина, ако това на аватара си ти! ...//off
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Мега фен
    Баща ми работеше със сина на Първанов.

Та както е тръгнала темата...
    Вчера си говорих с президента Буш! :P

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    аххаа...ко стаа тука бе?

1.Коя е "певицата" Анна?
    2.С какво банковата сметка прави един мъж по-добър човек?Аз мога да отговоря...с нищо!
    Не всеки може и иска да лапа пишки за пари!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Голям фен
    Град
    e da we nali verno govorixme dvamata mn me nabuta imam ebati smetkata tate 6e mi spre telefona

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Който има пари-има курва!
    Който няма пари-има мацка!

маа фака

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от California
    аххаа...ко стаа тука бе?

1.Коя е "певицата" Анна?
    2.С какво банковата сметка прави един мъж по-добър човек?Аз мога да отговоря...с нищо!
    Не всеки може и искам да лапа пишки за пари!
    ami to trugna ot 1 vupros 6tot avrotkata na tazi tema ima nick DEPUTATSKA 6TERKA i mai do kolkoto razbrax (ne sam siguren) tq se e xvalila 4e e mn pretty i nqkoi q popita dali tova e tq na avatara i az poneje sam futbolsit i jivota mi ne minava bez 4alga i gi znam si4ki i tova na avatara na avtorkata na temata(koqto spored men dosta se otkolknixme ot glavnata misal) e tazi vuprosna pevica ANNA

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    като е тръгнала темата..
    блъснах си мерцедеса и кучката ме заряза..
    ма беше тъпа и не разбра, че имам и порше...
    са кфо да правя??
    да се самоубия или да се самоубия??
    Ами недей! Купи си нова кола! Пак и Пор6ето може да ми го подариш понеже нали вече не го искаш от както му се залепи муха на предното стъкло... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си