- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Това е истината!
ава,мой,га ша одим с баваркътъ да копъми думатиту на сиелу?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
MAFIOZO
мерси за инфото!![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
)nqma za6to NO ne zapovqdai pak!!! (ni6to li4no no prosto mnogo pisaneПървоначално написано от California
![]()
)
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
![]()
то хубу ама никой не ми отговори на втория въпрос от същия пост...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Tova 4e v dne6no vreme mnogo mladi i krasivi momi4eta sa si hvanali maje na po 30 i pove4e godini e 44sto sre6tano,no za men tova e jalko.Da naistina ne moje da sadim vsik4i,za6toto moje nqkoi da go pravi poradi druga pri4ina(primerno ot lubov),no tova e mnogo rqdko sre6tano,da ne kaja nevuzmojno.No ako edno momi4e durji na sebe si i se uvajava,to opredeleno 6te izbere lubovta,a ne parite.
ааа въъъ...мой то таа раута за рев ва!Първоначално написано от exploitedteen
ари шъ тъ чакъм!
айде бе!Депутатската щерка като много й знае устата да дойде да ми отговори на въпроса който зададох!
Подаряваш ли ми Пор6ето, последно те питам! :P
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
ахахха
хм...
мда и по тоя начин парите правят човека по добър човек нали!?![]()
![]()
лошо...и ние чакаме ей тея да ни оправят държавата...на кукуво лято!
ама така е...айде давайте,скъпи, госпожички!Вдигайте си краката за 20 лв. , няма лошо....
abe xora samo da vi pitam koi vi izliga 4e tazi e depotatskata 6terka! pomislete malko 1)ako naistina e taka tq trqbva da e BUKVALNO nai tupata jena na sveta za da kaje az sam du6terqta na edi koi si v nqkaf forum! nqma logika 2)internet e nai lesniq na4in za manipulirane na drug 4ovek! 3)ubeden sam 4e tova e prosto 1 mom4e koeto si misli 4e samo ni ZAINTERESOVA s tova 4e e du6terq na edi koi si! vkaraite malko logika de.... eiiiii ama sam umen we (FUTBOLIST SAM)![]()
![]()
И аз не съм курва. Може просто да я кефи как звучи. И честно казано, не ме интересува чия щерка е. Не ме интересува и дали е момче.
dobre de kvo se zubi6? az samo obqsnqvam??? stiga sega za leka no6t 6te si mislq kak nqkoq mi se zubi i zaqjda s men kofti e
ако беше депутатска щерка кой знае къде щеше да си пече задника по екзотичните острови....нямаше да виси в некъв си форум![]()
ami 4estno kazano az ot 10 min se opitvam da vi obqsnq tova no NQKOI xora se zubqt vupreki radvam se 4e pone 1 4ovek go razbra tova
А може да е депутатска дъщеря и да пие "Ариана" на някоя пейка. Познавам един младеж, който е богат, но нито се фука, нито се облича с скъпи дрехи, нито ходи в скъпи заведения.
Не се зъбя. Не си изкарвай проблемите на мен, моля те. Не ми е приятно да се държиш с мен господарски и да ме наричаш "някои хора". Имам ник и име.
ами да ама ако е такава наистина и стои на някоя пейка 100% е с охрана да не я гръмнат някъде...Първоначално написано от `Death`Whore`
лелее автора на темата сега сигурно много се забавлява като ни чете дивотиите![]()
Депутатска Щерка ТЕОДОРО ТИ ЛИ СИ![]()
I LOVE MY SEX
Важното е ташак да става и да не умрем от скука.
hevi metul kopeue :P
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
така си еПървоначално написано от eli_baby
Който има пари прогресира
абе...кат чета отгожорите..май сички са на едно мнение...че които има рари ..има и мацки![]()
Nе ПиЯ, Не ПуШа, По ЖеНи Не ХоДя!
ПуУу, Че Ми ПаДнА ФаСа ВъВ ВоДкАтА ЗаРаДи ТаЗ ТаПа КуРвА!
Kakto kaza nqkoi po gore tozi, koito e postnal temata se kefi che ni chete prostotiite
Po temata, koito ima pari ima kurva, koito nqma pari ima macka![]()
MAFIOZO ti tri pyti kaza che si futbolist i kfo kato si futbolist men ne me interesuwa kaf si .. mojesh da se fukash po malko![]()
По-добре да мълчиш и да те мислят за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения!
Ako sum s nqkoq deto e s mene zaradi parite - po-dobre da sum sam. Istinata e, 4e ako nqkoe momi4e te haresa zaradi tebe samiqt zna4i ima6 ne6to, ako e s tebe zaradi mangizite zna4i nqma6 ni6to t.e. moje6 da iz4ezne ot teb vyv vseki moment v koito sre6tne nqkoi s pove4e parii...A tea deto trugvat s nqkoi zarad parite ne sa istinki jeni, a sa prosto al4ni k**vi ot koito e po-dobre 4ovek da stoi nastrani 6toto ne se znae v kvo 6e te zaburkat!
mi kato ne te interesuva si traikai we! jiveeme v svobodna durjava i moga da si govora kvoto iskam nali? tva tebe ne te zasqga....Първоначално написано от SouL90