- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Това е истината!
az niamam pari..no imam mackiПървоначално написано от Депутатска Щерка
Toва за мен не е вярно , защото например имам един приятел(вече) , които има супер много пари и ме пожела , но това не означава , че аз съм с него...Много зависи...Аз специално не си избирам аверите по пари![]()
Тъй като не слушам чалга, нито я знам тази въпросна Анна, нито я познавам...Първоначално написано от MAFIOZO
Това на аватара съм аз, въпреки че наистина много офф тази тема.
Кой е баща ми си е моя работа, не смятам да се занимавам с инфантилизми и да споря с дечица, неграмотни и незрели!
Само ще кажа, че точно защото се сблъсквам с хора без пари, виждам, че някои от тях (не всички, аморално е да се слагат всички под общ знаменател)точно поради тази причина са се озлобили прекалено много. Видят те, хубаво облечен, в частно училище, баща, това онова и също дискриминират тези хора като директно ги пращят в купа на богатите лигльовци, които нищо не са постигнали в живота и не могат нищо и не струват. Това беше идеята! В такъв случай,как да уважаваш този човек и как да казваш, че парите не правят донякъде човека и психиката му?
И, благодаря, грижа се за това да изглеждам добре!
Ще се омъжиш ли за мен?Първоначално написано от Депутатска Щерка
![]()
Левски шампион але але!
Депутатска щерка, а? толкова, колкото Стеснителната беше момиче. ти май си същия. но не съм сигурен още. мязаш ми засега. да та просветя за нещо, искаш ли? хипер комплексарско е, да се регваш като момиче, да пишеш като богата лигла (о, да, такава е "лиричната героиня" от твоите постове), да чакаш хората да "я" оплюят и да ги наречеш комплексари, вадейки извода, че "я" плюят, защото нямат пари, а "тя" е богата. и още нещо. преценката за "лиричната героиня" не зависи от парите. ти може би имаш пари (може ди само искаш да имаш) и си мислиш, че си нещо голямо. вместо това си хипер ограничен индивид. колкото и да се правиш на интересен с момически никове, да се мислиш за умен, защото ти се връзват... оставаш си боклук
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=42327
mai e tazi macka![]()
dosta e kuha, no s tozi grim e krasiva![]()
абе не тя. тва е някъв, дет са прай на интересен. иначе мацката там не е лоша, наистинаПървоначално написано от toshko peev
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Ограничено и жалко...Първоначално написано от мечтател
момченце!
момченце, а? поне не се правя на момиченце.
малкият принц
boje tva na avatara si ti!? taka li??? abe ei q slez na zemqta na mene jivota mi e futbol i 4alga tova e pevicata ANNA na avatara u4ila e v 101 u4ili6te v JK.nadejda she mi obqsnqva tq tva sum az na avatara da a az sam bate en4o q sega ni dai nai hubavata usmivka eito v onazi kamera tam --->
pokaji ni koi te dovede v 6outo? mama tati baba? koi? kakvo 6te ni izpulni6?
-nai golqmata luja tva na snimkata sam azBOJE aman ot hora s kompleks za malocennost.
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Нито ти знам селските чалгаджиики от хахахаххахахахахахаха ж.к. Надежда, моля ти се, нито ме интересуват...Първоначално написано от MAFIOZO
Даже специално бих потърсила да видя как аджеба изглежда тази певичка, дето "била на снимката"!
xaxa mi ako iska6 xodi i se metni mene kvo me boli?? o6te 1 umrql kompleksar....
хмммммм, типичен отговор за футболист, само дето, освен за едното ебане, за нищо друго не стават повечето. Даже и за ебането не си заслужава да си губиш времето...
axax moje da sam futbolist ama na 15 godini sam si izkarvam xlqba i sam si pla6tam si4ko za razlika ot teb na mama momi4enceto! ako ne mi vqrva6 popitai rukovodstvoto v FK Levski 4e seki mesec mi davat po 250 leva otdelno ako ima lager s nacionalnq otbor tam su6to davat pari i si jiveq samostoqtelno!A dobre togava kato ne stavame za ebaneto za6to vinagi xodite po nas we? sqka vtora kazva "Olee kolko e sladuk a puk i e futbolist vij mu zadnika kolko e sexy" a we?da dobre ne stavame za ebaneto za tva "zmiite" ni sa po 19-20CM???
Нормални тинейджърски словоизлияния. Всички го минават тоя път. Е, някои прекаляват, но и това е нормално...Първоначално написано от MAFIOZO
Инфантилно се изказваш, мойто момченце...ще пораснеш!
aa xvana li te qd 4e na tezi godini sam si slagam na masata? sega kvo 6e mi se pravi6 na interesna 4e si po golqma li?
Първоначално написано от MAFIOZO
хахаха, слънчице, много добре знам какво е да си изкарваш сам парите. Не смятам да се доказвам, глупаво е, а и не в това е нишката!
Ти сам оправдаваш мойте думи, че още не ти е увряло мозъчето за някои неща, но това е все още нормално за твойта възраст. Виж, ако беше по-голям...резил!
ami dobre ti mi dadq NQKVA "to4na" xarakteristika za mene sega slu6ai! 6tom si mi KAKA predpolagam si nad 20! drugoto koeto e AKO si ti naistina na snimkata ili ako si gore dolu tolkova krasiva na kolkoto na snimkata i 6te mi kaje6 4e sedi6 v toq 6iban forum s izvinenie??? znam 4e nai lesniq na4in za manipulirane e 4rez internet i tova NE E VUZMOJNO krasivo momi4e kato tova na snimkata(ako tova si ti) da e nad 20 godini i da sedi pred kompa i da se rovi v nqkaf zabraven ot boga forum? nqma logika taka 4e kakto ve4e kazax 4rez internet e nai lesno da se manipulirat xorata
basi glupaviq spor vodite be xora!Първоначално написано от Депутатска Щерка
a slu4aino da se kazvash teodora?????
samo tova kaji !???![]()
![]()
![]()
заповядвам ви да млъкнете. не разбрахте ли, че това не е момиче. няма момиче дето би говорило така. защото:
1. говори от позицията на няква безмозъчна
2. а когато стане въпрос за спор отговорите и говорят за друго. не че владее до съвършенство изкуството да убеждава, но си личи, че не е безмозъчната лигла, за която се представя. но ако трябва да съм честен не е нещо много по-добро.
малкият принц
tfa kfo trqq zna4i ??? 4e obiknovenite mom4eta kat men nqma da imame hubavi momi4eta do nas li??? az 6ti kaja edno 6te imame ne6to pove4e em hubavi em umni 6toto ne gledat parite.. a tiq det gledat parite sa kurvite na bg det praat svirki na bogata64etata i na nqkoi 30 40 godi6ni i razvalqt semeistva... zaradi parite... ako si za tova koeto se predstavqt i po dumite ti si to4no 2-riq tip... momi4eta materialnite!!!Първоначално написано от Депутатска Щерка
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg