.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Tc...tc
    Guest

Mi...mai imam nujda ot savet :(((

Здравейте тийнчета...ще карам направо. Миналата седмица правих секс с момче, което без да иска свърши върху вътрешната страна на бедрото ми Бяхме на открито и направих всичко възможно да го изсуша обаче не сам сигурна колко се получи и май изтече надолу към вагината . На следващия ден отидох и си купих Постинор...и бях супер озадачена защото пишепе двете хапчета да се изпият едновременно, а аз бях чувала че първо се пие едната, а после другата след 12 часа . Накрая си ги изпих по моя начин де...овулацията ми беше минала и мислех че всичко е ок обаче тия дни нещо много ми прилошава и умирам от ужас...моля ви, хора...според вас бременна ли съм : страх ме е

nons
    Guest
    Трябвало е да ги изпиеш едновременно

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Отиди на лекар

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

ama vie ste za boi na4i
    1. svur6il e na bedroto ti, ne e svur6il v teb, ko kato se e steklo nadolu, postinor duo ne vi e Vitamin C, pie se samo v kraini slu4ai 6tot ne e bezvreden

2. kato pi6e na hartiikata 4e se piqt ednovremenno za6to gi pie6 prez 12h, a kato si se ozada4ila da be6e razpitala iz foruma, predpolagam 4e ot tova ti e zle 6tot postinor ima dosta strani4ni efekti

Супер фен
    Град
    София
    Споко бе,нищо ти няма

Град
    In tH3 GrAvEyArD

1. НЕ! НЕ си бременна!!!! Те децата ако ставаха такаа...
    2. За бога, защо си се тъпкала, миличка, с тая ненормална доза хормони, след като той дори не е свършвал в теб, а и овулацията ти е била минала??
    3. Има вирус нещо... затова ти прилошава.

Голям фен
    Град
    SF
    hahahahah svur6il e na bedroto ti i spermata sigurno kato e iztekla nadolu se ezati4ala navutre kum qi4nicite ti 6e me umorite ot smqh kude ste trugnali da pravite sex na po 13-14-15 godini kato ne ste hodili na edin 4as po biologiq i ne si poznavate sobstvenata anatomiq brat4e...pulen potres.sledva6tiq put ako ti se izprazni nqkoi na korema vnimavai da ne ti vleze prez pupa

Фен
    Град
    plovdiv
    mila moje samiq postinor da te kara da se 4uvstva6 lo6o vse pak toi e dosta silen ama moje i da e nastinka samnqvam se da si bremenna no nesvikvai taka da pie6 postinor toi kakto kazaha ne e vitamin C
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Голям фен
    Град
    SF
    estestveno 4e 6e se 4uvstva zle ot postinora ti qhormoni da ne mislite 4e mogat da se poemat kato bonbonki.a i sega ako nedai si boje i se naloji da polzva po prednazna4enie 6te si navredi pet puti pove4e za6toto postinor se priema maximum vednuj na 6 meseca.

Град
    тук някъде
    Не се притесняваи....Верно ако беше толкова лесно.....Е, и аз бих се стреснала малко, ама спокойно то не е било в тебе че да се паникьосваш!
    Радвай се на живота,защото никой няма да ти върне изгубеното за купон време !ЖИВЕЙ!!!!

piite postinor4e piite az posle 6a vi kaja kat vi izleze o6te edna cica ina4e ti e lo6o 100% ot postinora sq taka si si omazala hormonalniq balans 4e sledva6tite 3-4 meseca 6a ima anomalii sq ne se strqskai ni6to stra6no nai mnoo ti zak1snqva izb1rzva takia ralti

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Мен само едно нещо ми е адски интересно:От какъв зор,ти безмозъчно момиче,решаваш да приемеш толкова високо дозиразни хормонални таблетки не както си пише на упътването,сложено там от доста по-компетентни и умни хора от теб,а както била чувала?!?!?!!?Ей това ако ми го обясниш,ще те поздравя!
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TeroglisT4o
    piite postinor4e piite az posle 6a vi kaja kat vi izleze o6te edna cica ina4e ti e lo6o 100% ot postinora sq taka si si omazala hormonalniq balans 4e sledva6tite 3-4 meseca 6a ima anomalii sq ne se strqskai ni6to stra6no nai mnoo ti zak1snqva izb1rzva takia ralti
    абе ,има и по-сериозни неща,които можеш да си докараш до главата,аз бях на крачка от анемия...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Цитирай Първоначално написано от TeroglisT4o
    абе ,има и по-сериозни неща,които можеш да си докараш до главата,аз бях на крачка от анемия...
    леле тоа Постинор..кви вреди причинява...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си