- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Това е истината!
Кой няма пари - няма мацка!
Ми така е! Като нямаш пари няма курви! Е, то и с пари да си, ако не си пич нищо няма да стане, но иначе си е още по-зле!![]()
![]()
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
Mm daa .. zaradi povecheto mastii vsichki momicheta ni slagat pod edin i sasht znamenatel .. Ama dokato ima muhliovci koito vmesto da davat pari za prostitutki zabivat nqkoq 15 god myrla cherpqt q i q izchukvat ..
Според мен не е така.Не всички момичета са боклуци.
Никoй не се е аргументирал по този начин! Естествено, че не всички са курви, но погледнато от страни повечето правят успешно впечатление на такива! Дори и в този форум ги има! Има някои постове, в които умишлено се самоизтъкват с колко мъже са спали и кога им е било за първи път- на 11,12 или 13... Това за мен си е чисто позьорство и опит за привличане на внимание! Просто не бих коментирал повече!Първоначално написано от xaxo_xixi
Не всички момчета са без пукната пара...Първоначално написано от xaxo_xixi
Напълно съм съгласна с вас че не трябва да се поставят всички момичета под общ знаменател относно връзките(ако мога изобщо да ги нареча така) основани единствено на пари.На 17 съм и честно казано много мои приятелки и съученички са интересчиики...Ама те дъртите порове с кинти само това и чакат,няколко кухи системи да им се вържат на акъла(който "тежи "колкото въздуха) и да ги праснат...Моралът е занулен в днешното общество.Колкото и тъпо да звучи за някои парите са важни НО не са на 1-во място,на 1-во място е любовтаКогато човек има пари има и известно самочувствие,не казвам че те не са важни,но не са определящи поне за мен!
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
хмз...мацките,които са с мъжете заради парите...........еми те не са мацки,те са си чисти КУРВИ!!!!!
Депутатска Щерка, голямо момче си, за да влизаш тук с женски никове!![]()
А темата е банална... Преди да я заключат искам само да кажа, че не само парите те правят пич!![]()
А аз ще кажа, че парите не значат абсолютно нищо и даже ги презирам. Много малко богати хора са достойни за уважение.
Първоначално написано от 123456789
Хехе, верно си е, голямо момче съм, само ме виж на аватара - c'est moi!
А темата не е банална, напротив, доста актуална е, предвид темичката за момченцето, чиито родители дават едва по левче на ден...
А колкото до това, че има много малко богати "отрочета", които си струват - ограничено!
Говорех от свое име. Всеки има принципи и критерии за това дали един човек си струва. Няма нужда да обиждаш. Различни хора сме явно.
xaxa xaxa "Депутатска Щерка" deeba kurveto neshtastno, zaradi kintite li hodish s razni tatevi sincheta.Ne e taka, tolkova si ploska che ne go usaznavash,progresivnoto obshtestvo e priel edin steriotip koito e napulno greshen i v koito popadash ti i mnogo drugi pikli kato teb.Za shtastie ima vse oshte momicheta koito znaqt kakvo iskat ot jivota i go postigat, samo che ti dalech ne se pricheslqvash kam tqh.
Az gledam - si4ki gotini pi4ove imat typi grozni macki. Groznite mom4eta hodqt s po-hubawki.Mnogo e trudno da si nameri6 hubav myj s pari..Da ama prodaljawam da tarsa ,namirat se ot vreme na vreme![]()
off//Добре, ако греша... Пак и чия депутатска щерка си?...Първоначално написано от Депутатска Щерка
Както и да е... Много подобни теми има...
Последно да отбележа, че изглеждаш готина, ако това на аватара си ти!...//off
И после момичетата обвиняват мъжете, че мислят, че всички жени са курви. Защо ли?
Първоначално написано от 123456789
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Баща ми работеше със сина на Първанов.
Та както е тръгнала темата...
Вчера си говорих с президента Буш! :P
аххаа...ко стаа тука бе?
1.Коя е "певицата" Анна?
2.С какво банковата сметка прави един мъж по-добър човек?Аз мога да отговоря...с нищо!
Не всеки може и иска да лапа пишки за пари!![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
e da we nali verno govorixme dvamata mn me nabuta imam ebati smetkata tate 6e mi spre telefona![]()
![]()
![]()
![]()
Който има пари-има курва!
Който няма пари-има мацка!
![]()
маа фака
ami to trugna ot 1 vupros 6tot avrotkata na tazi tema ima nick DEPUTATSKA 6TERKA i mai do kolkoto razbrax (ne sam siguren) tq se e xvalila 4e e mn pretty i nqkoi q popita dali tova e tq na avatara i az poneje sam futbolsit i jivota mi ne minava bez 4alga i gi znam si4kiПървоначално написано от California
i tova na avatara na avtorkata na temata(koqto spored men dosta se otkolknixme ot glavnata misal) e tazi vuprosna pevica ANNA
Ами недей! Купи си нова кола! Пак и Пор6ето може да ми го подариш понеже нали вече не го искаш от както му се залепи муха на предното стъкло... :PПървоначално написано от exploitedteen