и аз съм била в твоята ситуация и даже все о6те не мога да го забравя!!в момента си имам друг приятел,който е страхтен,но аз продулгавам да мисля за НЕГО!имала съм прекрасни моменти с този 4овек,но вси4ко свър6и.Сега и той си има приятелка,която го оби4а истински,а тя ми е доста добра приятелка.И на вси4кото отгоре сме в една комания.За това единственето,което мога да кажа е 4е не трябва да вини6 себе си 4е го оби4а6.Знам 4е ти адски трудно да го гледа6 с друга(наистина е много гадно,но трябва да се пребори6 с това 4увство),а и ако м/у вас не е имало ни6то е по-добре за теб,а не като в моя слу4ай.Но аз по някакъв на4ин се опитвам да си спомням за хубавите ни моменти ,а не да се самосъжалявам,4е ни6то не се е полу4ило.В момента сме добри приятели и си споделяме за по4ти вси4ко,но дълбоко в мен аз о6те тайно се надявам,дори след време да се полу4и.ЗА ТОВА:недей да губи6 надежда,но и недей да подценява6 ситуацията.Можеж и ти като мен да се надява6 той да отвърне на 4увствата.А докато това стане можеж да си намери6 някой друг.Току виж по4не6 да мисли6 по-малко за другия.