Не знам...наистина е много тъпо това положение...Във втория пост написах нещата, които аз си казвам, горе-долу. Ситуацията е подобна - изведнъж заобичах човек от моята компания, когото познавам от 5 години и когото винаги съм възприемала като приятел, с когото мога да си кажа всичко. В такъв смисъл той беше "идеален", доколкото това е възможно. Той знае за моите чувства, всъщност той повдигна темата и твърдеше, че и той много ме харесвал, но после нищо не се получи...и така няколко месеца, аз всеки ден го виждам, той си има гадже, не говори с мен (не знам защо). Много се бях сдухала и, колкото и да мислех, не намирах нищо лошо в него. Сега не мога да кажа, че ми е безразличен, но съвсем не е като преди, а и като приятел не го ценя вече, защото, след всичките приказки, които изприказва как искал да бъде с мен, не ми е говорил от 3 месеца някъде...както и да е. Единственото, което мога да си позволя да съветвам, е да се опиташ да не мислиш толкова за това. Не се ядосвай, това имам предвид...Човек не може да се контролира в такива случаи, но колкото повече задълбава в нещо, толкова повече го превръща в проблем. Има и друго, както казаха вече - да говориш с него по въпроса. Аз лично не бих, след като си има гадже, но това е моята гледна точка.