- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mn mi e typo i samotno :(
of hora,mn mi e smotano..imam nujda da si izleq mykataPo princip sym super vesel chovek,vinagi mi e veselo dori i nqkvi super gadni neshta uspqvam da gi prevyrna vyv smeshni,koeto mn pomaga na moite priqtelki i te mn pyti sa me pitali kak go pravq,obache naposledyk...m 1-vo predi mesec se razdelih s gadjeto si zaradi nqkvi idiotshtini,koito sa mu nagovorili 2-ro toi veche izobsho ne shte i da 4ue za mene 3-to qkata si razvalih uspeha...ne 4e e koi znae kakyv,ama beshe doyr..mn dobyr...Karai mainata mu...Doide vakanciqta-NG,priqtelkata mi imashe RD,po cql den po kafeta,diskoteki..ne bqh sama...bqh s mom4e,ama super za kratko,prosto nishto seriozno i dvamata imahme nujda ot malko razvlechenie...i sega vakanciqta svyrshi,sutrin ne mi se stava,na daskaloto se porazvlicham malko,pribiram se skapana i samo iskam da spq,stavam kym 6-7 vecherta hvyrlqm po edin pogled na urocite i sqdam na kompa i izvednyj vsichko mi se struva tolkova prazno0o..nqmam 4ovek do sebe si,nqma vreme za izlizane prez sedmicata,a i e adski stud...sichko e tolkova ujasno!!!
![]()
![]()
![]()
emi shte se naloji da go zabravish qvno tova da te zareje zaradi ne6ta koito e 4ul ot nqkoga e ebati prostotiqta ..
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Какво говориш? Така само се вманиачаваш! Няма значение какво е било, а какво предстои! Живота наистина е дулаг и изпълнен с хубави неща! Ти просто трябва да извлечеш най-хубавото то него... Нищо толкова ти няма! Преодолей го! Намери си нов приятел с когото да ти е весело! Живей си по- без задръжки, уроците ги остави! Колкото повече мислиш за това как си проваляш успеха, толкова повече го проваляш! Не мисли за това! Както му каза-Майната му!!! Това е горе-долу, което мисля!
Успех!![]()
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
еми има и такива гадни моменти ама 6а минат спокси ще се оправиш много скоро само трябва да имаш желание за тфаа пък за ония дето вярва на слухове мога да ти кажа че изобщо не те заслужава...
![]()
ами дано се оправиш скоро и си намериш свястно момче... :P :P
![]()
f@nt@zi@
Първоначално написано от lo0nely-
Много е кофти вярно
Докато още учим ще е така![]()
![]()
Понякога ей така ставаш и нямаш желание за нищо ..
Много познато чувство - идва ти да си кажеш маината му на всичко![]()
Вие несте ли малко малки да сте в депресия?
Сега е времето когато трябва да сте весели и усмихнати какви са тези депресии от вас?
Според мен това момче което те е оставило заради приказки не е имало чуства към теб и това му е било оправданието,няма смисал да страдаш заради човек които него заслужава ,сигорен сам че савсем скоро щастието ще те намери на улицата,само помни едно"колкото и да си тъжна се усмихвай защото точно в този момент може някой да се влюби във усмивката ти"Успех
мързела е нормален еволюционен фактор
dokato u4ite 6tqlo da bude taka......abeeee, hi4 ne se osuznavate. kato zavur6ite daskalo, 6te pla4ete da se vurnete ama nqma da mojete, a te sq po4nali da se oplakvat.....ama taka e, 4ovek se u4i ot gre6kite si i e qsno 4e dokat ne sgre6ite samite vie nqma da se nau4ite. mnenie to4no za temata .... mi za mom4eto s prikazkite, tva e glupava rabota, 6tom te ostavq zaradi 4isti prikazki, togava ne si zaslujava, a za depresiqta kato cqlo.....tva e nqkav period prosto, vqrvai mi, skoro 6te mine i 6te si pak usmihnata
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!