of hora,mn mi e smotano..imam nujda da si izleq mykata Po princip sym super vesel chovek,vinagi mi e veselo dori i nqkvi super gadni neshta uspqvam da gi prevyrna vyv smeshni,koeto mn pomaga na moite priqtelki i te mn pyti sa me pitali kak go pravq,obache naposledyk...m 1-vo predi mesec se razdelih s gadjeto si zaradi nqkvi idiotshtini,koito sa mu nagovorili 2-ro toi veche izobsho ne shte i da 4ue za mene 3-to qkata si razvalih uspeha...ne 4e e koi znae kakyv,ama beshe doyr..mn dobyr...Karai mainata mu...Doide vakanciqta-NG,priqtelkata mi imashe RD,po cql den po kafeta,diskoteki..ne bqh sama...bqh s mom4e,ama super za kratko,prosto nishto seriozno i dvamata imahme nujda ot malko razvlechenie...i sega vakanciqta svyrshi,sutrin ne mi se stava,na daskaloto se porazvlicham malko,pribiram se skapana i samo iskam da spq,stavam kym 6-7 vecherta hvyrlqm po edin pogled na urocite i sqdam na kompa i izvednyj vsichko mi se struva tolkova prazno0o..nqmam 4ovek do sebe si,nqma vreme za izlizane prez sedmicata,a i e adski stud...sichko e tolkova ujasno!!!