- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На помощ !!!!!!!
Мале малко ме е срам да си кажа ама мноо съм зле ж танците а моето слънчице иска да танцъвам!!!!
Помагаите с нещо ако можете плс
Треа ми некфа помощ, не си права маитаб като чели съм глътнал бастун
ПОМАГАЙТЕ !!!!!!
xaxa, mi nie nqma da ti pomognem bre 4ovek...... btw 6to ne kaje6 na priqtelkata ti da te nau4i pone malko ? nqma ni6to trudno v tancuvaneto, nqma strogi pravila (osven ako ne stava za to4no opredelen stil), prosto kot ti dode otvutre i go pravi6..... (no opredeleno ako ti idva da stoi6 kato bastun, ne go pravi :P )
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Добре нп !!!
Ще проам така, макар че малко ме съмнява да се науча![]()
pi4, nqma da se sumnqva6 v sebe si. bydi po-uveren. kato otide6 na diskoto ili kudeto i da e, zapo4ni s nqkakvi po-bavni dvijeniq dokato hvane6 ritama. a samoto tancuvane, kakto ti pisah po-gore si idva ot samo sebe si. ako iska6 ve4e specialno da nau4i6 nqkoq 4upka v pove4e, naistina lo6o nqma ako i kaje6 na neq da ti pokaje. e sq, tq nqma da te u4i kak da vurti6 g*z na nqkoi ku4ek, ami na nqkoq po-taka......mmmm....na ne6to po obiknoveno. abe probvai i sam 6te vidi6 kolko e lesno![]()
Абе толко ли не може да гледаш кво пават другите в диското. То верно че се изискват минимална координация на движенията ама ако отидаш на техно диско много не ти и треба, виж са ако си на гюбеци там е друго положението, трябва да имаш много добре развити гъзни мускули за да въртиш дупето както си требе.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
xaxa, stiga e, ostava da otide na nqkoq 4algadjiinica, da se ka4i na bara i da vurti g*ztui go ostavqme na drugiq pol, nii samo 6te gledame :P
Епа оти? Кво лошо има мъж да върти гъзо? Който може може...
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
xaxaxaxa
"epa" neznam be, ma vse pak po-dobre da gledam momi4e kak go pravi na nqkoi ku4ek, otkolkoto pred men da mi se ka4i nqkoe mom4e na masata i da go pravi......xaxa, kakto i da e, po temata - da nau4i osnovnoto, a za gubecite ima vreme![]()
А ле са да ви кажа честно мога да танцувам ...
Нo разбирасе винаги има едно НО ...
в моя случаи е когато съм изпил повече от 2 големи на екс една след друга... нема никакъв проблем тогава, просто гаджето не дава да пия понеже съм бил изглеждал жалък
...
та последния път като пих пред нея много беше на нейния ден ден и за малко да си бега от диското
добре че имаше един пич малко по голем от мен та да ме изкара малко на чист въздух и да ме хване ветъра та да изтрезнея и как си бех мотика най-спокойно ви казвам станах друг човек се едно не бех пил...
ама преди тфа вътре какво съм превил не е истина а ле на пилона съм маал кючеци бате гол до кръста и яко на пилона мале срам ме хвана като ми разправаха ... понеже малко си падам по МЕТАЛА и разбираш ли там неам проблеми е са малко ме боли врата после ама се свиква вече не го усещам
та за тия кючеци ми са както ви казах най-малкия проблем малко алкохол и готово, ама не искам да става всеки път такапонеже на два пъти щех да я загубя заради алкохола и не искам да рискувам отнова...
... ама щом викате да я накарам нея ОК ще я накарам макар че аз малко се притеснявам, че ще изглеждам смешно ... ма да не ти пука ... хората са казали ... Don't worry ! Be happy !
Напомняш ми на мен... аз като се бях напил здравата и лицеви упори прайх у дискотеката гол до кръста.... и на пилон съм се въртял и кви ли не г лупости, добре че беше един приятел да ме изкара навън, че... после 1 месец срам не мога да изляза на диско:>на пилона съм маал кючеци бате гол до кръста и яко на пилона мале срам ме хвана като ми разправаха ...
И аз не мога да танцувам уж ама като ми е яко се отпускам и си го правя както и колкото мога без да ме бърка смешен ли изглеждам. На техното ми е най-яко:> Просто музиката и редбул-а.... става бум:>
Май ако се отпуснеш и спреш да мислиш как изглеждаш отстрани (както става като пийнеш) ще си танцуваш и никъф няма да ти е проблема:>
Успех!