.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    BIBLIATA
    Guest

SEXA PREDI BRAKA E GOLIAM GRIAH

V BIBLIATA PI6E 4E SEXA PREDI BRAKA E GOLIAM GRIAH ZATOVA NE GRE6ETE I NE SE VLIAITE OT MNENIATA I PODIGRAVKITE NA TEZI HORA KOITO GRE6AT ZA6TOTO BOG NAKAZVA VSEKI GRIAH RANO ILI KASNO S BOLEST, BEZPLODIE, RAZVODI ILI PO DRUG NA4IN A NAKRAIA BLUDNICITE OTIVAT V ADA. GOREPOSO4ENETE DUMI NE SAM GI IZMISLISL AZ A GI PI6E V BIBLIATA I GI E KAZAL BOG ZATOVA NE GI PRENEBREGVAITE A SE VSLU6AITE V TIAH . NE SE SRAMUVAITE I SAMOOBVINIAVAITE 4E NE STE PRAVILI SEX PREDI BRAKA NAPROTIV RADVAITE SE ZA6TOTO TAKA E PRAVILNO I ZA6TOTO RANO ILI KASNO BOG 6TE VI VAZNAGRADI ZA TOVA ILI S DOBAR SAPRUG ILI SAPRUGA ILI SAS ZDRAVI DECA ILI S NE6TO DRUGO A KATO STANETE VAZRASTNI I SI IMATE SVOI DECA 6TE VIDITE PRAVOTATA NA GOREKAZANOTO. KAGETE I VA6ETO MNENIE.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    bilo e grqh prez 10 vek no sega sme 21!!!

Guest
    NIAMA 10 VEC NIAMA 21 BOGIETO SLOVO E VE4NO I SE OTNASIA DO VSI4KI HORA OT VSI4KI VREMENA AKO 6TE I TEZI HORA DA SA OT 50 VEK

deem
    Guest

Re: SEXA PREDI BRAKA E GOLIAM GRIAH

Цитирай Първоначално написано от BIBLIATA
    V BIBLIATA PI6E 4E SEXA PREDI BRAKA E GOLIAM GRIAH ZATOVA NE GRE6ETE I NE SE VLIAITE OT MNENIATA I PODIGRAVKITE NA TEZI HORA KOITO GRE6AT ZA6TOTO BOG NAKAZVA VSEKI GRIAH RANO ILI KASNO S BOLEST, BEZPLODIE, RAZVODI ILI PO DRUG NA4IN A NAKRAIA BLUDNICITE OTIVAT V ADA. GOREPOSO4ENETE DUMI NE SAM GI IZMISLISL AZ A GI PI6E V BIBLIATA I GI E KAZAL BOG ZATOVA NE GI PRENEBREGVAITE A SE VSLU6AITE V TIAH . NE SE SRAMUVAITE I SAMOOBVINIAVAITE 4E NE STE PRAVILI SEX PREDI BRAKA NAPROTIV RADVAITE SE ZA6TOTO TAKA E PRAVILNO I ZA6TOTO RANO ILI KASNO BOG 6TE VI VAZNAGRADI ZA TOVA ILI S DOBAR SAPRUG ILI SAPRUGA ILI SAS ZDRAVI DECA ILI S NE6TO DRUGO A KATO STANETE VAZRASTNI I SI IMATE SVOI DECA 6TE VIDITE PRAVOTATA NA GOREKAZANOTO. KAGETE I VA6ETO MNENIE.
    Приятелю,Библията е една много сериозна тема,която тук няма да се приеме много сериозно.Иначе се радвам,че си написал това.Аз също съм мислил по този и по други въпроси от религиозен характер и ми се струва,,че колкото повече се замислям,толкова повече се обърквам.
    Доколкото те разбирам ти се опитваш да предупредиш другите да не съгрешават-въпросът е как ще стане това когато те не вярват в Бог.Отново похвала от мен,че се опитваш да помагаш(образоваш) за доброто на непросветените.
    И бих добавил,че грехът си е грях по всяко време в опозиция на предишния отговор.

VEROU4ENIE
    Guest
    VIARVAITE V BOG ZA6TOT TOZI GIVOT E KRATAK A POSLE IDVA SMARTA I BOG 6TE NAKAGE GRE6NICITE

Прав си, но представяш ли си в този сай колко грешници има ?
    2т. забрана за ползване на профил

hahahahahahahahahahahahahahahahha

Moderated by miloto
    т.9 от Правилника

Супер фен
    Град
    Burgas
    тъпо е да напишеш тва във форум в който се съмнявам че повече от 0.1% от хората са чели нещо от Библията, още повече се съмнявам да са разбрали нещо от нея и значението Й

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

VEROU4ENIE V U4ELI6TATA
    Guest
    NO AKO VE4E STE SGRE6ILI POKAITE SE NO VE4E NE GRE6ETE ZA NAPRIT

Анти-христ
    Guest
    Абе извинявай "приятелю" ама това за бог ...
    Би ли ми казал кое е грешното, в това да се прави секс ? Все едно е да ми кажеш, че да ходя то тоалетната е непростим грях
    Освен това да не си говорил лично с бог или си присъствал, когато го е казвал това? Ако не е така, то значи някой друг ти е казал, а това да вярваш на някого в тоя живот е най-голямата грешка, която можеш да допуснеш.

ИЗВОД : Правете си секс на воля !!!

Не знам за вас,ама аз си мисля,че това блудстване както го наричате,може би е така подсъдно,само когато няма любов!Брака сам по себе си,не прави връзката!
    Така разбирам и една от божите заповеди:"Не прелюбодействай!"
    Според мен,това означава да не се прави секс без любов!Да не се пренебрегват чувствата!Но незнам това е мое мнение все пак!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Пълна глупост.Такова нещо като Бог за мен няма т.е. религията е една голяма заблуда.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest

exxxxx...NAPRAVO DA SE STIAGAM ZA ADA)))))

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Хммм май в ада няма да има място за всички ни

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Пълна глупост.Такова нещо като Бог за мен няма т.е. религията е една голяма заблуда.
    Ти ли ще кажеш, че няма Бог ?!? Дано те тресне гръмотевица
    2т. забрана за ползване на профил

Супер фен
    Град
    Burgas
    abe neka sq kakvoto iska da si misli, vseki ima pravoto si na mnenie, no neka pone malko uvajenie da ima kum tezi koito malko ili mnogo vqrvat

Град
    Варна
    WindWaker чела съм почти цялата Библия(целия Стар Завет и части от Новия)
    bebe power мноооого грешно си го разбрала,в тоя случай чувствата нямат никакво значение "Не прелюбодействай"-означава не изневерявай!!!!
    Колкото до това с греха Господ е създал хората за да грешат!Самия секс не е грях а по-скоро честата смяна на партнъори!!!

Guest
    a be sektant kakvo pi6e6 v toq forum i zanimava6 horata s tezi gluposti.BOG NQMA ne6to koeto nemoje6 da go pipne6 i vidi6 nesu6testvuva

a puk v tozi forum pove4e ot 50% ot horata iskat suveti ne kak da ne pravqt seks a kak da podobrqt seksualniq si jivot drugi kak da go napravqt za purvi put i t.n

Супер фен
    Град
    Burgas
    нещо което е може би нематериално, не значи че не съществува. както например любовта - ти не я ВИЖДАШ или ДОКОСВАШ, ти я чувстваш ... повече няма какво да добавя (sweet F не е нужно само да я четеш и после да кажеш че си я прочела....нужно е поне малко да разбираш - това го казвам принципно, не ти намеквам че ТИ не я разбираш )

Guest
    e mi dobre
    a ti gospod 4uvstva6 li go ?

Супер фен
    Град
    Burgas
    не приемай думите ми буквално, а се замисли малко

Guest
    be dobre za mene nqma gospod az nevqrvam v gospod i 4e kato umra 6te otida v ada 6te jiveq na mene da mi e hubavo sega puk ako ima ad na dali 6e m idreme mnogo, kato znam kak sum si jivql sega

Супер фен
    Град
    Burgas
    abe v kraina smetka vseki si ima sobstveno mnenie nali taka ?
    aide stiga flood 4e 6te me ban-nat i mene nakraq

Град
    Варна
    Гост Я ми кажи ти въздуха виждаш ли го?Има ли цвят,мирис,вкус няма нали ама го дишаш!Ама сега ще кажеш тва е друго е за твое сведение има доста неща които не забелязваш но те си съществуват!!!Дали има или няма Господ всеки си избира дали да вярва но моето мнение е че има нещо може и да не е Господ.....

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    аз лично вярвам в Бог
    Да,чела съм,че секса преди брак е грях,НО ..
    еми не го спазвам Това се е спазвало преди,сега е друго ... а и аз правя секс само с човека,когото обичам .. не виждам нищо грешно в това
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си