- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEXA PREDI BRAKA E GOLIAM GRIAH
V BIBLIATA PI6E 4E SEXA PREDI BRAKA E GOLIAM GRIAH ZATOVA NE GRE6ETE I NE SE VLIAITE OT MNENIATA I PODIGRAVKITE NA TEZI HORA KOITO GRE6AT ZA6TOTO BOG NAKAZVA VSEKI GRIAH RANO ILI KASNO S BOLEST, BEZPLODIE, RAZVODI ILI PO DRUG NA4IN A NAKRAIA BLUDNICITE OTIVAT V ADA. GOREPOSO4ENETE DUMI NE SAM GI IZMISLISL AZ A GI PI6E V BIBLIATA I GI E KAZAL BOG ZATOVA NE GI PRENEBREGVAITE A SE VSLU6AITE V TIAH . NE SE SRAMUVAITE I SAMOOBVINIAVAITE 4E NE STE PRAVILI SEX PREDI BRAKA NAPROTIV RADVAITE SE ZA6TOTO TAKA E PRAVILNO I ZA6TOTO RANO ILI KASNO BOG 6TE VI VAZNAGRADI ZA TOVA ILI S DOBAR SAPRUG ILI SAPRUGA ILI SAS ZDRAVI DECA ILI S NE6TO DRUGO A KATO STANETE VAZRASTNI I SI IMATE SVOI DECA 6TE VIDITE PRAVOTATA NA GOREKAZANOTO. KAGETE I VA6ETO MNENIE.
NIAMA 10 VEC NIAMA 21 BOGIETO SLOVO E VE4NO I SE OTNASIA DO VSI4KI HORA OT VSI4KI VREMENA AKO 6TE I TEZI HORA DA SA OT 50 VEK
Приятелю,Библията е една много сериозна тема,която тук няма да се приеме много сериозно.Иначе се радвам,че си написал това.Аз също съм мислил по този и по други въпроси от религиозен характер и ми се струва,,че колкото повече се замислям,толкова повече се обърквам.Първоначално написано от BIBLIATA
Доколкото те разбирам ти се опитваш да предупредиш другите да не съгрешават-въпросът е как ще стане това когато те не вярват в Бог.Отново похвала от мен,че се опитваш да помагаш(образоваш) за доброто на непросветените.
И бих добавил,че грехът си е грях по всяко време в опозиция на предишния отговор.
VIARVAITE V BOG ZA6TOT TOZI GIVOT E KRATAK A POSLE IDVA SMARTA I BOG 6TE NAKAGE GRE6NICITE
Прав си, но представяш ли си в този сай колко грешници има ?![]()
2т. забрана за ползване на профил
Първоначално написано от BIBLIATA
hahahahahahahahahahahahahahahahha
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
тъпо е да напишеш тва във форум в който се съмнявам че повече от 0.1% от хората са чели нещо от Библията, още повече се съмнявам да са разбрали нещо от нея и значението Й
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
NO AKO VE4E STE SGRE6ILI POKAITE SE NO VE4E NE GRE6ETE ZA NAPRIT
Абе извинявай "приятелю" ама това за бог ...
Би ли ми казал кое е грешното, в това да се прави секс ? Все едно е да ми кажеш, че да ходя то тоалетната е непростим грях
Освен това да не си говорил лично с бог или си присъствал, когато го е казвал това? Ако не е така, то значи някой друг ти е казал, а това да вярваш на някого в тоя живот е най-голямата грешка, която можеш да допуснеш.
ИЗВОД : Правете си секс на воля !!!
Не знам за вас,ама аз си мисля,че това блудстване както го наричате,може би е така подсъдно,само когато няма любов!Брака сам по себе си,не прави връзката!
Така разбирам и една от божите заповеди:"Не прелюбодействай!"
Според мен,това означава да не се прави секс без любов!Да не се пренебрегват чувствата!Но незнам това е мое мнение все пак!![]()
Пълна глупост.Такова нещо като Бог за мен няма т.е. религията е една голяма заблуда.
exxxxx...NAPRAVO DA SE STIAGAM ZA ADA)))))Първоначално написано от BIBLIATA
Хммм май в ада няма да има място за всички ни![]()
Ти ли ще кажеш, че няма Бог ?!? Дано те тресне гръмотевицаПървоначално написано от xaxo_xixi
![]()
2т. забрана за ползване на профил
abe neka sq kakvoto iska da si misli, vseki ima pravoto si na mnenie, no neka pone malko uvajenie da ima kum tezi koito malko ili mnogo vqrvat![]()
WindWaker чела съм почти цялата Библия(целия Стар Завет и части от Новия)
bebe power мноооого грешно си го разбрала,в тоя случай чувствата нямат никакво значение "Не прелюбодействай"-означава не изневерявай!!!!
Колкото до това с греха Господ е създал хората за да грешат!Самия секс не е грях а по-скоро честата смяна на партнъори!!!
a be sektant kakvo pi6e6 v toq forum i zanimava6 horata s tezi gluposti.BOG NQMA ne6to koeto nemoje6 da go pipne6 i vidi6 nesu6testvuva
a puk v tozi forum pove4e ot 50% ot horata iskat suveti ne kak da ne pravqt seks a kak da podobrqt seksualniq si jivot drugi kak da go napravqt za purvi put i t.n
нещо което е може би нематериално, не значи че не съществува. както например любовта - ти не я ВИЖДАШ или ДОКОСВАШ, ти я чувстваш ... повече няма какво да добавя (sweet F не е нужно само да я четеш и после да кажеш че си я прочела....нужно е поне малко да разбираш - това го казвам принципно, не ти намеквам че ТИ не я разбираш)
e mi dobre
a ti gospod 4uvstva6 li go ?
не приемай думите ми буквално, а се замисли малко
be dobre za mene nqma gospod az nevqrvam v gospod i 4e kato umra 6te otida v ada 6te jiveq na mene da mi e hubavo sega puk ako ima ad na dali 6e m idreme mnogo, kato znam kak sum si jivql sega![]()
abe v kraina smetka vseki si ima sobstveno mnenie nali taka ?![]()
![]()
aide stiga flood 4e 6te me ban-nat i mene nakraq
Гост Я ми кажи ти въздуха виждаш ли го?Има ли цвят,мирис,вкус няма нали ама го дишаш!Ама сега ще кажеш тва е друго е за твое сведение има доста неща които не забелязваш но те си съществуват!!!Дали има или няма Господ всеки си избира дали да вярва но моето мнение е че има нещо може и да не е Господ.....
аз лично вярвам в Бог![]()
Да,чела съм,че секса преди брак е грях,НО ..
еми не го спазвамТова се е спазвало преди,сега е друго ... а и аз правя секс само с човека,когото обичам .. не виждам нищо грешно в това
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love