- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEXA PREDI BRAKA E GOLIAM GRIAH
Така ще кажешПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
az ne vqrvam v bog i ne sam dlujen da spazvam dogmite na hristianstvoto, za6toto nqkoi ot tqh, kato tezi za sexa v dne6no vreme sa glupost. az ne otri4am napulno bibliqta, za6toto za vremeto v koeto e pisana e imala nqkakva stoinost. specialno shva6taneto 4e sexa e grqh togava e bilo aktualno, za6toto sexa togava e bil opasen: ne e imalo protivoza4ata4ni, higienata ne e bila na nivo, bolestite ne sa se lekuvali i t.n.
osven tova spored men nqma jivot sled smurtta, taka 4e e po dobre da se zabavlqvam prejive, za6toto kato umra prosto vsi4ko svur6va...
uvajavam glednata to4ka na ostanalite,no...tova e moeto nepromenimo mnenie. Science is the answer![]()
да бе да със сигурност е грях...ау..
добре че сме ние задръстените
бог е измислица...едно време може да
им е бил нужен да си обясняват гръмотевиците
и наводненията..на мен не ми трябва.не
вярвам в приказки
Нямам нищо против да съм грешница,все пак съм жив човек.А пък който иска да се пази девствен до сватбата ( ами ако не се ожени/омъжи![]()
) Никой не умира девствен! Живота нае..ва всички !
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
/in
да бе да...
/off
Вие заблудени люде.. един голям респект към Иисус,щото пича е бил доста умен за да накара толкова много глупаци да му вярват на щуротиите!
Абсолютно подкрепям:
Първоначално написано от xaxo_xixi
БТВ Ако има БОГ нека ми се яви тука и да пием по едно кафе!
Абеее вие невярващите сте мн зле чесно! Как можете да говорите така?! Аз много вярвам в Бог (забележете пише се с главна буква, не като някои от вас) и той мн ми помага във всяко едно нещо! А относно тема, грях е да, но в днешно време почти от никой не се спазва това!![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Хаха!Напълно те подкрепям!Да живей секса!Нема господ нема моспод!след смъртта ще отида в ада,за дето съм ебал няколко мацета!Ми ако никоя мадама не ще да се ожени за мен кво?!?Девствен ли ще си стояПървоначално написано от Анти-христ
!Луд си бате,луд си!Ти к'во да не су монах докопал некъв комп,а?Що разправяш глупости!
Mi az vqrvam, 4e ima ne6to, koeto nari4ame Bog, no ne vqrvam v bibliqta. Tova e napisano ot hora, a nikoi 4ovek ne znae kakvo e kazal Bog!!! Osven tva ima mnogo gluposti v neq. I osven tva, nali Bog e edin za hora, jivotni, rasteniq i vsi4ki jivi organizmi? A az ne sam 4ula primerno jivotnite da se jenqt, no te se 4iftosvat, t.e. v ada e prenaseleno s jivotni??? a v raq nqma nito edno. Su6to taka ne vqrvam, 4e ima ad i rai. Abe vseki si ima mnenie i toq deto pravi opiti da propovqdva da ne go pravi, za6toto vseki si izbira sam kakvo da pravi i ima sobst veno pravo na mnenie, tova vklu4va da vqrva ili ne v Bog!
Подобни прапаганди не биха се толерирали дълго! Мисля, че днеш имаше още няколко подобни теми! Модераторите да преценят дали да затворят и тази! Както и да е! Не мисля, че тук става въпрос за нещо лошо! Но човека не е подбрал форума!
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
ми като ти помага вярвай си.азПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
не казвам, че си зле нали?(е хубаво
де, мисля го, но си държа мисленето
за себе си и на го налагам на другите.)
за какво конкретно ти е помогнал твоят
бог?щото на мен никой в нищо не ми
е помагал, наште или приятели-да, но
като цяло каквото съм постигнала съм
го постигнала САМА.и се радвам и се
чувствам горда.а не седя и не чакам
дядка с бяла брада да дойде и да ми
реши проблемите.
Ти или там както го казваш бог извършва действията(било то физически или умствени) ? Вярвай си,никой не те спира,но ... за мен лично е грешка да се вярва в нещо което никой не е виждал.Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A