.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

pls za syvet svyrzan s mom4etata i lyjata

imam problem i iskam da mi pomognete ako mojete pls. obi4am gadjeto si, no toi postoqnno me lyje. dneska oba4e napravo....vidqh edni snimki na gsm-a mu s buv6oto mu gadje, s koeto se celuva, a datata be6e 31.12.2005. toi mi be6e kazal, 4e ne moje da praznuva s men nova godina, za6toto trqbva da praznuva s tehnite. porednata lyja...nai-mn cenq v horata 4estnostta i iskrenostta, a tova dneska napravo me razbi. tva da me lyje e nai-gadnoto ne6to, koeto 4ovek moje da mi pri4ini. az mu kazah, 4e pove4e ne iskam da imam ni6to ob6to s nego i ne iskah da govorq s nego, za6toto mi be6e mn gadno, no toi me gu6na i mi kaza, 4e maika mu go bila nakarala, za6toto iskala toi da se sybere s biv6oto gadje. nz dali e taka, no sym sigurna, 4e e mojel da mi kaje istinata vypreki vsi4ko. prosto nz kakvo da paravq, za6toto toi me pita dali 6te mu dam o6te edin 6ans i mi kaza, 4e vsi4ko 6te byde ve4e razli4no i nqma da me lyje pove4e. no kakvo doverie moga da mu imam? prosto ako nqkoi se e pojertval da iz4ete vsi4ko tova iskam da go pomolq za syvet.
    Когато животът те бъзика, засмей се на шегата му!!

Супер фен
    Град
    Burgas
    човек веднъж излъже ли те, гарантирам ти че ще се повтори. и другата приказка - вълка кожата си мени, но нрава не. кофти ми е да ти го кажа, но много ме съмнява ей така да "спре извендъж" да те лъже. а това за новата година ми се струва НЕВЕРОЯТНО тъпо оправдание. незнам, ако той е на 12-13 години и е някой супер привързан към майка си и тя да му дава такива съвети....(тва дето току що го написах ми се струва супер тъпо и невъзможно). знаеш ли, ако толкова много го обичаш, дай му последен шанс, кажи му че още 1 лъжа и край между вас. но го кажи така че да го стреснеш все пак. ако пак те излъже за нещо - .....

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Поне ако ти беше казал истината и че съжалява,че признава че е сгрешил,тогава може би щеше да е по-удачно да му дадеш втори шанс,ама да те лъже нарачно,за да може да се целува с бившата си И то казваш,че той постоянно те лъже,не само този път!Тоя май е от тия дето не могат да бъдат само с едно момиче.В една връзка едно от най-важните неща са доверието,искреността и любовта.Мисля,че във вашата връзка те вече са загубени.Дори пак да се съберете,ти постоянно ще си нащрек,ще се чудиш дали всяко нещо,което ти казва е истина и ще тези съмнения окончателно ще сложат край на взаимотношенията ви

Re: pls za syvet svyrzan s mom4etata i lyjata

Според мен не трябва да му се доверяваш повече! Той щом толкова те е лъгал то му е станало като навик...Просто му кажи, че трябва да мине мноого време докато пак започнеш да му вярваш. Кажи,че искаш да останете приятели.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Щом те е излъгал ще го направи отново-това е ПОЧТИ сигурно е.
    По това, което прочетох..еми доста гадно те е излъгал..по много глупав начин.
    На такъв човек е супер трудно да вярваш, а няма ли го доверието, една връзка просто не е истинска..
    Решението ще го вземеш сама.
    Успех.

NE MU VQRVAI I NE MU PRO6TAVAI.Ni6to nqma da e po-razli4no,samo ti 6te strada6 pove4e.

bolka_ot_spomeni_
    Guest
    i az sum na mnenieto 4e vtori put ne trqbva da mu se doverqva6,no znae6 lii ako tolkova go obi4a6 moje i da se poddade6 i da mu prosti6 samo vednuj go napravih tova i ne povtorih! izluga me,skarahme se ,moli me ,prostih i otnovo me izluga i tova be6e kraq! nqkoi put mi se struva 4e vqrno mom4e nqma,no.. tova e nqkoi put

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: pls za syvet svyrzan s mom4etata i lyjata

Цитирай Първоначално написано от always yours
    imam problem i iskam da mi pomognete ako mojete pls. obi4am gadjeto si, no toi postoqnno me lyje. dneska oba4e napravo....vidqh edni snimki na gsm-a mu s buv6oto mu gadje, s koeto se celuva, a datata be6e 31.12.2005. toi mi be6e kazal, 4e ne moje da praznuva s men nova godina, za6toto trqbva da praznuva s tehnite. porednata lyja...nai-mn cenq v horata 4estnostta i iskrenostta, a tova dneska napravo me razbi. tva da me lyje e nai-gadnoto ne6to, koeto 4ovek moje da mi pri4ini. az mu kazah, 4e pove4e ne iskam da imam ni6to ob6to s nego i ne iskah da govorq s nego, za6toto mi be6e mn gadno, no toi me gu6na i mi kaza, 4e maika mu go bila nakarala, za6toto iskala toi da se sybere s biv6oto gadje. nz dali e taka, no sym sigurna, 4e e mojel da mi kaje istinata vypreki vsi4ko. prosto nz kakvo da paravq, za6toto toi me pita dali 6te mu dam o6te edin 6ans i mi kaza, 4e vsi4ko 6te byde ve4e razli4no i nqma da me lyje pove4e. no kakvo doverie moga da mu imam? prosto ako nqkoi se e pojertval da iz4ete vsi4ko tova iskam da go pomolq za syvet.
    пфф добре че няма и други снимки на тоя скапан мобифон..

Moderated by miloto
    т.9 от Правилника
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    Банкя
    ne mu davai 6ans 6te te izlu4e otnovo!Sigurno e prosto 6tom vse o6te ima vruska s biv6eto si edva li 6te q skusa!Nakarai go da strada kakto ti v momenta kogato si vidqla snimkite za da moje da go proumi!
    Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO

Guest
    Тегли му ножа, лъже те.

Повече от фен
    "Майка му го е накарала да се събере с бившата?!?!?!?!?!" абе още ли има балъци на тоя свят . Еби му майката на тоя смешник, тва лъжците най ги мразя.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Поне ако ти беше казал истината и че съжалява,че признава че е сгрешил,тогава може би щеше да е по-удачно да му дадеш втори шанс,ама да те лъже нарачно,за да може да се целува с бившата си И то казваш,че той постоянно те лъже,не само този път!Тоя май е от тия дето не могат да бъдат само с едно момиче.В една връзка едно от най-важните неща са доверието,искреността и любовта.Мисля,че във вашата връзка те вече са загубени.Дори пак да се съберете,ти постоянно ще си нащрек,ще се чудиш дали всяко нещо,което ти казва е истина и ще тези съмнения окончателно ще сложат край на взаимотношенията ви
    i az sam na sashtoto mnenie.
    Na teb pravdopodobno li ti izglejda maika mu da go e nakarala da se celuva s bif6ata si, za da se saberat otnovo Na men ne...
    Ostavi go i si badete samo priqteli...ako razbira se e vazmojno da si priqtel s chovek, koito si lqga i stava s laja
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    Pazardjik
    i kva e taq vrazka sled kato ne moje6 da my ima6 doverie i toi samo te laje. otmasti si s ne6to. napravi go za 2 stinki pred drygite. POKAJI MY KOI E 6EFA

Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    човек веднъж излъже ли те, гарантирам ти че ще се повтори. и другата приказка - вълка кожата си мени, но нрава не. кофти ми е да ти го кажа, но много ме съмнява ей така да "спре извендъж" да те лъже. а това за новата година ми се струва НЕВЕРОЯТНО тъпо оправдание. незнам, ако той е на 12-13 години и е някой супер привързан към майка си и тя да му дава такива съвети....(тва дето току що го написах ми се струва супер тъпо и невъзможно). знаеш ли, ако толкова много го обичаш, дай му последен шанс, кажи му че още 1 лъжа и край между вас. но го кажи така че да го стреснеш все пак. ако пак те излъже за нещо - .....
    ти може само патката да ми ядеш!!!
    а за темата бъди сигурна че това е мъжка дума и няма да те излъже повече!!!
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Голям фен
    Град
    София
    Според мен е няма такъв нещастник...Дай му втори шанс,само при положение,че поставиш условия!и то накви да е...Направи му живота черен..!!!И снимките,които си видяла...Направи го много труден))))Гадно звучи,но като пеочетох поста ти ми стана много мъчно за теб...Представям си ако аз испадна в такава ситуация.Дай му илюзията,че си му простила и му го върни тъпкано в момента,когато за теб той вече е никойЩе се почувстваш по-добре

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ти поне грам вярваш ли,че майка му го е накарала да бъде с бившата?!
    това да не е сапунен сериал по Нова Телевизия,където майките решават кое момиче е най-подходящо за сина им?!
    А и дори тя наистина да го е накарала да бъде с нея,той може да откаже,нали?!Да не е на 12-13 годинки?! Щом е приел,значи е имал желание да бъде с това момиче
    А и е могъл да ти каже,нали?!
    Защо е скрил .. защото му е било гузно да бъде с това момиче и защото работата не е чиста
    Иначе щеше да ти каже всичко
    Ако имаш силата му тегли една майна
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си