- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хороскопи
Вярвате ли в зодиите?Аз по принцип се интересувам от такива неща и съм забелязала че има доста вярни работи.Не говоря за хороскопите в дневниците а за личните.Много хора си мислят че не е възможно толкова много хора по света да имат еднакъв характер,но според мен 30% от характера определя зодията останалите 70% човек сам го изгражда.Става дума за асценденти и различното разположение на планетите в градуси.
Ако някой знае разни интресни сайтове,програми или книги ще се радвам да даде линк![]()
и мен много ми харесва да чета за зодиите, интересувам се, гледам комбинациите и съм съгласен че много неща отговарят. разбира се, всеки е различен характер, но все пак част от характера му съвпада със зодията. ще ми е интересно и аз да видя някой сайт, аз лично предлагам този на БиТиВи - www.btv.bg , там има лична характеристика за всяка зодия
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
az ne vqrvam: "vernite" ne6ta sa prosto savpadeniq. Science is the answer![]()
Не вярвам много
аз пък вярвам...има неща които определено познават и не са измислици!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
В ежедневните хороскопи не вярвам грам! Иначе зодиите са в доста случаи верни. Познавам много хора, които са типични за зодията си.
ми имаше един сайт astrohoroscope.com или нещо такова дето има асцендент,индианска зодия и така нататък.иначе аз имам една програма много яка обаче не помна откъде я истеглих-изкарва много подробна информация цветове,аромати,храни,раст ния,известни личности,камъни и разни такива неща.в един сайт имаше описание как изглеждат общо взето хората от дадена зодия моя беше едно към едно обаче на доста хора не съвпадашеа за комбинациите има една книга със спирала дето е и там има любовни,семейни,приятелски и взаимоотношения в работата подходящи спортове и т.н.абее голяма зарибявка си е
![]()
www.download.bg
>Търсиш програмата Z-info
70% От нещата са верни
![]()
2 т. системно
[/b]Първоначално написано от rusalkata_
axam
Roxy, и аз съм като теб. Аз лично си купувам едно списание "Оракул" - там има много хубави хороскопи.Първоначално написано от Roxy
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Ето я и въпросната програмаПървоначално написано от scorpiass
http://www.data.bg/f.php?fid=958162
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.