- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Носите ли някакви гривни обеци и т.н.?
az nosq edna zlatna obica (halka) i edno slatno sindjir4e s krust, osveten e na Boji Grob ot maika mi. imam i drugi no ne mi se nosqt, izglejda mi typo na takava vuzrast da se ki4a s gluposti
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Един ланецъ и две гривни. Мачок не се излагай с тоз пръстен що ше станеш като жоро жокер.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
И според мен всеки, носещ ланци, се излага, но казах ли го преди да ме провокираш?
ми аз злато не обичам...
имам 5 дупки на ущите и на тях имам едни такива дребни халклички...
нося един сребурен пръстен на палеца на лявата ръка...
лятото понякога слагам разни други кичозни глупости...но като цяло ме кефят разни обеци(така ли се пише?)и гривни в етно стил например![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Imam si edna vryzka na vratleto na koqto visi dyrveno konche ... s priqtelkata mi imame po edno takova ...
skoro shte si v zimam i pentagramka (normalna)Imam samo 2-4ki obici (malki halki4ki) na mekoto na lqvoto uho - ako zaviseshe ot men shtqh da se nadupcha hilqdokratno no si slagam obica samo pri specialen sluchai - shtqh da idvam v SF na 3-ti dek. i si slojih za togava 3-tata obica ... no se precakah i ... se vyzpali i q mahnah
![]()
![]()
![]()
sled 2 sedmici si slagam 3-ta otnovo - mislq za r.d.-to mi da si zapazq ezik-a ili lqvata vejda![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Ами аз нося едно златно синджирче и на него виси любимия ми пръстен с лилав камък. На ляката ръка имам две тънички златни гривни, а на дясната според случая и дрехите слагам други щури гривнички.
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Имам едни сребърни обеци и съм постоянно с тях...Те са адски странни и са си лява и дясна...Имам адски мноу гривни, накитници и ленти, но нося само 2 гривнички.Едната ми е подарък от най-добрият ми приятел, а другата е home-made.С една приятелка направихме и за другите момичета, все еднакви, нещо като символ на приятелството ми ^^ /ОМГ звуча като баба ми/
bila si na koncertaПървоначално написано от Jamalska
![]()
na men tapata mi sestra be mi varna parite na vreme i ne mojah da otida![]()
Жалко...макар,че ако нямаш 16 по-добре,че не си била...нз имаш ли нямаш ли.Първоначално написано от party_girl
Айде да не е само флууд нещо по темата на ушите си винаги имам слушалки хаха
На едната си ръка нося в момента 4 пръстена - единия прилича на квадратна плочка с една спиралка (като слънце) върху нея и посоките на света. Другия е с червен камък, третия и четвъртия не мога д аги опиша - сребърни пръстени. Понякога нося голяма сребърна гривна на лявата си ръка също или ако стила ми е по-спортен едно ластично платче в цветовете на дъгата (не знам как се казва). На дясната ръка нося един черен ластик и гривна от сини маниста със слънчице, която НИКОГА не свалям. Ако съм с гадже нося и пръстен на дясната си ръка ( но не и сега). На врата имам някаква мн странна висулка. На нея има нещо средно между Скорпион и ракМн ме кефи. И на ушите сменям обиците, сега имам един паяк и една пълзяща нагоре
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
nosq dva nakitnika na hatebreed podaruk sa mi ot basista ni ot edin fest minaliq mesec v avstriq.tva broi li se za ne6to ot sorta na "grivna"?
mmm da na vrata si vinagi imam ot tiq gerdan4eta deto gi prodavat navsqkude mnogo me radvat i ne moga da se gledam bez takova za tva gledam vinagi da imam i ako sega6noto mi se skape si kupuvam drugo vednaga.
v momenta sum s fle64eta (stretchers) 12mm mislq da gi napravq na 16ki sled vreme i do tam.mmm ne znam kak se kazva tazi 4ast ot hru6tqla na uhoro deto e otpred pred samiq u6en kanal na tqh(na dvete u6i) imam 6ip4eta...tva mi e s u6ite...ina4e na predmi6nicata na dqsnata mi ruka pi6e razni ne6ta,a na praseca na desniq mi krak ima maltiiski krust,no tiq ne6ta sa drugi,a i imam dosta neosu6testveni proekti v tova otno6enie za tqloto mi..subirat se pari4ki![]()
![]()
hah...zabravih...kak mojah.na bezimenniq prust na lqvata mi ruka imaedno ot oniq kruglite ne6ta deto sa na kapa4kite na 6umensko specialnojenata ima su6toto na neinata lqva ruka ...simvoli4no
![]()
edna edinstvena obecana nosa
4asovnik
i prusten na sredniq pryst na lqvata ryka![]()
Sometimes Angels Deserve To Die...
What’s the point of life and what’s the meaning if we all die in the end ?
Obi4am si typoto Niki!
пиърсинг и флеш(13 мм) на оная ми работа,(сам се пробих преди 2 години, МНОГО кърви) ама не мога да ви пратя сн, 4е ще ме изтрият..
az super sam ludnala po obechkite i seki den sam sas razlichni :P![]()
imam kolekciq ot vsqkakvi vidove:
s topcheta, dalgi, kasi, kragli, golemi, malki,
srebarni, zlatni, plastmasovi, cvetni, vav formata na sarchica, midichki, razni figurki, visulki, znaci,
bukvichki.... abe izobshto ludnica :P![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Имам две мидени гривнички, които никога не свалям, една от мъниста във формата а цветенца, два по- обикновени сребърни пръстена и един мноого голям във формата на цвете (Дам, обичам цветенца) :P
За врата имам много неща, в момента нищо не съм сложила...
И с едни мноого яки обеци- жабиТоест с едната, защото другата се счупи... На другоро ухо имам цвете като на пръстена ми :P
И обечка на носа![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
мии значи имам 4 дупки на ушите.постоянно си сменям обиците.имам пиърсинг и на носа.нося обикновено по 4-5 пръстена-3 с разни келтси завъртулки,1 с 1 4ерен камък,както и 1 с ankh.Такова ankh-4е си слагам много често и на врата.ина4е гердан4етата ми всеки ден са различни.гривните ми..амии имам 4 гумени,1 от 4ерни маниста,която се увива 4-5 пъти около китката,1 6ирока кожена,1 плетена 4ерна гривни4ка-обикновено съм си с тия.понякога слагам някоя и друга(в случай,че ми се видят малко)
get off.
От къде да започна..на лявата ръка една дървена гривна от Приморско..няколко пъти се къса, но все я фиксвами една дебела
сребърна гривна. На дясната една от някакви свързани квадрати...бду яко ме кефи.
Друго какво..ааа да- дървен гердан(комплект с гривната), едно много яко синджирче с готик елемент накрая и една тънка златна плочка с буквата ми и рож. дата- подарък от бабата!
Това е...за сега.![]()
kak taka darvena grivna da se kasa weПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
Ми вероятно има предвид гривна с дървена маниста на ластикПървоначално написано от party_girl
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Да, това имам предвид.Първоначално написано от Absconding
![]()
Nosq obeca na levoto uho i edna sindjirka na vrata![]()
az nosq srebarno prasten4e ot gadjeto 4 srebarni obeci - 1 halki mn sladki i 1 kato paq4eta deto si pletat mreja i gerdan4e pak srebarno
ами на ръцете си нося:
една гривна дет сама си я напрайх..мн яко
се получи..
на лявата една черна с шипове..
иам синджирче с череп на него и
на ушите си на сичките ми дупки
иам халки
az imam srebyrno gerdanche s edno taralejche
imam srebyrna grivnicka
imam edna grivnicka na cvetenca-ot plat
i edna navita chervena vryvka![]()