.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: mirizma??

Onazi :(
    Guest

mirizma??

zdrasti na si4ki iskam da vi popitam
    kak da se ottyrva ot edin problem..
    nachi imam chustvoto che vlagalishteto
    mi mirishe na neshto mnogo gadno..dori i da
    se izmiq..vie kak se ottyrvate ot tazi
    mirizma??

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    ами като се къпем ВСЕКИ ден и си сменяме бельото ВСЕКИ ден....
    но по принцип ако спазваш добра лична хигиена би могло да е симптом на венерическа болест...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    California не мисля че става въпрос за тва
    ако момичето не се къпеше и не си сменяше
    дрехите всеки ден нямаше да пуска таа тема..
    не мислиш ли
    може да имаш някакъв проблем..имам познати които
    са като теб..утиди на лекар

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    принципно днешно време думата хигиена е позната на всички...

вече не сме френски благородници от времето на Луй XIV където се е считало, че къпането е за простолюдието и са се заливали с парфюми...
    абе знам...
    ама както бях писала в една предишна тема познавам доста нечистоплътни момичета!
    мда аз също казах че може да има здравословен проблем!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    принципно днешно време думата хигиена е позната на всички...

вече не сме френски благородници от времето на Луй XIV където се е считало, че къпането е за простолюдието и са се заливали с парфюми...

Ne znam chestno kazano na kakvo se dalji problema, no nai-dobre e da posetish ginekolog, no po princip do kolkoto sam zapoznat trqbva da se miesh sutrin i vecher samo s voda bez sapun i da se podsushavash s chisto suha karpa. Priqtelkata mi predi se mieshe sas spun i imashe bqlo techenie, no kato sprq i se opravi.

Ами по принцип не е хубаво да се миеш със сапун... купи си интимен гел .Освен това има кърпички (интимни),с които можеш да се освежаваш от време на време .
    Но по принцип ако има по изострена ,натрапчива миризма и ако имаш по-обилно течение ,това се дължи в повечето случаи на инфекция.Отиди на гинеколог.
    И ако тази зона ти е много чувствителна можеш да си купиш дамски душ и да си правиш промивки.С това мога да ти помогна.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami higienata si e edno na ruka...Vse pak vsqko vlagali6te ima nqkakva mirizma,no ne mislq 4e pone moito e gadna

Guest
    ха ха!Ти за ЧИСТИ гащи чувала ли си? Земи се изкъпи,ебаси!Два пъти ми се е случвало да си лягам с такова момиче-е ебаси вонята!После и кура ми се умириса!Айде земи се изкъпи,че......Бати!Днешните деца путката не щат' да си измият па после се и оплакват!

Мега фен
    Някои хора наистина мислят, че "къпане" значи само да се обливаш с вода. Слагаш малко сапун там и измиваш, това е. А ако го правиш всеки ден, значи имаш проблем и трябва да отидеш на лекар.

moq syvet e da posetish genekologa . strah ne strah shte trqbva po natatyk moje da nastypqt uslojneniq i edva li shte ti e priqtno . po dobre otidi na vreme i
    poveche li4na higiena

Фен
    Град
    Sofia
    Mi zna4i imam nqkolko suveta za teb napravi si grafik stava6 rano sutrinta i:

1>Svalq6 si belioto.
    2>Hva6ta6 sapuna.
    3>Nabiva6 si go v putkata.
    4>Durji6 go tam 2-3 meseca.
    5>Vadi6 go ili tova koeto i ostanalo ot nego i se kefi6 na svejesta na otvoren prozorec prez lqtan utrin no ne garantiram 4e 6te 4ue6 pti4ki da ti peqt.

No naistina suveta mi se sustoi samo ot edna duma HIGIENA.
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Guest
    Hahahhahhha ti si bahti protivnata pytka .Gadji ako imash huq mu da ni vidish . Az ako sum chesno ti kaam shti mahna vlagalishtity li kotoi tam chesny ti kaam . Det vika toz nad mene ima ena duma HIGIENA . NA mene zako ne mi mirishi chyrkata , zakot za kupq ima i ena dryga duma VODA i oshte ena DUSHGEL i takia podobiq .

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Hahahhahhha ti si bahti protivnata pytka .Gadji ako imash huq mu da ni vidish . Az ako sum chesno ti kaam shti mahna vlagalishtity li kotoi tam chesny ti kaam . Det vika toz nad mene ima ena duma HIGIENA . NA mene zako ne mi mirishi chyrkata , zakot za kupq ima i ena dryga duma VODA i oshte ena DUSHGEL i takia podobiq .
    аз пък ти предлагам да си оправиш малко правописа!
    Лошата миризма може да е симптом на доста венерически болести!

Цитирай Първоначално написано от California
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз пък ти предлагам да си оправиш малко правописа!
    Лошата миризма може да е симптом на доста венерически болести!
    Дамм или просто на канибализъм.Момичета и жени внимавайте на кой правите свирки все пак предполагам не искате да изгубите черния си дроб току така.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Kato ostavim nastrana glupostite, koito neukite ti napisaha, naistina e nay-dobre da otidesh na lekar.
    Obiknoveno podobna mirizma se dulji na stafilokokova infekciq na vlagalishteto. Mnogo dosadno i trudno za otstranqvane vuzpalenie. Po-nepriqtnoto e, che ako ne se izlekuva navreme, moje da zasegne matkata i yaichnicite. Zatova otidi na lekar VEDNAGA. Ako nqmash 18 vzemi mayka ti s teb, a i mojesh vinagi da otidesh sama na chasten lekar. Cenite varirat m/u 20 i 30 leva na pregled.
    Damskiq dush e zaduljitelen spored men za vsqkak mlada jena.(Ako e pravila sex). Promivki s otvara ot smradlika i soda.

Uspeh!!!
    Докато има хора, които ме обичат аз ще дарявам света с усмивка и щастие!!!! Усмихвайте се....

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Дори и да няма 18 пак може да отиде на лекар без да плаща 20-30 лв.!Просто се иска едно направление от личния лекар и се отива на гинеколког, който работи със Здравната каса!Таксата при личния лекар мисля, че беше 1,50 лв.

kakto veche vsichki kazaha HIGIENA.no vse pak nqma da e zle da idesh na lekar profilaktichno.
    Живот без любов не е живот, а съществуване!!!

Цитирай Първоначално написано от Azzazello
    Kato ostavim nastrana glupostite, koito neukite ti napisaha, naistina e nay-dobre da otidesh na lekar.
    Obiknoveno podobna mirizma se dulji na stafilokokova infekciq na vlagalishteto. Mnogo dosadno i trudno za otstranqvane vuzpalenie. Po-nepriqtnoto e, che ako ne se izlekuva navreme, moje da zasegne matkata i yaichnicite. Zatova otidi na lekar VEDNAGA. Ako nqmash 18 vzemi mayka ti s teb, a i mojesh vinagi da otidesh sama na chasten lekar. Cenite varirat m/u 20 i 30 leva na pregled.
    Damskiq dush e zaduljitelen spored men za vsqkak mlada jena.(Ako e pravila sex). Promivki s otvara ot smradlika i soda.

Uspeh!!!
    Вероятно е stafilokokova .... но коките могат да бъдат всякакви други които могат да доведат до усложнение след което до скалпел.Отиди на лекар.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Sladurkaa
    Guest
    abe defstfena sum..
    i se kypq redovno po 2 pyti na den..
    ama nz zashto taka se poluchava..
    ne mi vikaite taka ne sum nechistoplytnica..
    prosto nz kakvo e

Sladurkaa
    Guest
    abe defstfena sum..
    i se kypq redovno po 2 pyti na den..
    ama nz zashto taka se poluchava..
    ne mi vikaite taka ne sum nechistoplytnica..
    prosto nz kakvo e

Мега фен
    Може да си хванала венерическа болест и от басеин.

Preporuchvam ti da idesh na genekolog,kolkoto i da ne ti e priqtno.Tazi mirizma moje da e simptom za venericheska boles.A ako vinagi si bila s podobna mirizma,se konsultirai pak s genekolog kak da se spravish s neq.Mirizmata i vkusa ti,zavisqt mnogo ot tova kakvo qdesh,i kakuv jivot vodish.Taka che se zamisli i v/u tova.

Цитирай Първоначално написано от Klizmata
    Mi zna4i imam nqkolko suveta za teb napravi si grafik stava6 rano sutrinta i:

1>Svalq6 si belioto.
    2>Hva6ta6 sapuna.
    3>Nabiva6 si go v putkata.
    4>Durji6 go tam 2-3 meseca.
    5>Vadi6 go ili tova koeto i ostanalo ot nego i se kefi6 na svejesta na otvoren prozorec prez lqtan utrin no ne garantiram 4e 6te 4ue6 pti4ki da ti peqt.

No naistina suveta mi se sustoi samo ot edna duma HIGIENA.

много добър съвет
    I don't drink water cos fish fuck in it!

Миризмата може да бъде признак не само на венери1еска болест, но и на някакви гъбички и гинекологични инфекции. Щом има неприятна миризма,дори след измиване с интимен гел, потърси лекар.
    " I Am Not A Bitch, I Am The Bitch "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си