zdraveite ne znam veche kym kogo da se obyrna ne znam dalii ima izhod, priqtelq mi e narkoman bocka se,nishto drugo osven nego ne me interesuva hilqdi pyti sme se karali razdelqli i sybirali na novo snoshti se zakle v jivota i na dvama ni che pove4e nqma da go napravi(sled kato beshe sprql za 2 meseca no vchera ne izdyrja kaza che e syjalqval che go e naprail za tova mi dade i drugiq paket koito si beshe vzel v pove4e,no dnes mi go poiska pak az se razplakah i si trygnah a paketa izhvyrlih...ne izdyrjam veche ...naistina iskam da se samoubiq iskam da vidi kolko mnogo me boli vypreki che nqma da se vyrna sled tova znam che i na nego mu e trudno no ne izdyrjam veche na mykata sylzite ne me interesuva dori i za reakciqta na semeistvoto mi prosto nishto drugo ne me interesuva ne moga veche ne izdyrjam iskam naistina da umra da se mahna ot toiq svqt ne iskam da obicham drug ne iskam da se sybiram s drug ne iskam da go obicham i nego zashtoto tolkova go obicham che me boli no ne moga to ne pita...kajete mi kak se preodolqva takova neshto i ako ne se mi kajete efikasen nachin za samoubiistvo molq vi pomognete mi molq vi !!!