Вярно е,че без обич няма и ревност..,но ако погледнем реално на нещата ревността си е чиста проба егоизъм.Егоизъм до толкова,в рамките на това да не загубиш това което е твое,да не се окажеш сам,излъган..Моето гадже много ме ревнува,защото (не че се хваля..не искам да се изтъквам по никакъв начин а просто искам да ти представя нещата от другата страна,може би от гледната точка на гаджето ти...от неговата позиция..та)когато вървим по улиците,доста хора се обръштат след мене.И винаги мн ме гледат, бла-бла..и той направо полудява.И много пъти сме се карали заръди това.Доста хора ме свалят.Даже приятел ми се обясни във любов..А аз на тези хора не им обръщам внимание изобщо..имам предвид сексуално или емоционално..просто контактувам със тях понякога...но как да му го обясня.Вече след много време и мн разговори се разбрахме,въпреки че пак мн ме ревнува,но сме по-добре.Това което искам да ти кажа е,че колкото повече му казваш да не си говори там с някви и му правиш проблеми ,толкова повече ще го задушаваш.И ще си развалите отношенията ...а след като сте вече 1 год заедно..повярвай ми той ще си и остане с тебе..освен ако не се промениш прекалено от ревността,защото тя мн променя хората и тогава казваш/правиш мн неща,които иначе не би.И ставаш друг човек.Определено не този човек,в когото се е влюбил приятеля ти.И той ще започе да се отдалечава постепенно от тебе...
Тъй че наистина си помисли..и имай малко повече доверие на човека с когото си.
Успех!