Utre 6te hodq na isledvaniq za veneri4eski bolesti.Za6toto poradi mnogo postoqnno nisko kruvno i pripadaniq,si mislq 4e imam ne6to(mislq i sum se podgotvila za nai lo6oto)
Molqvi stiskaite palci utre 6te hodq na izledvaniq!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Raz4itam na vqs,nujna mi e po-golqma podkrepa,A naistina sum mnogo opla6ena!
Mersi na vsi4ki i iskam da vi kaja 4e ako se okaje tova...Az mnogo vi obi4kam
Sled 1 mesec 6te vi kaja kakuv e rezultata![]()
Pojelavam ti USPEH!!!i ne se 6a6kai tolko spox vsi4ko 6te mine dobre i ve4e 6e si spokoina!
![]()
misli si za ne6to hubavo i vsi4ko 6te mine dobre
хммм венерически болести...до колко си спомням ти беше от тея дет са твърдо зад мнението че тряя да се прай секс с презерватив...![]()
И все пак спокойно не се шашкай преди да си ги направила камоли преди да се излезли ..
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
don't worry...everything's gonna be alright![]()
![]()
just stay positive![]()
Everything's gonna be alright...
Ами винаги има риск! Ти си знаеш най-добре какво може да ти е! Бъди препазлива! Ако имаш нещо, в днешно време почти всичко се лекува!Нямаш място за притеснения! Освен това може да не е венерическа болест!
![]()
Ти ми описа доста гадна картина! Припадъци - le-le le-le le-le!![]()
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
nisko kruvno i pripadaci ne e zaduljitelno da se polu4at ot veneri4eska bolest... osven tova go pravi6 s prezervativmislq 4e vsi4ko 6te e nared. uspeh
![]()
Успех и дано ти няма нищо
Първоначално написано от KRASAvICATA
za6to 4ak sled mesec 6te kaje6 rezultatite, mislq 4e izlizat mnogo po-burzo![]()
i vse pak ne mislq 4e ima6 povod za pritesneniq, niskoto kruvno i pripadaniq moje da se duljat na tova 4e ne se hrani6 dostatu4no, a pie6 dosta(pone taka si spomenavala)
ne se pritesnqvai izli6no, i 6te stiskam palci![]()
![]()
Мда може и след 1 месец да излязат резултатите, зависи за каква болест са изследванията!
Но наистина не мисля, че ниското кръвно и припадъците са причинени от венерическа болест!
По-точно припадъците са заради ниското кръвно...
Недей да се паникьосваш предварително без основание!Аз съм сигурна, че ти няма нищо!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Няма да се притесняваш, всичко ще е ОК!![]()
![]()
Бъди спокойна.![]()
ми сладурано, като се шибаш с всеки срещнат (и то от 13годишна или там колкот беше) нищо чудно да ти има нещо.
надявам се нищо да ти няма и да не изляза права. но за съжаление този път ако ти се размине едва ли те си вземеш някаквка поука![]()
и все пак мисля, че едва ли припадъците имат нещо общо с венерическа болест.. така че донт уори![]()
алелуя.
Vsa6tnost tq gorkata kogato go e napravila e bilo na 10, karala bila 11!Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Pitai q i 6te ti potvardi!![]()
ta 4estito jivota produljava no samo da ti kaja 4e ot veneri4eski bolesti ne se pripada a stavat drugi raboti vse pak se radvam 4e vsi4ko e ok
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
bravo radvam se za teb i az si misleh 4e na su6tiq den 6te ti izleznat rezultatite![]()