- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Nai-prod1ljitelen sex...
BATKA NAPULNO TE PODKREPQM. EBASI POLOVITE ATLETI BATE , DA VIKNEM I ANDREW BLAKE DA VI REJISIRA FILM NESHTETE LIПървоначално написано от thEClown
![]()
хаха мухаххаа
аз три месеца
6 часа, цяла нощт, седем дена, къъъде сме бе проно Stars?! брао брао сигурно и на прожектор се сниматемамата си джуркате.
2 часа най много да е било и то аз имам проблеми със свършването след втория тек.не знам ама се изморявам и тва убива у мен кефа ... ама като си почина на по-бавно темпо пак става
![]()
Най-много около 2 часа(не гледам часовника) иначе предпочитам бавен и нежен секс
axxaax ko staa ve si4ki sa okazahte nqkvi hipersexualni ko lajete samo veee xaaxaxax smeshni ste
Сега ще ви кажа откъде идва лъжата - всички го изкарвате сякаш тези 6 часа са самият акт - от проникването през лашкането до свършването. А няма нищо такова, това не е реално. Любовната игра преди акта, целувките, оралните изпълнения може да са мноооого по-дълги от самия секс и пак да има свършване (особено при жените).
При мен най-дългото е било около 2 часа, но лашкането е било само малка част от това (което не значи, че момичето не успя да свърши, и то 4 пъти).
Харесвам бавния и нежен секс - само аз ли съм така, или и други момчета не си падат по грубостите?
2 месеца и половина без почивка(еми беше ваканция и...)![]()
Приятелю, аз пък ще ти кажа че на твойта възраст е нормално да свършваш бързо. Гаджето ми издържа час и половина на свирка, а я ти се похвали с нещо такова?!Първоначално написано от TTCTCT
Да желаеш зъбите си ти да впиеш,
в една невинна,чуствена душа,
да отнемеш красотата от живота,
на една самотница в ноща.
И щом слънцето залезе
и луната озари ноща,
глътка въздyх ще поемеш
и ще тръгнеш сам сама.
pri men 4 chasa i iskahme oshte ama ... nqmashe vreme nashite se pribiraha :P i burzo e po qko![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits