.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Da stana li priqtelka s maikata na gadjeto mi?

Problema mi e takuv.Hodq s priqtelq mi ot 6 meseca i maika mu ne me haresva vob6te za6toto ne sum bila za nego,nqmala sum tolkova pari,i sum bila pod negovoto nivo(te si imam mn pari) .Kazala 4e sum bila maloletna kurvi4ka.Edin put bqh s neq i priqtelq mi an disko lqtoto i tq se probva da me napie 4e da moga da pusna na sinai.Tq mn puti se e probvala da ni skara i toi da skusa s men no toi ne go e pravil.I postoqno kato e vidq q izbqgvam za6toto imam strah ot neq i ne mi e priqtna.Dnes priqtelq mi mi kaza 4e maika mi e zabelqzala 4e az vse q otbqgvam i mu kazala 4e iska da podobrim na6ite vzaimnootno6eniq i ve4e da se razbirame i da stanem priqtelki.Kakvo da pravq sega mn iskam da se spriqtelim no nz kak da stane tova pomognete mi i mi kajete kakvo mislite za tova koeto mi stava :P

emi probvai da se spriqtelish s neq no ako nqma nikfa promqna , osobenno za onova s parite i deto se e opitfala da te napie ... po dobre q zareji taq dyrta ... of abe za men tfa ne e normalna maika

Мега фен
    А мислех, че майката на моето гадже е кучка...

Vsi4ki maika sa ku4ki mrazqt priqtelkite na sinovete si

bolka_ot_spomeni_
    Guest
    xa ei edna priqtelka e v su6toto polojenie oba4e za koleda ili tam nqkude se subirali na priqtelq i semeistvoto sus semeistvoto na priqtelkata mi v tqh! dvete semeistfa v doma na priqtelkata mi..ta na gadjeto i roditelite si oti6li a poneje i sestra mu bila s neinoto semeistfo bilo tqsno v tqh si da prispi i gadjeto na priqtelkata mi spal pri neq za ve4erta!ta vuprosa e 4e maikata na gadjeto i go nagovoarq sre6to moqta drujka stignalo se 4e toi se skaral s maika si i bih kazala 4e napravo izklu4eno da q zareje govorila 4e biv6ta bila po-dobra i sqkakvi takiva ..no za koleda imenno maika mu bila i podarila nqkakvo biju nakarana ot ba6tata na gadjeto i i sq edinstfenata Ku4ka e maika mu plus tova nevijdam maikite kude se mesqt nali sinovete iskat da sa s vuprosniq 4ovek a nqma da e maika mu... awe nqmam dumi napravo az samo i se izhilih kato mi go spodelii bih kazala mainata i na maika mu ni6to nemoje da napravi za da gi razdeli!

Град
    Sofiq
    Според мене опитай да си подобриш отношенията с майка му,но винаги си имай едно на ум,защото не знаеш какво ти крои тази жена,след като в началото е пробвала с коварство да ви раздели това означава ,че нищо няма да й попречи да го направи отново.Но трябва да се държиш на ниво,защото каквото и да става тя му е майка.
    Иначе за "свекървите"..еми аз ходя с мойто гадже вече 1 год.и 3 месеца и с майка му сме приятелки ..а тя е супер як човек и се разбираме много,даже като се караме с моя човек тя винаги е на моя страна.Но иначе има супер гаднярки...И за съжаление повечето са такива..Защото ги е страх от 2-рата жена в живота на сина им..а именно НИЕ..тяхните приятелки..а може би един ден и съпруги.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Dosta grubi prikazki ot strana na maika mu.No da si priqtelka s maikata na edno mom4e s koeto si imai v predvid,4e e noj s dve ostrieta.Trqbva mnogo da vnimava6 i da deistva6 mnogo umereno.

Spored men maika mu q strah da ne bi da i otnema sina a spored vas?

Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    Vsi4ki maika sa ku4ki mrazqt priqtelkite na sinovete si
    heeei ne e tochno taka macko . prosto si popadnala na mnoo smotana maika ( izvinqvam se )

Фен
    Град
    BlondLandia
    Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    Spored men maika mu q strah da ne bi da i otnema sina a spored vas?
    Ахамм. Аз мисля че именно от това се страхува. Това, че се е опитала да те напие ... не говори добре за нея.
    az vse q otbqgvam i mu kazala 4e iska da podobrim na6ite vzaimnootno6eniq i ve4e da se razbirame i da stanem priqtelki.
    Би било прекрасно ако тя наистина го мисли! Пробвай да се сприятелите, но си имай едно на ум.
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Супер фен
    Град
    Burgas
    ако става въпрос за връзка от няколко месеца когато вие сте на възраст 13-14 - 18 години, то просто няма никакъв смисал да се запознаваш и сприятеляваш. е да, може да е весело тва онова да си приказвате, но като гледам в случая това го няма. виж за по-голяма възраст и когато връзката става сериозна....то е почти неизбежно да се запознаеш и често да срещаш родителите на гаджето. а и именно тогава както каза едно момиче понагоре, че вече е по сериозна ралта, може да си бъдеща съпруг/а различно е .....

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Ima dosta revnivi maiki,no ne e istina,4e vsi4ki maiki mrazqt priqtelkite na sinovete si.S maikata na moq priqtel primerno,ne sme priqtelki,za6toto na tozi etap sum dale4e ot tazi misul,no kato sme v tqh si govorime,uvajvame se vzaimno i tq e opredeleno ZA vruzkata na sina i s men.

V tvoyat slu4ai, mislya 4e nyama smisl da se sblijava6 s neya. Ne si zaslujava
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

do izvestna stepen sum suglasna s *poli*,no mislq i 4e e tvurde rano da se sblijava6 do tolkova s nqkoi ot roditelite mu.Vse pak kaza,priqtelka.Purvo,4e e dosta trudno,vtoro 4e negovata maika nadali e ot nai-razbranite po tezi dumi koito pro4etoh i treto,4e roditelite se namirat i sa prestaviteli na onova tvurde blizko i dori sve6teno za 4oveka li4no prostranstvo,koeto e doma mu,za da navliza6 tolkova navutre za edva 6 meseca.

Guest
    nidei sa zanimava s gluposti,moje6 samo da si navle4e6 neodobrenie

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    аз мисла че темата е тъпа и неумесна.. !
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    съгласна съм с Поли... то вие сте едва от 6 месеца заедно,защо ти е да се сприателяваш с такава вещица?Та вие да не се жените?!?..отивай по рядко у тях и готово
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]аз мисла че темата е тъпа и неумесна.. !

za6to puk si misli6 4e temata e tupa?

Супер фен
    Град
    София
    Според мен ще се опита да те манипулира,щом като е видяла,че с лошото си държание не може да те отдалечи и е решила да опита нов метод...поне аз така си мисля и аз не бих се доверила на такава жена,щом така ме е нарекла и се е даржала по такав безочлив начин

Град
    Columbia
    abe taq maika..kakva maika e..
    qvnoi na vremeto i maikata na neinoto gadje i bila takvaz i sq si go vryshta..xax
    opitai se da se sdobrish s neq pyk kvoto stane..
    .....have a problem,have a point-take it easy,have a joint.......

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Ami nqma lo6o ako si fr. s neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си