.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: ako moje6e....

ako moje6e....

ako moje6e nqkoi da isplalni edna va6a ekzoti4na eroti4na sexualna me4ta kakva bi bila tq?
    felacio za si4ki

qhta v otkrito more ..az i toi i neogranicheno kolichestvo shokolad i ekzotichni kokteili i qko sex taka moga i cql jivot da si jiveq ;P
    Всичко, което човек трябва да направи, е да приеме невъзможното, да се справи без необходимото и да изтърпи нетърпимото.

interesno
    felacio za si4ki

Град
    Nqkude V Bulgaria
    Hello!!!
    Ami Znachi Kvi Sa Tiq Ekzotichni Raboti!!!
    Dai Mi Edin Ostrov S Nqkoq Qka Kaka I Da Si Imam Vsichko-Piene, Cigari, Hapvane Trqbva Vsqkakvi Ekstri!!!Golqma Kushta i t.n. Puk Ebal Sum Ti Ekzotikata
    Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!
    Moje Da Me Namerite v IRC: Channel- #Shut`Up`Bi7cH s nick- ^EyeLeSs^

suglasen sum s eyeless

?!? Да мастурбира докато прави челна стойка.Иначе обичам да си играя на чичко доктор, на чичко милиционер , на обгорял пожарникар спасяващт пищна девойка ,както и на спасители на плажа Сексуалните ми желания са тайна и са прекалени лични за да хи напиша сега и тука не че си падам по некрофилия и содомия просто са си все оше само за мен и избранницата ми.Леко сдухано ли говоря.Даам така е.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Фен
    Град
    Sofia
    Moqta ekzoti4na sexualna me4ta bi bila da moga da se vru6tam nazad vuf vremeto v godinite 700-800 i da hva6tam nqkakvi ku4ki i da gi iznasilvam sled tova da se vru6tam v na6to vreme.
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си