- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЧЕСТЕН отг.
искам да ви питам всички момичета да ми кажете дали
ви харесва когато момчетата ви разказват историй да речем как снищи са се напили такива работи???
mi to4no kak sa se napili i sa se durjali kato svine - li4no na men ne!
mi razli4no e-nqkoi si padat drugi ne. sega psoeldnata deto q zaribqvam kazva 4e mnogo si pada po takiva istorii i naistina im se kefi smee se kvo dati kaja...ima drugi deto samo te gledat i izcepvat ot vreme navreme nqkoe"bravo" i posle si razvalqt mneneito za teb. trqq q useti6 -ako pie i sama po4ne da razpraq na4i 6te se kefi.
interesno mi e ponqkoga no rqdko i stiga da nqma izmislici 6toto ve4e stava tapo
Колко изпаднал мъж ще разказва пиянски измислици, за да впечатли жена???????
Ако това им е ежедневие - много се дразня. Ако ми разказват просто някоя весела история - няма проблем и даже ми е забавно![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
be ako mi e priqtelka ot izvestno vreme, mn qsno 4e 6te i spodelq i 6te i razkaja ko e stavalo na "primernata ve4er". puk i tq sama 6te popita de i 6te dobavi "nqma6e li i nqkoq madama". tui v kruga na 6egata. da vpe4atli6 i da o4akva6 da zainteresova6 momi4e kato i razkazva6 kak si se napil ? po-golqma nebivalica ne bqh 4uval ....
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Mi na mene 6te mi e interesnu i sme6no da slu6am ..6to da ne?!Ama da go razkazva tva , za da vpe4etli nqkoi momi4e - Ne!Ako sa priqteli moje da i go razkaje ni6to lo6o![]()
Пак не ме разбра. Имах предвид точно това, че са измислици.
neПървоначално написано от Анонимко
spored men tfa e mn typanarska rabota da se napivash kato svinq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не![]()
това е супер тъпо според мен![]()
с това ли само може да се похвали?! как се е напил?!![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от stel4eto__
![]()
opredeleno NQMA da mi haresa i 6te ostana s lo6o vpe4atlenie
Точно за пичнства не,ама ме кефи да ми разправят историики
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Има ги много...Първоначално написано от `Death`Whore`
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Първоначално написано от miloto_girl-4e
мдаа много ми е интересно особено когато почне да разправя как след като се е напил е започнал да повръща...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
blqqq...................Първоначално написано от rusalkata_
![]()
Всъщност, пиянските истории не се свеждат до повръщане, а по-скоро до това какви простотии са били правени. Ако ти говори само за повръщане, е вече гадничко.
не бе казах го като майтап за тоя който е написал темата за да му стане ясно колко ние момичетата "обичаме" да ни разправят пиянските си историй!иначе слава богу не са ми разправяли такива неща...
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Понякога е досадно, но 30% някъде; иначе ми е интересно хихихи :P
You can stand under my umbrella
Po3uHka
аз мисла че не..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
хех зависи от самата историйка
![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
И на менПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Невярвам да има момиче, на което да му харесва да слуша истории кой как се напил като г*з и какви мизерии е правил, или с коя се е натискал...
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg