- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и кажа че я обичам?
Много харесвам едно момиче, но незнам как да и го кажа, знам че трябва да съм честен, можеби ме е страх от отговора и, но незнам как да и го кажа... моля ви се някой да ми помогне...
ама вие въобще ходите ли ? или само я харесваш ей така без тя да знае и вече я обичаш ?
(съвсем като отговор на темата - ми лесно е .... отиваш и казваш - "обичам те" )
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
не, не ходим, за това питам, но имам чувства към нея, а и мисля че и тя има към мен...
е то в случай че мислиш (поне) че и тя има......еми какво чакаш ? ама виж, ако на първата среща и кажеш обичам те, гаранция ти давам писмена, че ще се уплаши и най-вероятно ще избяга. за тва нещо съм 100% сигурен, дълги години точно тва ми е било грешката
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Не само...Първоначално написано от WindWaker
Даже няма и да му повярва!Доста пъти се е случвало момчета с които се познаваме от има няма 1 седмица да започнат да ми обясняват колко много ме обичат...
а тва са глупости!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Не ни е първата среща.
Ясно че трябва да и го кажа направо, но какво да направя преди това, как точно да се израза, така че да не и доиде като гръм от ясно небе...?
Ami otiva6 pri neq kazva6 i 4e trqbva da pogovrite i i priznava6 4uvstvata si.A ako te otreje-prosto q zabravi,vse pak ne e samo tq nali?![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Точно така!Първоначално написано от DeSiTo0o
![]()
![]()
![]()
Е защо бързаш да й казваш, че я обичаш. Първо пробвай дали ще стане нещо и чак след известно време може да й го заявиш, защото иначе рискуваш дори да й се стори смешно.Първоначално написано от Анонимко
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ти твърдиш че не може да я обича така ли.. а приятелите които се обичат да не би по седмица - 2 да се мляскат и тогава да си казват че се обичат и наистина чувстват тази ПРИЯТЕЛСКА любов.. не мисла че си права.. ако е по цял ден с нея.. дори и да не е.. ако я вижда достатъчно мисла че е съвсем нормално да я заобича..Първоначално написано от California
уфф незнам ама си мисла че не си права..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
е чакай сега, тук не става дума за приятелка любов!Първоначално написано от [CSKA
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...