.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

дайте малко помощ моля:)

сегаммм....170 см съм висока..47 кг...знам че звучи ненормално но ми трябва някаква диета или някакви упражнения...раменцата ми са доста тесни в сравнение с ханша и се получава кофти комбинация...ако някой може да ми помогне с някакъв съвет моля.

Ако говориш за паласки.. единственото което може да ти помогне това е въртенето на обруч , коремни преси и кючек.Звучи малко налудничево , но ако си пускаш някоя бърза песен всеки ден и танцуваш бурно на нея , много добре се свалят паласките малко по малко А ако говориш за самия ханш...там няма как да си помогнеш Това е кост , която е по рождение и нараства със времето и не можеш да я промениш.Ако е второто...може би трябва да си увеличиш рамената , а това става единствено с плуване Надявам се да съм успяла да ти помогна..

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    kiuchecite vyrshat dobra rabota :P

Повече от фен
    Град
    ruse
    dam az vartq obra4 po4ti vseki den i mi se otrazqva dobre

kakvo?

Izvinqvai BebChi ama ne6to ne moga da razbera?Ti za debela li se misli6???????
    Карай да върви, пък каквото ще да става!!!!!

Повече от фен

Re: дайте малко помощ моля:)

Цитирай Първоначално написано от BebChi
    сегаммм....170 см съм висока..47 кг...знам че звучи ненормално но ми трябва някаква диета или някакви упражнения...раменцата ми са доста тесни в сравнение с ханша и се получава кофти комбинация...ако някой може да ми помогне с някакъв съвет моля.
    Dosta trudno 6te go promeni6,za6toto tova e struktorata na tialoto ti.
    P.S.:gotin avatar

Dosta trudno 6te go promeni6,za6toto tova e struktorata na tialoto ti.
    Tochno taka!Syglasna sym.

Супер фен
    Праи упражнения за рамо. Ходи на фитнес.

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Праи упражнения за рамо. Ходи на фитнес.
    Тя да не е мъж? :P И да ходи и да не ходи нищо няма да стане.Приеми се такава,каквато си

Супер фен
    Да не била мъж. Кво лошо има да тренира? Имам много приятелки, които тренират яко, със сравнително големи тежести и имат перфектни тела.

Цитирай Първоначално написано от BebChi
    Не виждам защо трябва да отслабваш-много си си добре.И освен това в ханша трудно се отслабва,то е кост и просто няма начин как.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си