- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mnogo interesno
az sym na 17 godini i za purvi pyt 6tqh da prava sex .no........... anaq mi rabota neiska da stane to4no da sexsa .mamka mu kvo da praa we ora.eba lu e me4a mi ako se povtori. @![]()
ami pi4 vsi4ko e vupros na psixika karai go vse 1 da ne ti puka!
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Отпусни се и недей да мислиш как ще се прдставиш,защото именно това е нещото от което се притесняваш иимаш проблеми.Просто се остави на удоволствието и недей много много са му мислиш
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Абсолютно съм съгласна с предното мнение! Отпусни се и се остави на страстите!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
4e tva koeto ste pisali e otgovora - tva e, ama aide stiga 6toto ima ve4e 2525252 takiva temi i to suvsem skoro6ni ! porazrovete se malko
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
tva se e poluchilo zashtoto si se pritesnil ne go misli mnogo da ne ti puka!
Живот без любов не е живот, а съществуване!!!
Напълно съгласен.Първоначално написано от Akivasha
![]()
mislq 4e iz4erpaxme otgovorite sega ostava da deistva6![]()
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Абе кво сте се сдухали всички, напоследък чета мн теми тука по същия проблем! Престанете да се притеснявате, карайте го по-спокойно и всичко ще мине както се казва по мед и масло![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
abe iavno tva e neshto normalno i vsi4ki mom4eta sme taka i na men 1vite 2puti taka mi se slu4i mnoo tupo ma posle nqma problemi
Abe otpuska6 du6ata stqga6 kura i si predstavq6 kak 6te i go vkara6 i kak 6te i razcepi6 slivata i kak 6e q klati6 masite vreme i nqma kak da ne ti se digne.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!